nai kai egw ayto skeftika.An den einai ta pramata tha einai arketa duskola mporw na pw.Elpizw na min kanoun tpt alloprosallo :twisted:Quote:
Originally Posted by Abruzzi
Printable View
nai kai egw ayto skeftika.An den einai ta pramata tha einai arketa duskola mporw na pw.Elpizw na min kanoun tpt alloprosallo :twisted:Quote:
ε βασικα με το που το ειδα μου βγηκε αυθορμητα "ονειρο.στανταρ."
πιστευω ειναι και το πιο λογικο
O.Κ. so.. ήθελα πολύ καιρό να μπω στο thread να δω τι λέτε, αλλά ήθελα πρώτα να δω όλη τη σειρά για τους ευνόητους λόγους.
For starters. Κλασσικά λέμε, η σειρά γαμάει σε τόσα επίπεδα. Δε θα πλέξω το εγκώμιο, δεν χρειάζεται.
Δεύτερον: δεν είδα κανένα σας να σχολιάζει το γεγονός ότι η σειρά βασίζεται σε κάποιο graphic novel. Και γιατί είναι σημαντικό αυτό αναρωτιέστε; Ε λοιπόν, the truth is out there. Έχω παρατηρήσει απίστευτες επιρροές τις σειράς από δύο από τα καλύτερα στο είδος τους manga. ΤοDeath Note και το Monster. Δηλ. έχουν τόσες πολλές ομοιότητες οι "πρωταγωνιστές" των manga αυτών με τον Dexter και μερικούς χαρακτήρες & σημεία της πλοκής που είναι uncanny. Για μένα αυτό εκ πρώτης όψεως και σαν πρώτη αντίδραση θα με αποξένωνε από τη σειρά, αλλά δεν το έκανε! Μ'άρεσε η εκτέλεση, μ'άρεσε η μεταφορά. Με κέρδισε.
Μπορούμε να πούμε περισσότερα επ'αυτού, αν το θέλετε και σεις βέβαια.
στο αρχικο ποστ του θρεντ ;)Quote:
Based on Jeff Lindsay's novel "Darkly Dreaming Dexter"
Δεν εννοούσα ακριβώς αυτό, αλλά τη συζήτηση που θα επακολουθήσει σχετικά με τα προαναφερθέντα manga.Quote:
edit: διάβασε προσεκτικά την διατύπωση που χρησιμοποίησα..και μετά ξαναδιάβασέ την.
Quote:
δεν είδα κανένα σας να σχολιάζει το γεγονός ότι η σειρά βασίζεται σε κάποιο graphic novel
Pou to eides to graphic novel?
Με μπέρδεψαν τα χρώματα στους τίτλους της αρχής, a.k.a. the colors played tricks with my mind. Still, αυτό δεν αλλάζει και πάρα πολύ το νόημα του post. Μόνο λίγο. Ενδιαφέρεστε για μερικά references/plot points?
2.09 λοιπον
προσκυνάμε.ταπεινά.ευλαβικά.
τι απρόβλεπτη τροπή...
πέσαμε όλοι έξω στις προβλέψεις μας...και το τέλος του επεισοδίου...ω να σου γαμήσω αυτό κι αν ήταν δυνατό
απλά δείτε,δε χρειάζονται πολλά λόγια
Ante re gamithite naoume avrio tha to dw...
ωραίο.
μετά το σημερινό επεισόδιο, το αποπάνω είναι ακόμη πιο εμφανές. μπαίνουν σε μια σειρά όλα και το τέλος μπορεί να έρθει πολύ όμορφα κι ομαλά με το τέλος αυτού του κύκλου. τπτ πιο εύκολο από το να το τραβήξουν κι άλλο βέβαια, αλλά νταξ.Quote:
Originally Posted by wino
πως θα δικαιολογησει το οτι βρεθηκε εκει απορω
http://www.ges-inc.com/BoilerWater.gif
Bασικά σωστή κίνηση των σεναριογράφων, να βάλουν κάποιον που ξέρει ποιος είναι ο Ντεξ κατά βάθος. Κάποιος έπρεπε δλδ να ξέρει την αλήθεια.
Ο διάλογος δηλαδή στην αποβάθρα... νταξ. Wow.
Δλδ επιτέλους. "Man, you're the BHB :-o ". Oλόκληρη σεζόν περίμενα για κάτι τέτοιο. At last.
Προσκυνούμε ταπεινά και αναμένουμε..
ps. Εντωμεταξύ το έχουμε γαμήσει το θέμα. Ούτε :σποιλερ:, ούτε τίποτα. Χύμα όλα. :D
http://www.ges-inc.com/BoilerWater.gif
εμείς δεν σποιλεριάσαμε τπτ ρει, εσύ πρέπει να βάλεις μπόιλερ.
Mπέτερ; :D
:spoiler:
εκλασε μεντες παντως ο doakes για πρωτη φορα ε,λογικοτατο
αχαχαχαχα, ούτε ο δεχτερ γαμάει έτσι :!:
Ρε κατάλαβε κανείς γιατί κώλωσε ο Ντόουκς όταν τον πλησίαζε ο Ντεξ;
Μου φάνηκε λίγο κουλό, γιατί νταξ. Ντόουκς είναι αυτός.
Το μόνο που βρήκα να σκεφτώ, ήταν ότι επειδή είχε μια φόλα η αποβάθρα και μιας και έκανε πίσω βήματα, δεν είχε αίσθηση πού βρισκόταν.
Αλλά δε μου φαίνεται σοβαρή εξήγηση, γι' αυτό πείτε.
και το ρωτας;γιατι ξερει πλεον και οκ οταν ξερεις οτι αυτος που εχεις απεναντι σου ειναι ο bhb τοτε απλα τρεμεις
εγώ δε νομίζω ότι φοβήθηκε πάντως, για όνομα δλδ, ο ντόουξ είναι, ο ατσαλάκωτος, ο αδερφός του στέβεν σιγκαλ.
Καλά ναι όντως. Πιο λογικό φαίνεται αυτό που λές.
Και πάλι βέβαια. Ντόουκς είσαι. Έχεις φάει τον Πόλεμο του Κόλπου στη μάπα. Δε δικαιολογείσαι να τρέμεις γενικότερα.
Σουχω πει, ότι έχεις γαμάτο avatar;
Και δε στη μπέφτω, ε. :D
edit. Στον Αμπρού πήγαινε αυτό.
edit2. Καλά τα λέει ο προλαλήσας. Αλλά με πρόλαβε.:|
Πωωω...Γαμησε απιστευτα το επεισοδιο..Γενικα η δευτερη σεζον εχει ανεβασει ολη τη σειρα ενα σκαλι πιο πανω....Το τελος του σημερινου επεισοδιου ηταν ολα τα λεφτα...Ελπιζω να μην το τραβηξουν σε τριτη season και γαμηθει(βλεπε Prison Break)...
Αντε 6-7 μερες ακομα για το 10
Mπράβο στα παιδιά, ίσως το ομορφότερο επεισόδιο so far.
Αψυχολόγητη φυγή Doakes. Θα μπορούσε να παραδώσει κατευθείαν το κουτάκι, με τα δαχτυλικά αποτυπώματα dex πάνω.
episodeio gamhse apisteuta!
mallon to kalutero dex pou exei pai3ei.
Doakes ta fage wraia. Alla kai pali den 3erw an 8a tis skapoularei telika o pshlos.
Afou pantws katafere na kanei kala kai ton doakes pou exei polemhsei persian gulf, haiti kai 3erw gw ti allo exoume na kanoume me sovarh killing machine. Akoma den exw katalavei ti 3erei h lila gia ton dexter, den nomizw na exei katalavei plhrws me ti exei na kanei. Pantws exei akoma na pai3ei shmantiko rolo sth seira pisteuw.
Promhnuetai 8uella
Showtime President Robert Greenblatt has confirmed a third season is planned.
δε ξερω για σας αλλα εγω χεστηκα απο τη χαρα μου :D
ειναι λιγο 2 σεζον με 12 επ εκαστoς οπως και να το κανεις
Ε προφανώς γουστάρουμε, αν έχουν κάτι καλό στο μυαλό τους. 8)
καλή φάση. το γαμάτο με αυτή τη σεζόν είναι οτι κάθε επισόδιο είναι καλύτερο από το προηγούμενο!
Μεγαλειώδης ο πρώτος κύκλος :)
Ακριβώς όπως το είπε ο Scarbaf, αυτή η κλιμάκωση που έχει απο επεισόδιο σε επεισόδιο γαμάει, και στην πρώτη σεζόν.
tis 2is season sigoura to kalytero, alla thymisou teleftaia tis prwtis season ...Quote:
Originally Posted by carheart
afto pou les gia to koutaki psiloisxyei
πολύ ωραίο επεισόδιο
είμαι σχεδόν σίγουρος πως σήμερα πήραμε ένα μεγάλο hint για το πως θα τελειώσει ο dexter και θέλω να πιστεύω πως δε θα είναι αυτό το τέλος
Pes mou oti vgike kainourio! gamw tin forthnet kai to internet pou den exw spiti tis teleftaiees 17 meres...asdfasfdasfasf
αυτα ειναι στανταρ,δευτερα πρωι
paidia dwste kana link gia torrent, mias kai ap'tis phges mou (Btjunkie), vriskeis monaxa fakes :(
εγω βρηκα και ρεβυθια :P
ραπιντ εχω μπολικα,torrent εχω σταματησει το αθλημα
rixe ta links nte
pm
έχουμε αγγλικούς υπότιτλους;
δεν βρίσκω πουθενά =/
Code:http://rapidshare.com/files/73988785/Dexter_-_02x10_-_There_s_something_about_Harry.srt.html
θενξ θενξ θενξ =))