Originally Posted by Dark_Phoenix
/ignore bli][er [enter
ουφ!...ελπιζω αυτο το ξόρκι να πιάσει...
ρε unholy martyr γιατι να μιλήσει οποιοσδήποτε σοβαρά σε αυτό το τόπικ μετά από τόσο κράξιμο;
αν πω π.χ. οτι εχω γνωρίσει κόσμο που πάει σε άλλες διαστάσεις και αντλούν ενέργεια από άλλη διάσταση σε αρχαίους ναούς.. δε θα βγάλετε γέλιο με την παρέα σας..
το τόπικ δεν το έφτιαξα για να πείσουμε κανέναν, φτιάχτηκε για να συζητάνε οι (imho: "βλαμένοι") σαν και μένα για κάτι που ΗΔΗ πιστεύουν διαβάστε την επικεφαλίδα...... BELIEVERS ONLY
ρε anoybis δε σε δουλεύω, είμαι ο πρώην της Ε.Δ. Μ. (τα αρχικά του ονόματός της) απο τη λάρισα.
και πραγματικά είναι σαν να την κάρφωσες με αυτά που είπες γιατί εγώ το έβλεπα αντίθετα με την υπόθεση μας.....:(
την έβλεπα μέρα με τη μέρα να καταρέει και μέχρι να μου πεί τι της γινότανε είχε πέσει αρκετά..όταν άρχισα να την βοηθάω (λοιποθυμούσε πολύ συχνά) ανάλωνα όλη μου την ενέργεια για να την φέρνω στα συγγαλά της. το θέμα είναι ότι όταν κάναμε μαζί αυτό που έπρεπε να γίνει η Δ... δεν έγινε καλύτερα..και σταμάτησε να μου μιλάει για το τι της συμβαίνει, έτσι...........χωρίσαμε.
αλλά δεν ήξερα ότι με κατηγόρησε οτι αναλωνόνταν πάνω μου και εγώ δεν το κατάλαβα αυτό.
Thanx anubis