Yeap, xtypa toQuote:
Originally Posted by Carnnival
Printable View
Yeap, xtypa toQuote:
Originally Posted by Carnnival
Παίδες πρόσφατα διάβασα το "Ο Βασιλιάς Με Τα Κίτρινα" του Chambers. Το έχει διαβάσει κανείς; Πώς σας φαίνεται;
θα ήθελα 2-3 σοβαρά επιχειρήματα υπέρ του Οδυσσέα του Τζόυς που να με πείσουν να το αγοράσω αύριο και να αφήσω στην άκρη τον Χορνμπι και τον Πράτσετ. 8-)
τέτοιο κλάσιμο?! :-(
1) είναι τεράστιο. Μπορείς να δείξεις στα παιδιά της τάξης σου πως θα φτιάχνουν ανθολόγιο χρησιμοποιώντας το για βαρίδιο.
2) είναι πολυγραφότατο. Αν το διαβάζεις έστω και ελάχιστα ζάντα μπορείς να σκαλώσεις σε μια σελίδα με περιγραφές και να ψάχνεις να δεις σε ποιά λέξη έμεινες επί μέρες. Ομορφιές δηλαδή.
3) εκτυλίσεται στη μαγευτική Ιρλανδία, και μπορείς να φαντασιώνεσαι ότι όλοι οι πρωταγωνιστές πίνουν guiness πίσω απ την πλάτη σου...
σοβαρά τώρα, δε θα άφηνα τον πράτσετ μου παρά μόνο για άλλο πράτσετ.
επειδή έχω φάει ένα πρήξιμο από ένα φίλο για το εν λόγω βιβλίο, και επειδή έχω δει διάσπαρτες αναφορές σε μερικά τόπικς εδώ μέσα, είπα να ρωτήσω.
τέλος πάντων, θα το εκτιμούσα το ίδιο και αν κράζατε τον "Οδυσσέα" για να μπορώ να απαντήσω στον φίλο μου με επιχειρήματα, θενξ ε λοτ.
Πες του πως το διάβασες και πως επίσης διάβασες το Finnegans Wake και δεν μπορείς να συζητήσεις μαζί του μέχρι να διαβάσει κι αυτός και τα δύο. Λογικά δε θα σε ξαναενοχλήσει.
χαχαχαχαχαχαχαχ
φαντάνγκο, χτυπάς πιο κλασάτα γκομενάκια με τζόυς μπέκετ και προυστ. φτάνει;
Επικό post! Στεγνά!
μπορεί κάποιος να πει μια γνώμη για το ΒΙΒΛΙΟ Dr Jekyll & mr Hyde?
Εγώ πάντως μάλλον όχι...:)
σχετικά με ηλίθιο και έγκλημα και τιμωρία, εγω διάβασα πρώτα τον ηλίθιο και αυτό προτείνω, αιώνιος έρωτας η ναστάζια φιλίποβνα. πάντως μην περιμένεις να σε καταπλήξει η πλοκή, από κάποιο σημείο και μετά είναι αναμενόμενη η εξέλιξη. αλλά ΠΑΝΤΑ εντυπωσιάζει η ηθογραφία του νοστογιέφσκι.
κράξτε λίγο το Lost Symbol του Brown, πλζκθνξ.