Ενταξει αυτο με το κοσμο ηταν και λιγο πλασματικο, μπηκαν κι οι συνταξεις ηταν και παρασκευη και το κανανε τεραστιο
Printable View
σήμερα δεν ήταν πλασματικό , απλά είναι εύκολο να γίνει καθοδηγούμενο.
Άδειασαν πρώτα τα ατμ μια από της συντάξεις μια από έναν πανικό, αυτός ο πανικός φέρνει καινούριο πανικό , και σε μια περιοχή με 100 ατμ γεμίζεις τα 3 Ε ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Εγώ κυκλοφορώ μόνο με τα απαραίτητα οπότε έμεινα φυσικά από λεφτά όλο το σουκου, αλλά yolo έβαλα βενζίνα που ήταν στην ρεζέρβα με κάρτα.
συγνωμη ρε παιδια εγω ΟΧΙ θα το ριξω γιατι δε βλεπω την λογικηνα το ριξω ναι , αλλα η κυβερνηση θα βγει να πει τι σημαινει το οχι ακριβως? Λενε οτι δε σημαινει δραχμη αλλα "πιεση" τι σκατα πιεση εδω που φτασαμε ; Δε μπορω αλλο τζογο Βαρουφακη ... 5 μηνες , το δημοψηφισμα επρεπε να χε γινει 3 μηνες πριν και θα ταν και υπο πολυ καλυτερες συνθηκες .
Ασιμούλη όντως θα ψηφίσεις ναι; Νόμιζα είσαι Λαπαβιτσικός.
100 atoma oures molis prin ligo, kleistes oi trapezes gia alles 7 meres
pws tha ksepoulisw twra? pws tha fygw apo dw pera?????????
Όποιος και να προσπαθήσει να σου εξηγήσει το όχι, τις συνέπειες και τις προοπτικές του θα το κάνει με το δικό του πολιτικό χρώμα και είναι λογικό. Την άποψη για το όχι λογικά ο καθένας μας θα την αποκρυσταλλώσει συνδυάζοντας τις διάφορες προσλαμβάνουσές του.
winter is coming
http://www.invisiblelycans.gr/ean-th...diavaste-avto/
θα ψηφισω οχι και οταν τον βρω θα σπασω τα μουτρα αυτουνου που αποφασισε οτι για 25 τετραγωνικα σπιτι και 158 ευρω εισοδημα πρεπει να πληρωσω 1300 ευρω φορο
otan o misos laos plhrwne tous misous forous pou tou analogousan gia 30 xronakia den eblepa paraponakia
Φίλος εδώ μέσα είμαστε μόνο όσοι πληρώναμε
η κουμπάρα της αδερφής μου: φυσικά κ θα ψηφίσω ΝΑΙ. Μου το πε ο μπαμπάς μου πως αν βγούμε από την ευρώπη θα μας την πέσουν οι Τούρκοι που μας έχουν στη μπούκα κ περιμένουν αυτό πως κ πως.
πιστεύω πως αν μπορούσε να μετακινηθεί η τουρκία σαν χώρα -βρε παιδί μου- στα βάθη της ανατολής ή εκανε μια τράμπα με την Ινδία βρε παιδί μου και πάλι θα την συζητούσαμε μπαίνουν δεν μπαίνουν.
βτγ ο πατέρας της ήταν Τσίπρας δαγκωτό από το 4%
Grave Miasma ρούφα ένα καυλάκι
ειναι αστειοι .Quote:
«Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25/06/2015 και αποτελείται από δύο μέρη τα οποία συγκροτούν την ενιαία πρότασή τους;
Το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται «Reforms for the completion of the Current Program and beyond» (Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού) και το δεύτερο «Preliminary Debt Sustainability Analysis» (προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους).
Όσοι από τους πολίτες της χώρας απορρίπτουν την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν:
Δεν εγκρίνεται/ΟΧΙ.
Όσοι από τους πολίτες της χώρας συμφωνούν με την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν:
Εγκρίνεται/ΝΑΙ.»