Re, min syndeete to matiasma/ksematiasma me thriskeytikes malakies.
Deggial, den dexesai oti otan egw sou lew "eisai panemorfos" kai to ennow kai se zhlevw kai genika afto einai poly dynato, sou metadidw "kati"? "Egkefalikh energeia" 'h opws thelete peste to, egw to dexomai kai peite me elafromyalo. Oi dynates mas skepseis kai synaisthimata gia allous den einai dynaton na menoun mesa sto ksero mas. Otan ena poly kontino sou proswpo sou leei "s'agapw" k se agkaliazei, kati ginetai. Lew "kati" giati eimaste poly mpoufoi akoma na to katanohsoume.
Enigouei, st'arxidia mou pou apedidan palia to matiasma kai to ti pistevoun oi xristianoi gi'afto, egw to dexomai giati mou symbainei. Kai malista me sygkekrimena atoma, pou me vlepoun pio spania kai exoun mia dwsh thaumasmou/fthonou. Kai 2 lepta na milisoume kai na arxisoun tis pipes "kairo eixa na se dw, ti psilos pou eisai", "omorfhnes" klp meta apo kana triwro niwthw xaraktiristiko pono se stomaxi k kefali. Me ksematiazei h mana mou (pou einai poly makria apo otidhpote thriskeutiko), to ladi dialyetai mprosta sta matia mou, xazmouriemai k kontevei na mou fygei to sagoni, ginetai ekeinh xalia meta kai meta apo kana tetarto eimai kyrile.
Ta erwthmata einai: an apo palia den eixa idea ti einai to matiasma/ksematiasma, tha mou synevene afto??
Kai estw oti to matiasma isxyei, to ksematiasma einai aythypovolh?
Btw, ginetai kai apo apostash, den xreiazetai optikh epafh.
A, kai exw dei kanarini sto klouvi tou, na tou leei enas pappous poso omorfo einai klp, kai meta apo misi wra fouskwse kai psofhse. :?
Apla m'exei problhmatisei kapws kai den thelw na eimai kai paropidas alla oute kai eukolopistos. :roll: