deite to video apto gamespot, synentey3h me tous 2 developers tou warhammer k akouste ti lene..
to 1/10 nanai alh8eia bb wow..
Printable View
deite to video apto gamespot, synentey3h me tous 2 developers tou warhammer k akouste ti lene..
to 1/10 nanai alh8eia bb wow..
χμμμ ναι. Λοιπόν δε λέω ότι το warhammer δε θα ναι καλό, αλλά στη καλύτερη θα ναι το wow 2 advanced. Δλδ ,όπως και το wow, μια από τα ίδια απλά πιο καλοφτιαγμένα. Τα ίδια με το Vanguard που φαίνεται γαμάτη έκδοση του Eq 2.
Γιαυτό θα γαμάει το κόναν. Γιατί άμα βγεί σωστά οκ.. κάτι καινούργιο που γαμεύει. Και το tabula rasa. (αν και δε με τρελαίνει κιόλας). Επίσης κωλογουστάρω να δώ και το Pirates of the Burning Sea που φαίνεται πολύ καλό. Αλλά έλεος. Όχι άλλα παίρνω quests, πατάω κουμπάκια skills ,μαζεύω αντικείμενα.
Κόλλησες εσύ τώρα με το Conan... θα γαμάει, δε λέω, με όλα τα considerations βέβαια του τι σημαίνει action μέσω internet (άπειρο lag, εκνευρισμός, και ακύρωση του account σου γιατί ναι μεν γαμάει ως ιδέα και κατά ένα μεγάλο ποσοστό ως υλοποίηση αλλά δεν παίζεται).
Απλά δες πχ τι προσφέρει το Vanguard... έναν τεράστιο κόσμο χωρίς όρια, χωρίς level cap, χωρίς quests του τύπου "σκότωσε 100 από αυτά, 100 αυτό τα άλλα, άλλα 10 από τα προηγούμενα" κτλ. Θα είναι τόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ που θα σε ενδιαφέρει να κάνεις εξερεύνηση, όχι να παίρνεις epic items για να γαμάς άλλους στο pvp... FFS αυτό το στυλ παιχνιδιού είναι για τα 6χρονα.
Γιατί άπειρο lag ρε?Quote:
Originally Posted by Phoebus
Και οκ, παιχνίδια που έχουμ μεγάλο PVP factor απλά θέλουν skill, αν εσύ βαριέσαι (ή είσαι noob ) είναι δικό σου πρόβλημα.
EDIT: Α ναι, και ήδη πολλά παιχνίδια χρειάζονται ακρίβεια (βλ. ping) και τα καταφέρνουν μια χαρά. Δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα το Age Of Conan σε αυτό τον τομέα.
Skill; Δηλαδή τι; Να έχεις φτιάξει ωραία macros; Να αλλάζεις πανοπλία ενώ γίνεται η μάχη; Τι πάει να πει skill; Οι αποφάσεις που παίρνεις είναι πρωταρχικά θέμα αντίδρασης. Και εγώ δεν δω το damage που τρώω την στιγμή που το τρώω, την ώρα που θα αποφασίσω να κάνω heal τον εαυτό που μπορεί ο άλλος να έχει ήδη στείλει στον server στο action queue να γίνω stun... Εκτός και αν νομίζεις ότι το latency δεν έχει τόση σημασία... Πήγαινε παίξε πασιέντζα. Είναι σα να μου λες ότι κάποιος με 56K σύνδεση, αν έχει "skill" γαμάει. Ε δεν είναι έτσι...
είναι αρκετά προφανές ότι αυτά τα games που βγαίνουν δεν απευθύνονται σε 56k 3κοσμικές χώρες όπως η μισή ελλάδα ε. Δλδ οκ. Minimum στο εξωτερικό για internet είναι το 1mbps . Επίσης ναι σωστό αυτό που λές για εξερεύνηση κλπ κλπ σε mmo. Και οκ τα action mmos που βγαίνουν άαααμα φτιαχτούν καλά θα είναι πολύυ καλύτερα από τα wowEQs. Huxley, tabula Rasa, Conan άντε να βγούν να τα παίξουμε να δούμε. Μέχρι τότε ε.. ας πωρονόμαστε λίγο :P
Το Huxley ειναι αμιγές MMOFPS (κι ως τέτοιο λανσάρεται στην αγορά), κακώς συμπεριλαμβάνεται σε τέτοιες συζητήσεις. Δεν φαίνεται καθόλου άσχημο, βεβαίως, αλλά προφανώς απευθύνεται σε εντελώς διαφορετικό κοινό.
http://www.huxleygame.com/huxley_faq.htm
βασικά ποιό το κόλλημά σου με τα MMOFPS αν η μόνη διαφορά από MMORPG είναι ότι (μάλλον) δεν έχει στατς κλπ και έχει ίσως φράγκα αντί για εξπι ?
Ειλικρινώς δε ξέρω, κι από πρόσφατες προσωπικές συζητήσεις, πώς σου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως το Huxley έχει την παραμικρή σχέση με RPG στοιχεία. Κατέβασε και παίξε το Planetside (το Huxley είναι ολόδιο. Level ups, licences για τον εξοπλισμό, κλπ) για να καταλάβεις πόσο διαφορετικό είναι ένα MMOFPS από ένα MMORPG.
Οι κανόνες των δύο ειδών (και, κατ'επέκταση, της αίσθησης που δημιουργούν) διαφέρουν όσο το Doom με το Baldur's Gate.
Α ρε Phoebus, όλο κάπου θα κολλήσουμε εμείς οι 2. :P
Quote:
:?:Quote:
Γιατί άπειρο lag ρε?
Quote:
Αυτό πήγαινε στην τελευταία πρόταση του quote σου.Quote:
Και οκ, παιχνίδια που έχουμ μεγάλο PVP factor απλά θέλουν skill, αν εσύ βαριέσαι (ή είσαι noob :P) είναι δικό σου πρόβλημα.
Quote:
EDIT: Α ναι, και ήδη πολλά παιχνίδια χρειάζονται ακρίβεια (βλ. ping) και τα καταφέρνουν μια χαρά. Δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα το Age Of Conan σε αυτό τον τομέα.
Πας καλά;Quote:
Ξαναδιάβασε τα όλα, ο μοναδικός τρόπος για να γίνει αυτό που λες είναι να έχεις καμιά καθυστερημένη 56άρα εκτός και αν νομίζεις πως τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται με ανοιχτό το emule από πίσω και με 3000 ping. Skill είναι να ξέρεις στην κάθε περίπτωση τι πρέπει να κάνεις και πως να χειρίζεσαι τον char σου απέναντι στον κάθε αντίπαλο. Ακόμα και με 800 ping μπορεί να γίνει μια χαρά, και όσες φορές παίζω εγώ εχω 130ping με 384. Ξεκόλλα.
Πνευματώδες, σου βάζω 2 (αν και αυτό που λες το έχω δει, όμως υπήρχε χάσμα ικανότητας ανάμεσα στους 2 παίκτες).Quote:
Πήγαινε παίξε πασιέντζα. Είναι σα να μου λες ότι κάποιος με 56K σύνδεση, αν έχει "skill" γαμάει. Ε δεν είναι έτσι...
ΥΓ: Έχει αρχίσει και μου δημιουργήται η εντύπωση πως το EQ2 έχει ένα απλό κάθομαι-και-πατάω-μερικά-κουμπιά σύστημα μάχης. Τουλάχιστον πιο απλό από το WoW (που δεν είναι δα και κάτι τρομερό eh). Κάνω λάθος ε; :P
DSADSADASDSA
Πριν 3 χρόνια ο κόσμος έπαιζε SWG και EQ με τις γαμημένες 56k. Δεν υφίσταντο να παίξεις από το σπίτι σου ξέρω γω... έπρεπε να πας σε net cafe και να χαρείς εκεί με διάφορους καμένους στο τοπικό δίκτυο.
Με 800 ping έπαιζα εγώ Warcraft 2, έχεις δοκιμάσει να παίξεις με 800 ping Unreal, CMP, Splinter Cell, και γενικώς games που το timing και η ανάγκη του "σύγχρονου" clock είναι τεράστια; Τα ΜΜΟRPG άμα γίνονται ACTION, οδηγούν σε τέτοια προβλήματα και αφαιρούν την έννοια του "ο χαρακτήρας μου αντιδράει, όχι εγώ". ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Ο χαρακτήρας μου πηδάει από 100 μέτρα ύψος και δεν χαμπαριάζει γιατί είναι monk, όχι εγώ.
Και σου εξήγησα τι πάει να πει skill, όλοι οι παίχτες έχουν skill του ύφους "με γαμάει σε melee - πρέπει να απομακρυνθώ" και από την άλλη "τον γαμάω σε melee - πρέπει να τον κρατήσω κοντά μου". Και αυτό περνιέται στα RPG ως skill/feat, ενώ στα action ως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΗ. Τη κατάλαβες τη διαφορά, ελπίζω.
Το online gaming είναι η απόλυτη εμπειρία αλλά έχει αυτά τα downsides (latency κυρίως). Δυστυχώς εδώ Ελλάδα όσοι είναι με ΟΤΕ έχουν μερικές φορές ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα... Τέσπα, τι να σου εξηγώ, τα ξέρεις απλά τώρα μου κάνεις συζήτηση έτσι για τον χαβαλέ :P
Ναι, έπαιζα με 56k UT και ήμουν και σε CT clan. Συνήθως είχα και 1000 ping (αλλά είχα βγει και MVP σε tournament ε :P Α ναι, επειδή είχα μάθει με latency πολλές φορές που έπαιζα σε net cafe με ελάχιστο ping είχα ένα μικρό πρόβλημα προσαρμογής :P )Quote:
Quote:
Τα ΜΜΟRPG άμα γίνονται ACTION, οδηγούν σε τέτοια προβλήματα και αφαιρούν την έννοια του "ο χαρακτήρας μου αντιδράει, όχι εγώ". ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Ο χαρακτήρας μου πηδάει από 100 μέτρα ύψος και δεν χαμπαριάζει γιατί είναι monk, όχι εγώ.
@italics: Xμ ναι οκ, δεν αντιλέγω, απλά λέω ότι δεν είμαστε 4 χρόνια πίσω. Το 95% των τυπάδων που παίζουν MMORPG έχουν DSL και πάνω. Το υπόλοιπο quote δεν έπιασα που κολλάει με την γραμμή σου.
Ξαναδιάβασε το παραπάνω. Skill είναι να ξέρεις τον χαρακτήρα σου σύμφωνα με τον χαρακτήρα του άλλου (αν ξέρεις απλά το class σου κερδίζεις σχετικά λίγα). Αυτό μόνο με εμπειρία το κερδίζεις (aka skill), μιλάμε για skill μεταξύ παιχτών τόση ώρα ε.Quote:
Και σου εξήγησα τι πάει να πει skill, όλοι οι παίχτες έχουν skill του ύφους "με γαμάει σε melee - πρέπει να απομακρυνθώ" και από την άλλη "τον γαμάω σε melee - πρέπει να τον κρατήσω κοντά μου". Και αυτό περνιέται στα RPG ως skill/feat, ενώ στα action ως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΗ. Τη κατάλαβες τη διαφορά, ελπίζω.
*Sigh* Για να πω την αλήθεια το βασικό ερώτημα ήταν το "για πιο lag λες" το άλλο με το skill το πήγαινα απλά να σε πικάρω για το WoW επειδή δεν το συμπαθείς :P(αλήθεια το έχεις δοκιμάσει ποτέ, απλή απορία είναι αυτό ε) το οποίο το θεωρώ πολύ action οταν μπλέκεις με PVP. Ακόμα και το κλάσμα μετράει (πχ. Stunlock με Combat Rogue που δεν αφήνει περιθώρια λάθους). Δεν ξέρω (μπορεί να κάνω και λάθος), πιστεύω πως εφόσον το συγκεκριμένο είδος gameplay δουλεύει άψογα στο WoW μέχρι να βγει το Conan τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα.Quote:
Το online gaming είναι η απόλυτη εμπειρία αλλά έχει αυτά τα downsides (latency κυρίως). Δυστυχώς εδώ Ελλάδα όσοι είναι με ΟΤΕ έχουν μερικές φορές ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα... Τέσπα, τι να σου εξηγώ, τα ξέρεις απλά τώρα μου κάνεις συζήτηση έτσι για τον χαβαλέ :P
Α ναι, αυτό για το EQ2 το είπα γιατί δεν ξέρω πόσο actionειδές combat έχει.
PS: Μην μπερδεύεις τα RP στοιχεία με τα user gameplay στοιχεία (αν και σε κάποιο σημείο τέμνονται είναι πολύ μικρό). Ελπίζω να καταλαβαίνεις που το πάω.
Ναι εσύ καταλαβαίνεις τι σημαίνει αντίδραση του χαρακτήρα σου; Η αντίδραση του χαρακτήρα σου πρέπει να να προκύπτει από τα stats σου + κάποιο random/pseudorandom element. Όχι από την πραγματική σου αντίδραση στον πραγματικό κόσμο (που περιορίζεται ακόμα περισσότερο από το γαμημένο latency!) - δεν έχει σχέση αν έχεις DSL, σημασία έχει και αν το routing προς τον server είναι το βέλτιστο...
Όσον αφορά το WOW, το έχω δοκιμάσει λίγο αλλά ποτέ δεν μ'άρεσε το setting του... Είμαι οπαδός του high fantasy και το WOW είναι λίγο μπροστά σε αίσθηση και immersion μπροστά στο EQ2 for instance. Γι'αυτό ενθουσιάζομαι με το Vanguard. Αν θες να βυθίζεσαι σε έναν κόσμο, πρέπει να σου δίνεται η εντύπωση της απειρότητάς του... και το Vanguard θα είναι τεράστιο όπου το adventuring και η εξερεύνηση θα έχουν νόημα. Όχι "πάω στο dungeon να φάω τους named να πάρω κανά epic item", αντιλαβού;
Ναι, απλά εγώ είμαι της άποψης πως εγώ είμαι ο χαρακτήρας μου και αν ήμουν εκεί θα έκανα αυτά τα actions, οπότε δίνω μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτό. Τα stats απλά θα επηρρεάσουν (σωστό; ) λίγο τον τρόπο σκέψης για να γίνει το action με τον βέλτιστο τρόπο.Quote:
Ok.Quote:
Όσον αφορά το WOW, το έχω δοκιμάσει λίγο αλλά ποτέ δεν μ'άρεσε το setting του...Είμαι οπαδός του high fantasy και το WOW είναι λίγο μπροστά σε αίσθηση και immersion μπροστά στο EQ2 for instance. Γι'αυτό ενθουσιάζομαι με το Vanguard. Αν θες να βυθίζεσαι σε έναν κόσμο, πρέπει να σου δίνεται η εντύπωση της απειρότητάς του...
Αχεμ, αυτό είναι καθαρά θέμα αντίληψης του καθενός imo.Quote:
και το Vanguard θα είναι τεράστιο όπου το adventuring και η εξερεύνηση θα έχουν νόημα. Όχι "πάω στο dungeon να φάω τους named να πάρω κανά epic item", αντιλαβού;
PS: Ουάου δεν περίμενα να απαντήσεις τέτοια ώρα.
Quote:
Originally Posted by MMORPG.com Vanguard Preview
:?
Κάτσε ρε φίλε γιατί με καις.
Δεν είσαι ο χαρακτήρας σου. Ο χαρακτήρας σου είναι ο χαρακτήρας σου. Δεν κάνεις εσύ τα πράγματα - ο χαρακτήρας σου τα κάνει. Και αν θες να κάνεις RP πρέπει η συμπεριφορά σου να συμβαδίζει με τα stats σου... αφού τα ξέρεις. Κλασσικό πρόβλημα στα p&p που ένας παίχτης παίζει έναν πολύ έξυπνο χαρακτήρα... εντελώς ηλίθια! Ή το ανάποδο: ένας dwarfen warrior με int 10 ξαφνικά να του έρχεται η επιφώτιση. Τέσπα, στο θέμα αντίδρασης στα p&p τα πάντα γίνονται με stats. Με το δικό σου σκεπτικό τα MMORPG που έχουν έντονο action είναι το LARP v2.0 - αντί να πας σε ένα δάσος και να πετάς κουκουνάρια στους φίλους σου φωνάζοντας "THUNDERBOLT!", το κάνεις μέσω PC.
Και μην γελάς, το τελευταίο το λέω ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. Κάτσε σκέψου το.
Αυτό είναι ανάλογα στην περίπτωση νομίζω (πχ. να έχεις κάνει έναν char που να έχει την ίδια σκέψη με εσένα, δηλαδή να παίζεις σαν να έχεις μπει εσύ μέσα στον κόσμο μέσα από αυτόν).Quote:
A ωραία, επιτέλους ξεκαθάρισε. Μην μπλέκεις τα P&P με το combat system (πόσο μάλλον το PVP που γι αυτό μιλάμε) των MMORPG. Ξέρεις πολύ καλά (βασικό game design) ότι δεν συμβαδίζουν. Αν γι αυτό το λόγο είσαι αντίθετος με το action κομμάτι του Conan τότε οκ, τι να πω..Quote:
Και αν θες να κάνεις RP πρέπει η συμπεριφορά σου να συμβαδίζει με τα stats σου... αφού τα ξέρεις. Κλασσικό πρόβλημα στα p&p που ένας παίχτης παίζει έναν πολύ έξυπνο χαρακτήρα... εντελώς ηλίθια! Ή το ανάποδο: ένας dwarfen warrior με int 10 ξαφνικά να του έρχεται η επιφώτιση. Τέσπα, στο θέμα αντίδρασης στα p&p τα πάντα γίνονται με stats.
Δεν γνωρίζω τι είναι αυτό (δλδ οκ, απλά δεν ξέρω τα mechanics του)Quote:
Με το δικό σου σκεπτικό τα MMORPG που έχουν έντονο action είναι το LARP v2.0
χμμ δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι ήταν κουκουναρια. Πιο πολυ για πατάτες μου έμοιαζαν (αν έννοεις το γνωστό video)Quote:
- αντί να πας σε ένα δάσος και να πετάς κουκουνάρια στους φίλους σου φωνάζοντας "THUNDERBOLT!", το κάνεις μέσω PC.
κάτι τέτοια σχόλια να μην έλεγες.. :PQuote:
Και μην γελάς, το τελευταίο το λέω ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. Κάτσε σκέψου το.
Το LARPing είναι ακριβώς αυτό - να παίρνεις πατάτες/πέτρες/κουκουνάρια και με LIVE ACTION ROLE PLAY να τα πετάς φωνάζοντας το spell.
Όταν λέω LARP v2.0 μιλάω για το ίδιο πράγμα αλλά το LIVE ACTION είναι στην κίνηση που κάνεις στο keyboard και το εφέ του spell, αντί να το φαντάζεσαι το βλέπεις με πολύ γαμάτους shaders στην οθόνη του pcιού σου.
Οι κανόνες των p&p μεταφέρονται στα combat systems των ΜΜΟ, απλά επειδή υπάρχει η έννοια του real time (βλέπε 2-3 posts πιο πάνω) υπάρχει το πρόβλημα αυτό ~> το RPG να αποκτάει action, PHYSICAL ΔΙΚΟ ΣΟΥ ACTION.
Και δεν είμαι αντίθετος με το action εν γένει, δες το πρώτο post του thread.
BTW περιττό να πω ότι έτσι φέρονται μόνο οι Largo fans.Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
"The console is a conduit for the soul. --
The controller is your gateway. Live thru it. Feel thru it. You must be one with your game pad.--
The only way to destroy your opponent is to pour your very life and soul into it. If you do not, you will be r0x0r3d."
http://www.megatokyo.com/index.php?strip_id=235
Καμένε.
Ρε οκ, το όλο argument άρχισε όταν σε ρώτησα γι αυτό που έλεγες περι προβλημάτων με τα action στοιχεία (μιας και πιστεύω πως ήδη έχουμε φτάσει να έχουμε παιχνίδια με πολύ action που δουλεύουν μια χαρά).
Και επειδή βλέπω αποκάτω στο topic review πως έκανες και άλλο post όσο εγώ απαντούσα, έχω να πω πως ο Largo σας κάνει καλό, ποιοτικό sex. Κατα τ'αλλα έχεις δίκιο για το τελευταίο, το διατύπωσα άσχημα και φαίνεται σαν να μιλάω για RP, ενώ ήθελα να πω για το action (PVP anyone?) κομμάτι του παιχνιδιού.
Ναι ρε, απλά το action όταν λες ότι παίζεις RPG πρέπει να απουσιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο... Και θα σου εξηγήσω ακριβώς γιατί το λέω αυτό...
Το Star Wars Galaxies θεωρείται ένα από τα παιχνίδια που είχε τις προοπτικές να μείνει στην ιστορία σαν το καλύτερο MMORPG ever. Μετά από πολλά ups and downs, εκεί που είχε φτιάξει λίγο το παιχνίδι και μερικοί παλιοί παίχτες ξαναμπήκαν... το παιχνίδι γαμήθηκε once more γιατί για κάποιο τρελά απίστευτο λόγο που δεν μπορώ να φανταστώ αποφάσισαν οι devs ότι δεν πρέπει να υπάρχει η έννοια DPS και όποτε κάνεις click ο character σου κάνει melee attack. More or less όπως όταν παίζεις ένα FPS. Το πιο φρικαλέο όλων είναι ότι το'χουν φτιάξει τόσο ΣΚΑΤΑ, που κάθε φορά που κάνεις click για attack γίνεται και trigger το animation. Σε φάση να κάνεις 6-7 clicks ανά δευτερόλεπτο και ο χαρακτήρας σου "κολλάει" στην αρχή του animation λες και έχει πάθει εμπλοκή. WTF.
Λοιπόν, ΑΥΤΑ βλέπω - δεν κάνω υποθέσεις στα κουτουρού - και φοβάμαι οτιδήποτε έχει να κάνει με action σε κάτι που θα έπρεπε να είναι RPG.
Τώρα, to the matter at hand, πάρτε το wiki του Vanguard: http://wiki.silkyvenom.com/index.php/Main_Page
:( :( :( Τον ενθουσιασμό που είχα στην αρχή γι'αυτό το παιχνίδι όταν είχα μπει στην beta (ασχέτα απ'την συμπάθεια μου στο Star Wars), αλλά και την απερίγραπτη απογοήτευση για την πορεία που ακολούθησε δεν τα έχω ζήσει με άλλο παιχνίδι.Quote:
Apo oti eixes pei omws to estrwsan sthn poreia.Nomizw...Quote:
Originally Posted by Deggial
..Και μετά το ξαναγαμήσανε.
Anywayz κι εμένα παλιά το μοναδικό MMORPG που μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον, μετά το UO ofc, ήταν το SWG. Φαινόταν γαμάτο στα χαρτιά αλλά στην πράξη ήταν..
Κάτι ξέρω που δεν εμπιστεύομαι games που γράφουν Sony επάνω. :P
Το έστρωσαν σε κάποια φάση (Combat Upgrade) πριν ένα έτος. Έπειτα αποφάσισαν πως ούτε αυτό τους άρεσε και τον Νοέμβριο, με τα New Game Enhancements, το μετέτρεψαν σε ένα κακοφτιαγμένο FPS. Είναι πολύ μεγάλη ιστορία, γενικά...Quote:
Originally Posted by Silverwing
Ψήνομαι τρελά να παίξω monk στο Vanguard... είτε αυτό είτε beserker.
loipon
Proteinete mou please ena MMORPG pou na einai oso pio Role Playing ginetai, eite afto yparxei eite prokeitai na vgei sto eggys melon. Simioste ta eksis 2:
1. To pc pou tha to paizo einai TERAS opote den tithetai periorismos logo ypologistikis isxyos :)
2. Otan leo oso pio Role Playing ginetai enoo oti mou ti spane apeiros pragmata pou aresoun sto meso 16xrono iaponezo gamer.
Tha ithela kati pou na exei se oso megalytero vathmo ginetai ta parapano:
A. Quest based gameplay (diladi na exei oraia quests kai kinitra gia na ta kaneis)
B. RPG, diladi na exei role playing re paidi mou, oson afora to interaction me allous paiktes kai me NPCs
C. Na min exei poly grinding (mpliax)
D. Na PETHAINEIS gamoto, diladi otan pethaineis na exei kapoies ousiastikes epiptoseis.
Adiaforo gia to an tha einai based se scifi i fantasy kosmo i otidipote.
Perimeno ta recomendations ton kammenon :)
To Vanguard: Saga Of Heroes μάλλον θα είναι ότι πιο κοντινό σε αυτό που θες. Καλύτερα να το επιβεβαιώσει και ο Phoebus όμως :P ( ε μα, μια φορά πήγα κι εγώ να μάθω info για το παιχνίδι και το link του site για το FAQ page είναι broken asfassffsadgsdafs).
Everquest 2, κατά πάσα πιθανότητα. Νομίζω έχει ένα trial όπου παίζεις δωρεάν τα πρώτα levels.Quote:
Originally Posted by katwrimos
Κάθησα και διάβαζα info για το Vanguard και μπορώ να πω πως είμαι κάπως μπερδεμένος.
Για πάρα πολλά πράγματα δεν υπάρχει info και για άλλα (οι fans) βασίζονται σε απλές δηλώσεις που συνήθως η μια αναιρεί την άλλη. Υποτίθεται πως το παιχνίδι θα κυκλοφορίσει σε κανένα 6μηνο και πολλά πράγματα δεν έχουν αποφασιστεί ακόμα πως θα δουλεύουν. Άλλοι λένε πως τα πρώτα levels είναι βαρετά, άλλοι λένε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα animation, από την μια έχεις δηλώσεις του class designer ότι ο Berserker είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον class και από την άλλη βγαίνει o Game Designer και λέει πως ο Berserker βρίσκεται ακόμα στις ιδέες και δεν ξέρουν αν θα μπει στη release έκδοση κ.ο.κ.
Έχει και πολύ βαρύ engine οπότε δεν το κόβω να γεμίζει ο γιγαντιαίος κόσμος του.
Μακάρι να καταφέρουν να το βγάλουν μια χαρά και να είναι polished μέχρι τότε.
Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Η πιο αξιόπιστη πηγή, πέρα απ'τους ίδιους τους developers (και οι μόνες αντιφάσεις μεταξύ τους αφορούν πολύ διαφορετικές χρονικές στιγμές) είναι το FAQ στο SilkyVenom και το Book of Oloh.
μόλις μπήκα closed beta στο dungeon runners. Είναι απαυτούς που φτιάξανε το Guild Wars(μάλλον) και μοιάζει με diablo mmo απότι κατάλαβα. Και μιάς και στο spellborn μαλακίζονται με τη beta εδώ και 2 μήνες , ε θα δώ τι λέει.
http://www.dungeonrunners.com/
Το release date που αναφέρει το Gamespot για το Vanguard ξέρει κανείς αν όντως είναι αυτό; 11 Ιουλίου λέει.
Dunno, αλλά είχα διαβάσει στα official forums ότι το καθυστερήσανε οι devs και το νέο date είναι μάλλον κατά το τέλος του έτους.
Αφού δεν ξεκίνησε ακόμη η beta 3 (λογικά σε μία-δύο βδομάδες, όταν τελειώσει η μεταφορά στην SOE) κι υπάρχει κι ακόμα μια beta (ψιλο-open, promotional), το πιο πιθανό είναι κατά το Νοέμβριο.Quote:
Οι ημερομηνίες στα καταστήματα, χωρίς αντίστοιχη επίσημη ανακοίνωση, συνήθως μπαίνουν απλώς για να υπάρχει μια ημερομηνία στο προϊόν ώστε να εμφανίζεται στον κατάλογο. Στην καλύτερη, αποτελούν προβλέψεις του marketing τμήματος της publishing εταιρίας.
Περιττό να πω ότι όταν άκουσα ότι η SOE πήρε το Vanguard σκέφτηκα προς στιγμή "ΟΚ ΤΟ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΩΛΟ", αλλά νταξ, είναι μόνο για διανομή και σερβερς. Άντε να έρθει ο Νοέμβριος... can't wait.
Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουνα και παραμένω επιφυλακτικός.Quote:
http://www.vanguardsoh.com/forums/showp ... stcount=17
Καραγουστάρω.
http://www.plaync.com/us/games/aion/...n_2_medium.jpg
http://www.plaync.com/us/games/aion/...eenshot_04.jpg
http://www.plaync.com/us/games/aion/...eenshot_01.jpg
http://www.plaync.com/us/games/aion/...n_5_medium.jpg
Aion λέγεται το game, γίνεται develop από την NCSoft την οποία καραεμπιστεύομαι και την θεωρώ πάρα πολύ σοβαρή εταιρία. Ξέρουν να φτιάχνουν games τα άτομα εκεί πέρα, ξέρουν να δίνουν σοβαρό support... τι άλλο να θες για casual gaming; Παίζει και ένα video από την παρουσίαση στην E3
Check: http://www.plaync.com/us/games/aion/videos.html