Η ουσία του like/pink ήταν πάντα να αποφεύγονται εντελώς ανούσια ποστς τύπου "+1", "Συμφωνώ" και "Ό,τι είπε", ώστε να διατηρείται μια συζήτηση πιο "καθαρή".
Spoiler
Printable View
Η ουσία του like/pink ήταν πάντα να αποφεύγονται εντελώς ανούσια ποστς τύπου "+1", "Συμφωνώ" και "Ό,τι είπε", ώστε να διατηρείται μια συζήτηση πιο "καθαρή".
Spoiler
Κι απέτυχε παταγωδώς.
Να μείνουνε οι μούντζες/πινκ γιατί χρησιμεύουν πολύ στο "ανέκδοτα" και στο "Youtube" θρεντ.
καταρχήν, αυτό.
ακόμη και σε τοπικς στα οποία θα μπορούσε να είναι όντως χρήσιμο, όπως στις σειρές και τις ταινίες, πιο πολύ με ενδιαφέρει η γνώμη ενός χρήστη με τον οποίο ξέρω ότι έχω παρόμοια γούστα, παρά η συνολική απήχηση στο κοινό. οπότε προτιμάω τα ανούσια +1 και thumbs up γιατί τουλάχιστο ξέρω από ποιον προέρχονται.
Μήπως παραδίνετε βαρύτητα στο νόημα της μούντζας; Δηλαδή λέτε για ψυχολόγους, για κομπλεξισμούς κλπ. Παιδιά, ένα φόρουμ είναι, ένα κωλοδιαφημιστικό σ' ένα επαρχιακό κανάλι, κι άμα μας μουντζώσουν κάποιοι δεν έγινε κάτι, προς τι τέτοια ευθιξία;
(όχι δε θεωρώ πως απευθύνονται σε μένα οι χαρακτηρισμοί, ποτέ δε μούντζωνα συστηματικά ή μνησίκακα)
εγω ειμαι υπερ του να μεινει η καρδια και οχι η μουτζα .
σκατά.
πήγα να πινκάρω φρικ.
μπορούμε βέβαια να γεμίσουμε τα θρεντς με ποστς τύπου "επώνυμη σε φρικ" κλπ 8)
#anarchy_in_er
ας είμαστε ειλικρινείς και να πούμε ότι είχαν πλάκα τα πινκς/μούντζες. και ποιος δεν κοίταζε τα ποστ του για να δει τα αποτελέσματα. από την άλλη, προσωπικά, ποτέ δε με ένοιαξε για τις μούντζες, ακόμη κι όταν τις έτρωγα στο self promotion, ήξερα ότι το πρόβλημά τους ήταν και είναι προσωπικό μαζί μου κι όχι με τις μπάντες. το θεμα ειναι να ζυγίσουμε τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα αυτού. για μένα, πολλές φορές λειτουργούσαν αποτρεπτικά για ένα νέο πόστ. όχι βέβαια από φόβο αποδοκιμασίας, αλλά από την άποψη της επανάπαυσης. μου αρκούσε μία μούντζα ή ένα πινκ, αντί να γράψω την άποψη μου. έστω κι αν είναι ένα "γάμησε" ή ένα "βούλωνε". καθώς θεωρώ πως από τη στιγμή που υπάρχει κίνητρο διαλόγου θα αναπτύξεις παραπάνω τις σκέψεις σου. οπότε ελπίζω πως αυτή η κίνηση θα βοηθήσει στον διάλογο. υπάρχει φυσικά η περίπτωση να ξενερώσει κόσμος και να αποτύχει ή απλά να μην αλλάξει κάτι. όπως και να έχει όμως, θεωρώ πως αξίζει να το δοκιμάσουμε.
Όλους μας νοιάζουν οι μούτζαι/πινκς λίγο ή πολύ, χθες προχθές έκανα ένα ποστ κάτω απο το ντουλαπάκι της Drumsick και έγραψα απλά "γάμησε :thumbsup:". Το ποστ αυτό ακολούθησαν 4-5 μούτζες, μπορεί η μια απο την ίδια την Ντραμσικ αλλά οι άλλες από τους κλασικούς "Ω ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΛΕΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ" ή ξερωγώ τον Ονιμπότσο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κίνητρο διαλόγου στις περισσότερες περιπτώσεις που είναι έτσι, αν κάποιος θέλει απλώς να βγάλει κομπλεξ δεν θέλει να το κάνει εκτεθειμένα (γιατί θα φάει κι αυτός μούτζες - μουτζινσεψιο!). Εγώ ο ίδιος τον Ονιμπότσο τον μουτζώνω συστηματικά σε τελείως άκυρα θρεντ, απλώς και μόνο γιατί ξέρω πόσο πολύ τον τσατίζει.
Η δίκη μου πρότασις ήταν πάντα: Ανοιχτό voting system με επώνυμα πινκς/μούτζες. Πατάς πάνω στο εικονίδιο και σου δείχνει ποιοι μουτζωσαν/ποιοι πινκαραν.
Δεν είπα πως δε μας νοιάζουν πινκ/μούντζες, είπα πως είναι υπερβολή να φαντασιωνόμαστε ψυχανώμαλους που μας μουντζώνουν δόλια και με σκοπό να μας κάνουν βουντού και να μας ματιάσουν.
ποιος το κάνει αυτό; ^
από την άλλη ο ικόνοκλαστ μπορεί να είναι ακριβώς το αποπάνω για τον ονιμπότσο, λολ! να πάνε στο διάολο και τα πινκς κι οι μούτζες.
Kingdom Gone, δεν αναφερόμουν σε σένα πάντως. Το ποστ το έγραψα πριν διαβάσω το δικό σου. Συμφωνώ με αυτά που γράφεις. (θα πίνκαρα)
Ναι αλλά ο Ονιμπότσο αξίζει τις μούτζες απο όπου κι αν πρόερχονται.