δεν υπαρχει απλα. Πολυ τζαμι βιβλιο. Και η γραφη και ολα.
Printable View
Τελείωσα το women, είναι η πρώτη φορά που διαβάζω bukowski και μπορώ να πω ότι εκτός από 5 6 γραμμές δεν μου έδωσε τίποτα.
Βαρετή και πεζή γραφή, νομίζω πως οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει ένα τέτοιο βιβλίο σόρυ κιόλας.
"Στο ψυγείο είχα 2 μπύρες. Τελείωσα την πρώτη και άνοιξα τη δεύτερη.
Μετά πήγα έξω και πήρα ένα 6πακ. Πήρα την Λύντια τηλέφωνο. Μετά από 15 λεπτά ήταν σπίτι μου.
Συνεχίσαμε να πίνουμε. Η Λύντια είχε ωραία πόδια.
-Θέλεις να γαμηθούμε? της είπα.
-ΟΚ.
Την πήγα στο κρεβάτι και άρχισε να μου τρίβει τον πούτσο. Τελικά δεν μπορούσα να μου σηκωθεί.
-Συγνώμη, θα σε γαμήσω αύριο τελικά.
-ΟΚ.
Έγειρα και κοιμήθηκα."
250 σελίδες με συνέχεια αυτό το πράγμα. Ίσως το women δεν είναι από τις καλύτερες δουλειές του, δε νομίζω πάντως να διαβάσω ξανά κάτι δικό του.
Το ξέρω ότι δεν έχει νόημα να ανοίξω μέτωπο με τους φανς απλά όπως είπα και παραπάνω, εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι.
Κάθε φαντασιόπληκτος αυνάνας μπορεί να γράψει τέτοιες ιστορίες. Από μια διαφορετική σκοπιά θα μπορούσε να είναι άρλεκιν.
αρλεκιν για ανδρες. με προβλήματα στύσης.
Om μήπως παίζεις μπάλα για την άλλη ομάδα? Λέω γω τώρα γιατί μου φαίνεται κομματάκι περίεργο να προσπαθείς με τόσο ζήλο να την "πεις" σε έναν συγγραφέα που δεν είσαι ούτε μια τρίχα απ'τα @@ του ξέρωγω! Αν τρολλάρεις carry on np np
Ποιά είναι η άλλη ομάδα;
Ναι προφανώς δεν είμαι συγγραφέας άρα αν με συγκρίνεις με έναν επαγγελματία δεν είμαι ούτε μια τρίχα. Ο Bukowski όμως σε σύγκριση με αληθινούς συγγραφείς δεν είναι ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια τους.
Ο Σκοπός του ποστ μου ήταν ότι μετά από διθυραμβικές περιγραφές αποφάσισα να διαβάσω ένα βιβλίο του και δεν καταλαβαίνω what the fuss is all about.
λίγα για το δάσκαλο
Om, δοκίμασε ένα Τοστ Ζαμπόν και αν δεν σου αρέσει τότε πάω πάσο.
ε, ανευ μπυριτσας ο Μπουκοφσκις ειναι μαρτυριο
Κι εγω δεν εχω καταληξει ακομα αν θεωρειται γαματος γιατι γραφει για μπυρες και μουνια η γιατι ειναι οντως γαματος. Απο την αλλη δε μπορω να πω οτι εχω και καποια τραγικα μεγαλη εμπειρια για να μπορω να τον κρινω. Ενα ενδιαφερον το εχει να διαβαζεις τα βιβλια του.
Απλα μου φαινεται overhyped.
η αλήθεια είναι ότι προς το τέλος της ζωής του αλλοτριώθηκε από τα οφέλη της οικονομικής άνεσης πια, αλλά τον αγαπάμε για αυτό που ήταν.