ok, eipame stamatao na leo tin apopsi mou giati logokrinomai k eksallou den prokeitai na kataliksoume pouthena. take it easy, guys! apla skeftomaste diaforetika
Printable View
ok, eipame stamatao na leo tin apopsi mou giati logokrinomai k eksallou den prokeitai na kataliksoume pouthena. take it easy, guys! apla skeftomaste diaforetika
Den nomizw oti yparxei apanthsh sto arxiko erwthma
tespa egw tha pw gia tous samael mias kai to teleytaio gamage kai htan kapws...
Kata ta alla ti na pw, den xerw
pantws rammstein pou eipe kapoios den einai metal
e apla pes mou ti skeftesai otan akous thorns kai arcturus kai sou moiazoun auta ta 2 metaksy tousQuote:
Originally Posted by bleeding
k oi slayer de moiazoun me tous kreator alla einai k oi 2 thrash.
ego theoro k tous thorns k tous arcturus black. toso kako einai? stauroste me!
ok
as milisoume sovara tora.
sto sham mirrors,ektos apo kapoia simeia tou radical cut,ti black (me opoia-geniki-ennoia thes) stoixeia vriskeis?
re sy den tha katsoume na analysoume tora kathe disko k kathe tragoudi gia na kataliksoume kapou. apla diafonoume, i mallon exoume diaforetikes apopseis/diaforetikous orismous. aplo einai. k de sou eipa oti theoro to sham black alla tous arcturus black.
symfona me ti diki mou apopsi kai orismo, oi slayer einai brit pop
axa.theoreis black ena group pou exei vgalei 3 albums,apo ta opoia ta 2 teleutaia tou den exoun sxesi me black.
nice.
re paidia giati exete kollisei? de mporei dld kapoios na exei diaforetiki apopsi? mono mia apopsi yparxei k einai sosti? ego den theoro tous arcturus progressive k auto den allazei. an thelete na me vrisete gi auto kante to. no problem :|
mallon katatassontai stous untampelampol. proodeytikoi nai, progressive oxi.
me auto symfono 100%.Quote:
Originally Posted by VirusXI
k einai untampelampol i untampelampl???
untampelampol fysika.
proodeytikos = progressive e
bleeding den einai thema prosopikhs gnwmhs to yfos tis mousikis enos group.
. . . to kourazete to thema . . . tha kanw mia diefkrinish mono :
ama mia mpanta paiksei kati pou tha exei p.x. stoixeia apo ta
teleftaia "Arcturus" kai tha exei kai sigxrona "black" stoixeia ti
tha einai ? Allos tha to baftisei "post-black", allos "proedeftikh"
mousikh, allos "prog" me "black" stoixeia . . . [to idio isxiei kai
an p.x. oi "Arcturus" bgazan ena "album" pou tha sindiaze stoixeia
apo olh thn diskografia tous -> den tha tan "black" alla tha 'xe "black"
stoixeia] H ama kapoio "group" -kai kala- ekane *mpam* kai sindiaze
"Sham Mirrors" me "Isa" + kapoia -sxetika- dika tou stoixeia, ti tha htan ?
oti eipa kai parapanw [ntaks, alloi mporei na to legan kai norbigiko "prog"]
~> . . . e bale dipla~dipla kai akou ta "Sentence Of Death" + "InfernalQuote:
Eleos destruction sigxrono thrash
Overkill" mazi me to "All Hell Breaks Loose" . . . to idio einai ?!? Kai se
periptwsh pou mou peis pws einai to idio, aplws exei allaksei h paragwgh
kai exei ginei kapws pio prosegmeno to paiksimo, tha se pw : ti allo thes
na ginei diladh ? Ntaks, safws iparxei kai h allh odos: twn "Slayer" kai
twn "Kreator", alla "ok", afto einai allh fash . . . + eixa skopo na grapsw
kai gia tous "The Crown" ws sigxrono "thrash", mias kai h mousikh tous
kai -sxetika- sigxronh akougete, kai exei kai "black" + melwdika stoixeia
pou toulaxiston, etsi tha thela egw na akougete to "thrash" sto mellon, alla
to apefiga, mias kai ta kommatia toys tha mporousan na einai yperbolika
kalitera . . . oso gi'afto pou les, na anathewriseis tis apopseis sou, safws
kai den to ennoeis kai den iparxei logos na ginei alloste . . . The Haunted
~> . . . giati, poios eipe pws h "Avril Lavigne" einai METAL ! ? ! ProswpikaQuote:
kala kai i avril epidi evgale 2-3 fotos me ton lars kai ton james kai epidi krataei mia iliktriki kithara den ine kai metal.... eleos pia.... ti allo tha akousoume!!!! death to false metal!!!
"sigxronh atmosfairikila" egrapsa . . . opote . . . lalalala ~ lalalalo . . .
~> . . . CLAP CLAP CLAP !Quote:
kai fysika sigrotimata opos oi dimmu borgir kai oi arcturus einai to black metal tou 2004 to opio tha akolouthisoun k idi exoun akolouthisei polla sigrotimata..
. . . oso gia ta ipoloipa "posts" peri "black" h oxi . . . O-T-I-N-A-N-A-I . . .
Egw pantws vlepw oti oles oi mpantes tou 2004 'h tou mellontos ('h opws alliws to thesate) pou anaferthikan opws Slipknot, In Flames kai kata megalo vathmo oi Biomechanical einai tigka sta xorophdhxta kai hardcore shmeia opote giati den leme ex arxhs oti to metal tou 2004 tha einai to hardcore na teleiwnoume? Eksallou einai fanero pleon se olous oti den yparxei mpanta pou na paizei kati kainourgio alla pou anamignyei ta hdh yparxonta. Opote den yfistatai o oros aftos ara milame gia ksanazestameno faghto. Otan kai efoson emfanistei kapoia mpanta pou tha paiksei entelws prwtotypa tote ta ksanaleme (pou den tha ta ksanapoume). To metal tou mellontos einai afto pou hdh yparxei kai paizetai KALA. Oi In Flames pantws emena mou exoun prokalesei afthono gelio toso me th mousikh tous oso kai me thn genikh eikona tous. Opote tous agapaw san kwmikous :wink: Alla dipla se Slipknot einai san to Marko Leze dipla sto Thanash Beggo. Kai oi Arcturus einai symfwniko-theatriko progressive (zhtw oi tampeles!)