Einai api8ano k to clip k to tragudi. Trexoun zoumia.
Printable View
Υπάρχει κάποιος βαθύς λόγος που κάποια στιγμή «σπάνε» οι γυναίκες που απαρτίζουν το κοινό και αρχίζουν και οδύρονται;
Eimai poly kakos se tetoiou typoy analyseis opote kanw c/p apo pitchfork:
Quote:
Below” is shiny, soaring goth-pop, a song the singer says is “about the preservation of glamour and beauty.” “Wash over mine,” Barber-Way sings in a caustic stir. “Empty pride/ I’ll be fine when I go under.”
To NME έβγαλε δίσκο της βδομάδας το White Lung.
Οποία έκπληξις, μην δουν οι Άγγλοι δηθενιά, να τρέξουν.
Btw, οι White Lung ήταν μέτριοι σε όλα τους.
Και ω τι μεγαλη εκπληξη ,στο πιτσφορκ τρελαθηκαν και αυτοι με το below :( :( :( .λιγκ
Στείλτε και κανά .λιγκ όμως να ακούσουμε. Άμα έχετε.
h mish way ine syzhgiko yliko
sorry kai deep fantasy poly dynata, to neo fenete apla kalo
Ήμουν με ριτζέκτ όσο αφορά τους White Lung (ωραίος ήχος αλλά από συνθέσεις πολύ κακό για το τίποτα) μέχρι που άκουσα το Deep Fantasy που το θεωρώ μνημειώδες. Τα καινούρια, πέρα από την ηχητική εξέλιξη, και μιλώντας μόνο ως προς την δουλειά στις μελωδίες, μου δείχνουν τόσο αδιάφορο όσο μου είχαν φανεί και στα πρώτα τους.
Ξαναβάζω Deep Fantasy λοιπόν.
Νεο κυμα δεν ξερω , παντως μελη απο Green Day και Jawbreaker φτιαξανε μπαντα με το ονομα CALIFORNIA , οπου παιζουν ροκ δεκαετιας 90 αλλα εχουν κατι το χαλαρο .Το αλπουμ λεγετε California και στριμαρετε ολο εδω.Οποιος το βρει στα νετς για κατεβασμα ας με κερασει παρακαλω :) .Δεν εινα ασχημο .
Καλή φάση.
Νέο Vanna Inget φθινόπωρο είχαν πει πριν μήνες αλλά ακόμα τίποτα πουθενά. Όποιος όμως θέλει να ακούσει την τραγουδιάρα τους σε αγγλικό στιχό τσεκάρει τους True Moon
Πόσο γαμημένος έρωτας αυτή η φωνή :pink: Το τραγουδάκι είναι άψογο, πολύ κοντά στους VI και αυτό δε μας χαλάει καθόλου εννοείται. Αναμένουμε και αυτό και το καινούριο VI σαφώς.
Ξανάκουσε τον λίγες φορές ακόμη μπας και. Για μένα είναι πλέον ο αγαπημένος μου δίσκος τους.
On topic -- σχεδόν πλέον -- ο Hurula έβγαλε νέο δίσκο (Vapen Till Dom Hopplosa) πριν λίγες μέρες.
https://images.ttcdn.co/media/i/prod...jpeg?size=1000