sou aksize.
Printable View
sou aksize.
http://i6.photobucket.com/albums/y24...m/thumbsup.jpg
εύγε.
γουά;!Quote:
Originally Posted by Kalki
auto itan poly mprosta.
πε-θαί-νω.Quote:
Originally Posted by FUNERAL_YO_FOG
Το Death to polls metal έγινε subforum του general, όπως και έπρεπε να είναι από την αρχή (δημιουργήθηκε λόγω υπερβολικής κίνησης στο general, για να μη χάνεται η μπάλα). Μην ανησυχείτε, δεν έχω πολλές αλλαγές ακόμα :D
FUNERAL_YO_FOG---->ypertato nick!
De vazeis k to welcome thread sto general giati den kollaei sto music?Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Είχε μία λογική που βρισκόταν εκεί, ότι δηλαδή το er είναι κυρίως μουσικό φόρουμ, οπότε εκεί θα έμπαινε πρώτα ο νέος χρήστης. Δε χαλάμε χατήρια όμως! Το αφεντικό τρελάθηκε!
Xexe
Quote:
goodson moderator sto sexion tote?
Αν είχα βάλει το άβατάρ του ίσως. Σκέφτομαι να βάλω τον χελμ.
Κάνε με μοντ στο αθλέτιξ. Μερικοί θέλουν βέργα.
After popular demand και αφού ο wanker δεν πολυποστάρει τελευταία, καλωσορίζουμε τους Odonian στο Athletics και The Good Son στο sexion! Άξιοι!
Βασικά για πλάκα το είπα, αλλά δε με χαλάει κιόλας, είναι το πιο εύκολο για μοντάρισμα. Ίσως πρέπει να βγει και ο φρικ μέχρι να επανέλθει στα πιο κανονικά του (οπότε και με αλλάζει στη σκοπιά πάλι) για να μη λένε ότι έχουμε 2 παναθηναικούς και έναν γαύρο μοντς. :roll:
Το ξέρω ότι το είπες για πλάκα, αλλά καλά να πάθεις :D
Εγώ φταίω που έβαλα το FC τότε στο ER. Ακόμα το πληρώνω. :D
πω :touched:Quote:
καιρος ηταν
Καλορίζικος ο locust στη θέση της tamagothi στο Cinema/DVD/TV
συμβολικότατο
giati kanate to lokast mod? ton exw axti giati mou xe proteinei to kung fu hustle
για ξηγησου :!:
itan mia pragmati kaki tainia. ponokefalos m epiase k zalizomoun k eixa tasi gia emeto oso tin evlepa. de mporesa na ti dw oli. tzampa mastoura wraio prama
εσυ ζητησες κακες ταινιες, εγω έκανα την κατάληλη πρόταση. Ασε που εχω την υποστήριξη του σουπερ μπερνη επειδη εχουμε το ιδιο γαματο γουστο
Ευχαριστώ και σε αυτό το θρέντ που δεν το χα πάρει χαμπάρι.
+eleventh guardian global moderator
συγχαρητηρια και μπραβο κλπ, αλλα τι αναγκη υπαρχει για επιπλεον μοντερεητινγκ; σχεδον ειχαμε τσακωθει επειδη και το υπαρχον φαινοταν σχεδον αχρειαστο
Δεν μπήκε για να κάνει τον μπάτσο, για να κάνει κανα σπλιτ, καμιά μεταφορά κλπ μπήκε. Πχ το μεσημέρι μετέφερα ένα ριβιού από το μιούζικ που είχε μείνει εκεί μια βδομάδα και έσβησα ένα download link, το μετάλλικα είχε μείνει επίσης στο μιούζικ και το μετέφερα πριν κάτι μέρες, γενικά, δε βλέπω τίποτα κακό στο να υπάρχουν κάποια άτομα για να τακτοποιούν το φόρουμ από αυτή την άποψη.
επίσης ποτέ δεν είχα φέρει αντιρρήσεις στο να γίνονται τα σωστά σπλιτ και μουβ, αν κοντέψαμε να τσακωθούμε σίγουρα δεν ήταν γι'αυτόν το λόγο.
ti lete?
peite kai mena
de phra grammh
apla porstare o porotikos locust opote eprepe na postarw kai egw kai na pw ena pragma
jackie chan
a kai terminator
'Η αλλιώς, να μην μπλέκεστε πολύ με πράγματα για τα οποία δεν έχετε ευθύνη, γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεως. Όπως εγώ.Quote:
Να διευκρινίσω για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις ότι όχι απλώς δεν ζήτησα να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά ουσιαστικά μου επιβλήθηκε (σαν... τιμωρία επειδή έχωσα τη μύτη μου σε κάποια θέματα) και ότι τουλάχιστον έχω τη διαβεβαίωση πως θα είναι κάτι προσωρινό.
Πραγματικά δεν έχω καταλάβει ακόμα πώς έμπλεξα έτσι...
Ωραία. Τώρα θα γεμίσει με καυτό ατσάλι το φόρουμ.
:P
Καλά, μη νομίζεις ότι θα ασχολούμαι σοβαρά.
Πάντως, όποιος θελήσει να ξαναειρωνευτεί τους Manowar (ή να βρίσει τον Ruthless) ας το σκεφτεί πρώτα. :twisted:
κανε τα κουμαντα και για το πολυαγαπημενο μας θρας :!:
eleventh κανα ρουσφετι τωρα που πηρες ποστο
Ruthless τον πούλο :midfinger: :midfinger: :midfinger:Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
έχω σκεφτεί αν απολυθώ να γίνω πλασιέQuote:
Originally Posted by eleventh guardian
kante section gia tainies pou goustarw me hasselhoff arnold jet li jackie kai kante me mod na askw exousia kai na kanw split high low triponta kai mpougatses
nai variemai kai dinw zwntania sto forum
PC & Games mod: Deggial out (αφού ούτως ή άλλως είναι admin πλέον), Ingolemo in
Λοιπόν, σβήστηκαν τα pilgrims και greece in vertigo, καθώς δεν υφίστανται ως fan clubs (για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος, έχω επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους εδώ και κάτι μήνες πάντως και δεν απάντησαν). Τα posts του greece in vertigo μεταφέρθηκαν στο music, στο pilgrims έκανα μια μαλακία και σβήστηκαν, σόρι. Το ανωριμοφόρουμ, επειδή έμεινε μόνο του στα hosted forums, μεταφέρθηκε ως subforum στο self promotion (όπου ανήκει θεματικά άλλωστε) και το hosted forums category σβήστηκε, αφήνοντάς μας με τα electric, requiem και forums help.
Καιρός ήταν.