Ναι ,γίνεται.Είναι κοντά 13 ευρώ απο bnet ή 90k gold απο ah token.
Printable View
Ναι ,γίνεται.Είναι κοντά 13 ευρώ απο bnet ή 90k gold απο ah token.
Thanks. Μάλλον θα ανοίξω το παλιό acc τότε, γιατί Ιούλιο δε με βλέπω να φεύγω από Σαλονίκη.
Ο κωδικός που έχεις είναι για να δημιουργήσεις νέο account, με ένα μήνα δωρεάν.
Ναι ρε, το κατάλαβα. Θα ανοίξω το παλιό acc (χωρίς τη χρήση του δοθέντος κωδικού) και θα βάλω ένα μήνα από το battle net, όπως είπε ο Ethereal.
Μεχ γενικά. Φοβερή δουλειά στα CGOrcs βέβαια, τόσο φοβερή που νομίζω ότι ερμηνευτικά ήταν καλύτερα από τους ανθρώπινους ηθοποιούς-χαρακτήρες:!: Δεν είναι κακή ταινία συνολικά καθώς μιλάμε για ακριβή παραγωγή με πολύ καλά εφέ και αξιοπρεπές cast, αλλά απέχει παρασάγγας από το να χαρακτηριστεί συναρπαστική, επική ή κάτι τέτοιο. Απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά στους gamers (που οκ, δεν είναι λίγοι) με τις αναφορές σε ήδη γνωστούς χαρακτήρες και γνωστές τοποθεσίες του παιχνιδιού, αλλά φαντάζει αρκετά διαδικαστική η όλη ροή της ιστορίας. Εγώ δλδ το είδα σε διάστημα 4 ημερών αποσπασματικά γιατί ξεχνούσα ότι το είχα ξεκινήσει και δε με έκαιγε καμιά αγωνία ή κάτι τέτοιο.
...
oχι. γιατι οι περισσοτεροι που μιλησαμε εδω ειδαμε την ταινια σινεμα.
Να διευκρινίσω ότι την ταινία την είδα αποσπασματικά σε 4 μέρες ακριβώς γιατί δε μου φαινόταν συναρπαστική ή τίποτα τέτοιο, εν ολίγοις δε μου κρατούσε το ενδιαφέρον. Και όχι το αντίθετο, δεν το συνηθίζω καθόλου να βλέπω ταινίες σπασμένα σε διάστημα 4 ημερών. Νομίζω άλλωστε ότι το λέω καθαρά στο παραπάνω ποστ μου. Τώρα αν κάποιος θέλει να μου πει ότι με το ζόρι έπρεπε να μου αρέσει, προφανώς μαλακίες λέει και αν θέλει να κάνει έντιτ γιατί δε μπορεί να στηρίξει τις μαλακίες που λέει, ε πρόβλημά του και χέστηκα κιόλας.
pws soy fanhkie lolnibocho
lol
Το πρώτο, σερπαντίνα με πήγαινε.
Τι ρωτάς ρε Τσιμπούκλανο; Αφού το λέει καθαρά.
Quote:
Originally Posted by μπαρασαητ
vrike o onibotso th genia toy