ta 3 gkol pou erikse o gkogkas ston gavro kalo feeder htan pantws :P btw gia poso kapsimo milame? 8-10 wres? pleon den thn palevw gia tetoia pragmata
Printable View
ta 3 gkol pou erikse o gkogkas ston gavro kalo feeder htan pantws :P btw gia poso kapsimo milame? 8-10 wres? pleon den thn palevw gia tetoia pragmata
δεν εχω ιδεα για ποση ωρα μιλαμε. μολις κλεισουμε τις ομαδες θα δουμε μερες κ ωρες που μας βολευουν κ θα το κανονισουμε μεταξυ μας. εγω θα γουσταρα 8ωρα αλλα το κοβω δυσκολο. θα βρεθει μια νορμαλ λυση, μην ανησυχεις.
παρε ομαδα τωρα κ κανε με add στο msn να τα κανονισουμε
an den gamiotan to msn kai mporousa na mpw, efxaristws
vasika pezoume pali me 3 k paei simpathitika. episis KLEISTA ola ta katevasiarika porgramata e.oloi.
καλα εννοειται. κ γενικα κ προγραμματα που τρωνε μνημη κτλ
ψησου να ερθεις κ εσυ στην παρεα μας
update:
Quote:
Μεχρι στιγμης ειμαστε οι εξης:
Bullet - Παναθηναικος
Mitsmann - Ολυμπιακος
Bleeding - ΠΑΟΚ
Afroleft - Ηρακλης
Angrafan - Ξανθη
Afroleft βασίζομαι πάνω σου για την καλή πορεία της ομάδας. :P
εχει ηδη αρχισει τα κολλητιλικα με τον γαυρο, καλα θα παει
:twisted:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
(για να μην τα γραφω συνεχεια κ επειδη ορισμενοι εχουν αχρηστο μσν)
1) Ανοιγουμε το παιχνιδι, παμε network κ κατω αριστερα παταμε join other server. Εκει ζηταει το ip μου το οποιο αλλαζει κατηε φορα επειδη ειναι dynamic αρα καθε φορα που ειναι να παιξουμε θα σας το δινω. Μετα ζηταει εναν κωδικο ο οποιος ειναι er
2) Ειστε πλεον μεσα στο παιχνιδι. Αν ειναι η πρωτη σας φορα κανετε new user κ φτιαχνεται profile κ παιρνετε την ομαδα που θελετε. Αν το εχετε ηδη κανει κ μπαινετε για να παιξουμε τοτε θα σας εμφανισει το game status. Εκει θα φαινεστε σαν new network client. Για να παρετε τον ελεγχο της ομαδας σας κανετε διπλο κλικ στο not connected διπλα στην ομαδα σας.
3) Για να προχωρησει το παιχνιδι υπαρχουν 3 τροποι:
- Οταν ολοι οι παιχτες εχουν πατησει continue
- Οταν περασει ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα που οριζουμε εμεις (απο 30'' εως 5') απο τη στιγμη που θα πατησει ο πρωτος παιχτης continue
- Οταν συμπληρωθει ενα ποσοστο των παιχτων που εχουν πατησει continue (απο 20% εως 100%)
Προτεινω τον δευτερο τροπο αλλα το συζηταμε κ αυτο οταν κλεισουμε ροστερ προπονητων.
Αυτα τα απλα.
cheers dudes alla ksekinisame ispaniko protathlima. viva real betis.
τι ωραια τι καλα
esena perimenoume mia wra, pou eisai?
patience jack,patience
Δλδ οκ.
Α' Εθνική με γαύρο, βάζελο, αεκ, παοκ, ηρακλή συμπληρωμένους, οι άλλοι που πάτε;
Βάλτε ρε Β' εθνική να γίνει γλέντι.
Εκεί είναι τα καφριλίκια. Με μπάτζετ 100 ευρώ, δύο κιλά σαλάμι αέρος και μια εξάδα κάϊζερ.
Άσε που ο Ολυμπιακός που θα 'θελα να πάρω καπαρώθηκε.
egw to eixa pei apo thn arxh oti thelw panserraiko alla den mpeirazei...
Nai re malakes, B' Ethniki ola ta lefta.
Me 0 budget gia metagrafes kai proxwras me to uliko pou exeis, ante kai me kapoious eleutherous tis sumphoras gia sumplirwma. Ekei fainetai i aksia sou.
Prox8es to pia ki egw kai ennoeitai pws 8a dialeksw kati anamesa se Pan8rakiko (mallon), Hlusiako i Agrotiko Astera.
ρε καλα τα λετε αλλα σε πρωτη φαση δεν το κανουμε για τον ανταγωνισμο του καλυτερου μανατζερ αλλα περισσοτερο για το χαβαλε, τις εμπρηστικες δηλωσεις πριν τα ματς κτλ.
Αν δουμε οτι δουλευουν οκ οι ταχυτητες θα αρχισουμε κ ενα με β στο μελλον να γινει της πουτανας.
Θα με ενημερώσει κάποιος για το εν λόγω παιχνιδάκι; Πχ πρέπει να το έχω original για να παίξω δικτυακά; Ψήνομαι.
δε χρειαζεται οριτζιναλ. οπως εισαι διαλεγεις ομαδα, δηλωνεις υποταγη στην superleage κ παιζεις
Είναι βελτιωμένο το καινούριο σ' αυτό το κομμάτι;Quote:
Originally Posted by bleeding
Δηλαδή μπορείς να λες ό,τι παπαριά θέλεις ή επιλέγεις πάλι από συγκεκριμένες δηλώσεις;
παλι επιλεγεις απο συγκεκριμενες δηλωσεις αλλα ειναι πολυ περισσοτερες κ εκτος απο σχολια για τον προπονητη μπορεις να κανεις κ για εναν παιχτη της αλλης ομαδας. Επισης μπορεις να ζητησεις απο δικο σου παιχτη μεχρι κ να σου προτεινει αλλον παιχτη η προπονητη για να τον φερεις στην ομαδα σου. Ειναι πολυ πιο ωραιο απο το 2006.
Τέτοια λέγε μου να κολλήσω πάλι άσχημα με το κωλοπαίχνιδο. :twisted:
Οποτε εδω που μπορουμε να κανουμε σχολια οπως τα θελουμε, θα προσκυνησετε ολοι τσουτσεκια, τον Πειραια. Και κυριως ο τσατσικος συνασπισμος της Βορειου Ελλαδος.
Εκτος απο τον Ηρακλουλη μου, που ειναι πινκ ομαδα και με τον καλυτερο μανατζερ!
ωχ,φιντερ κλαμπ
ένσταση :P
ποτε ξεκινάμε ρε ,γελάω από τώρα με τις μαλακίες που θα γράφουμε εδώ πριν και μετά τους αγώνες
Κι εγώ μέσα. Λάρισα.
γαμω, μεταλιγκα
μιλαμε μετα για λεπτομερειες
Quote:
Μεχρι στιγμης ειμαστε οι εξης:
Bullet - Παναθηναικος
Mitsmann - Ολυμπιακος
Bleeding - ΠΑΟΚ
Afroleft - Ηρακλης
Angrafan - Ξανθη
Unholy - Λαρισα
απαντα ρε στο εμεσεν
ειχα δουλιτσες πριν, ξαναμπαινω σε λιγο.
μιληστε οσοι θελετε ινφο
Θα 'μπαινα κι εγώ με Πανιωνάρα να σας τα γαμήσω όλα, αλλά έχε χάρη που δεν έχω ελεύθερο χρόνο. :twisted:
kata ti wra ksekiname shmera?
γιατι ξεκιναμε σημερα? :roll:
Δεν ξεκιναμε σημερα. Δεν εχω ενημερωσει τον unholy ακομα.
Λεω να μαζευτουμε αυριο καποια στιγμη ολοι μαζι στο μσν να κανονισουμε το ποτε θα παιζουμε κ το πως θα το κανουμε με το continue.
Πειτε τι ωρες σας βολευουν να κανονισουμε να τα πουμε. Εγω μπορω οποιαδηποτε στιγμη εκτος απο το διωρο 6-8
εντιτ: Γιαννη θα ειμαι μσν μεχρι αργα οποτε μιλα μου οταν μπεις να σου πω τα διαδικαστικα. Αν δεν απανταω κανε αναπ να μπω
kala lete, nomiza oti htan tetarth
Ειμαι μεσα και γω. Θελω να κοιταξω λιγο τα ροστερ για να αποφασισω τι ομαδα να παρω, γιατι με superleague δεν εχω ασχοληθει καθολου και θα επανελθω αργοτερα.
ετοιμος κ ο ανχολακος.
boom αποφασισε, add στο msn κ τα κανονιζουμε
πειτε ωρες γι αυριο να τα πουμε στο μσν. να προτεινω κατα τις 12 παρα (μετα το ματς του γαυρου δλδ) ?
nai syrma, den exw kai mathima thn pempth opote mporw aneta na to traviksw ligo to programa mou
Σα δημοτης Περιστεριου που ειμαι, λεω να παρω τον Ατρομητο. Παρακαλω να σημειωθει.
την κόβω την παράγκα να μεγαλώνει...
πειτε αν συμφωνείτε και με την ώρα που είπε ο μπλήντινγκ για να μην ψαχνόμαστε αύριο
ναι οκ
boom kane me add sto msn gia details.
aurio de tha arxisoume giati oi proponites tou olympiakou k tou irakli den tha einai diathesimoi to vrady kathos tha vriskontai se deipno k tha kanonizoun ta tsatsilikia tous.
nystazo tora k pao gia ypno, tha miliso me osous apo esas vro aurio mesimeraki na kanonisoume kalytera