Υπάρχει μια σελίδα πίσω, περίπου.
Printable View
Υπάρχει μια σελίδα πίσω, περίπου.
Δηλαδή υπάρχουν πολλές σελίδες πίσω.
ti kariolies mou tsampounas filos?
Το ΄χε ποστάρει ο ήσκρας ρε. Κάτσε να δω.
http://www.torrentspy.com/torrent/638851/Green_Wing_s_1
Τελείωσα χθες την 4η σεζόν του 24, νταξ, Jack Bauer rules, θεός, τι άλλο να λέμε τώρα. Όταν ξελαμπικάρω θα αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Ulysses 31 (πήρα το Box set πριν ένα χρόνο, αλλά έχω δει μόνο 2 επεισόδια, ελέω στρατού) και το 4400.
Seinfeld :oops:
Ok, τρελή αμερικανιά με το ανάλογο χιούμορ και αρκετές δόσεις τζου-ίλας, αλλά έχει πλάκα όταν επιστρέφεις από δουλειά και δε θέλεις να σκέφτεσαι τους ΜΑΛΑΚΕΣ.
Seinfeld rules, κατ'εμέ είναι τουλάχιστον εφάμιλλο του Friends!
Άσχετο, με το Heroes έχει ασχοληθεί κανείς; Αξίζει τον κόπο; Σκέφτομαι τελευταία να αρχίσω το seek & download καθώς μου φαίνεται ενδιαφέρον το θέμα του (τύποι που ανακαλύπτουν ότι έχουν σούπερ δυνάμεις κλπ). Για πείτε.
όχι ότι έχουμε ανοίξει και θρέντ που λέμε πόσο γαμάει- εκτός από τον νεκροπεθαμένο που δε του αρέσει αλλά τα βλέπει για να τα κράζει- και μπορώ να πώ ότι γαμάαει και είναι έπος και πολύ πώρωση και οκ λίγο κλισέ σε σημεία αλλά για αυτό είναι πώρωση.
μετράει
Ε δώσε ντε και κάνα link αν υπάρχει thread :P
Α αστο οκ 8)
http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... hp?t=16204
Μόλις που είχε πάει στη 2η σελίδα
λοιπόν μιας και έχω κατεβάσει τη πρώτη season του Medium (σειρά με τη Patricia Arquette ως σάικικ να δουλεύει για τον DA ) και επειδή τα πρώτα 12 επισόδεια δε μεχουν τρελάνει καθόλου -ως ψιλοβλακειούλα η σειρά ε- έχει δει κανείς παραπάνω να μου πει άμα στη 2η/3η season γίνεται καλύτερο, η να μην ασχοληθώ?
Όταν μια σειρά μέσα σε 3 επς δεν έχει φτιάξει τότε δεν έχει κανένα νόημα. Πόσο μάλλον όταν έχει ένα πάιλοτ που δεν είναι απλά χλιαρό, αλλά είναι ΚΑΚΟ. ΚΑΚΟ ΚΑΚΟ ΚΑΚΟ ΚΑΚΟ ΚΑΚΟ.
Και η μουνίτσα που παίζει είναι άσχημη :P
εχω δει μεχρι το 3χ06 του 4400 και βαρεθηκα =/
εγω το βαρεθηκα νωριτερα :|
Και πολύ άντεξες πάντως. Εγώ κάτι επεισόδια νωρίτερα το παράτησα.
Α μόλις τελείωσα με Dexter, φάση είχε τελικά και όμορφες σπλατεροσκηνές.
δε θυμάμαι πού ήταν αλλά εκεί με τις δίκες κλπ στην αρχή 3ου κύκλου δεν άντεξα άλλο. Είχα βαρεθεί κακή ηθοποιία/γελειότητες σεναρίου αρκετά πιο πρίν..Quote:
Originally Posted by enitharmon