Ευχαριστώ asimoulis, δε θα σε απογοητεύσω.
(Γιώργο, θέλεις να καταστρέψεις την καριέρα μου στην πασαρέλα; Τέσσερις σαβουρογάμηδες υπάρχουν στο e.r., άσε με να το χαρώ τουλάχιστον :P )
Printable View
Ευχαριστώ asimoulis, δε θα σε απογοητεύσω.
(Γιώργο, θέλεις να καταστρέψεις την καριέρα μου στην πασαρέλα; Τέσσερις σαβουρογάμηδες υπάρχουν στο e.r., άσε με να το χαρώ τουλάχιστον :P )
kala, 8a tou dwsw egw :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
thn antrianna poios thn exei dei kai thn pshfise?? gia peite :p
ante
ti ante? :)
από ότι βλέπω στα αποτελέσματα, έχουμε μάχη "στήθος με στήθος" :twisted:
αλλά επιμένω ότι είναι άδικο το δημοψήφισμα.... θέλουμε photos από όλες τις διαγωνιζόμενες με μπικίνι και βραδυνό φόρεμα (και άλλη μια με αθλητική περιβολή - κολλητό boxer και μπουστάκι) και να συμπεριληφθούν όλες οι γυναίκες του er, εδώ και τώρα!!! :twisted: :twisted: :twisted:
steile
basika egw tin psifisa:p afou mono 2 exw dei apo oles tou post kai de m'arese kai kamia :)
tin psifisa mono kai mono epeidh exei pragmatiko onoma kai oxi nick (yposeinhdita :P)
:rofl:
den tis exw dei oles,aposes exw dei pantws pthifizw morfin giati einai kai polly mounara :P :P
τελικά μοιάζει με τη σκλεναρίκοβα ή τσάμπα πλακώθηκα με τον witchkiller...Quote:
Originally Posted by silencerius
:P :P :P
oi gunaikes exoun pantws ena epipedo (parapanw apo mas) kai den kanan to antistoixo poll gia tous antres users..
mpravo sas koritsa :)
μήπως επειδή οι άντρες είναι συντριπτικά περισσότεροι? :PQuote:
Originally Posted by freak brother
Δεν έχω δει καμία φωτογραφία. Θα ψήφιζα την Painless από τα post και μόνο αλλά αφού είναι διαγωνισμός ομορφιάς, άστο καλύτερα :P
pshfisa ang69.