https://www.whoismrrobot.com/
Printable View
Δεν μας λυπούνται καθόλου.
ειδα το προτελευταιο και παω να βαλω το τελευταιο για την τιμη των οπλων. μου φανηκε τρομερα βαρετη σεζον η δευτερη...και μαλλον ειμαι ο μονος
τραβα ακου μεηντεν το τελευταιο να δεις τον ορισμο του τι ειναι βαρετο
Εκπληκτικο το φιναλε. Γενικα το δευτερο μισο της δευτερης σεζον ηταν το ενα επεισοδιο καλυτερο απο το αλλο.
Τρελό mindfuck.
Spoiler
Οσον αφορα για Αντζελα και Ταηρελ:
Spoiler
Spoiler
ta pramata ine polu apla
to main plot proxorise elaxista - olh h sezon eixe na kanei kyriws me to psyxanalytiko introspection tou eliot kai diafora sidequests. ousiastika:
telos 1is sezon elliot meets tyrell, plan is made, tyrell gets to work, elliot loses heat, femtocell hack, reunion me tyrell, telos 2is sezon
to dipolo eliot-mrrobot loipon einai spot on ws pros ton Anthrwpo kai ton Xaker, duo parallhloi kosmoi pou einai synexws se sygkrousi:
- eksairetika endiaferousa h apeikonisi tou mrrobot ws pateras/master manipulator tou frikarismenou paidiou/Anthrwpou
- eksairetika megalepivolo kai risky Sxedio pou kathe eidous anasfaleia/paranoia varaei kokkino
- akoma kai to aplo gnwsiako mental shifting einai kati poly pragmatiko, ena kako paradeigma einai to irl 'worklife balance' twn kompiouteradwn opou eukola mporeis na xatheis se mia othoni, kati pou dimiourgei pollapla provlimata se pollous tomeis
o tyrell agapaei ton eliot epeidh poly apla einai o hrwas tou, h dynamh ths 'mrrobot'/xaker personas tou einai toso isxyrh pou mporese na katastrwsei kai na ektelesei to Sxedio, enas stoxos pou o tyrell epidiwke me to na 'allaksei pramata apo mesa' skarfalonontas se CTO - opou apetyxe kai ksafnika ex deus machina eliot me to Plano. profanws kai tha ton agapisei.
to mono komati pou de polikatalaveno ine i atzela. poli laiko koritsi alla mallon simvenoun polla sta paraskinia
Μάλλον επειδή είναι τρομερά βαρετή σειρά. Είδα ολόκληρο το The Night Of σε 2 δόσεις και, την επόμενη, κάθισα να ξεκινήσω το Mr. Robot. Ήθελα να το κλείσω στο 20λεπτο, αλλά τελικά έκανα υπομονή μέχρι το τέλος του επεισοδίου.
Ή μπορεί να φταίει ο πρωταγωνιστής, τον οποίο θες να κοπανήσεις κάθε φορά που ακούγεται η φωνή του.
Το ξεκίνησα χτές. Είναι αρκετά συμπαθητικό, είδα τα 3 πρώτα επεισόδια. Με χάλασε λίγο το γεγονός ότι δεν δείχνει και καθόλου απο την εργασιακή του ζωή (μπορεί βεβαια να κάνω εγώ λάθος και απλά να έχει δείξει μόνο 5 μέρες της ζωής του, αλλά δεδομένου το ποιοί τον πλησίασαν και τι έγινε μετά, δεν νομίζω).
Μπλιτσερ δεν έχεις δίκιο, έχει το βλέμμα και τη φωνή ενός σωστού introvert sociopath. Υπάρχουν σκηνές νομίζω, όπου ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος, θέλει να κάνει παραλληλισμούς με το Μάτριξ ή είναι ιδέα μου?
Βάλε 2-3 ταινίες ακόμα και έχεις όλο το script του.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ ελα ρε μλκ κοψε δε γινεται. Τοσα βραβεια και critical appraise για τον Elliott και τον ηθοποιο που τον παιζει κι εσυ γραφεις αυτα τα πραγματακια, εκτιθεσαι.
Ας διαβασουμε λοιπον την αποψη του μπλιτζερ που ειδε ενα επεισοδιο και αποφασισε οτι ειναι μαλακια επειδη του ελεγαν οι φιλοι του οτι γαμαει αυτη η σειρα. Φοβερη λογικη.
Ε αν έχει σαρώσει τις χρυσές αγκινάρες και το εκθειάζουν οι απανταχού σινεφίλ, πρέπει να είναι καλό!!!111