Quote:
Originally Posted by
overdriven
Quote:
Originally Posted by
00i00
εαν εβλεπες τα δικα μου ποστ θα καταλαβαινες οτι εχω στραβωσει ΓΕΝΙΚΑ με το νεοστονερ το οποιο εχει κατσει ωσαν Φιλοσοφικια Λιθος στην ελληνικια σκηνη
οι λεγαμενοι ειναι απλα το εξωφθαλμο παραδειγμα, αν και οι κυριοι υπευΦΤΗΝΟΙ ειναι μερικα ποστ πισω, εκει θελω ΕΣΕΝΑ και ατομα σαν κι εσενα και φανμποιδες και τετοια να βγουν και να κραξουν
ικονοκλαστ πρεπει να καταλαβεις κατι...εγω (απανταω για μενα ε?) δεν ειμαι ο Ρα Παραια που δεν ακουγε ποτε του στονερ και χωνει, εγω τα ακουγα αυτα και τα ΓΟΥΣΤΑΡΑ (και ακομα)
Να σε ρωτήσω κάτι; Επειδή ο γραπτός λόγος μπερδεύει, δεν είμαι επιθετικός, να το ξεκαθαρίσω. Γιατί τα υπεραναλύεις και τα κουράζεις τόσο πολύ κάποια πράγματα; Τι πάει να πει έχει κάτσει σαν φιλοσοφική λίθος; Υπήρξε ποτέ εποχή στη μουσική που δεν υπερτερούσε κάποιο ρεύμα; Ακόμα και στο "underground". Εδώ και λίγα χρόνια (πόσα; ) το στόνερ στην Ελλάδα είναι στα πάνω του. Εννοούμε δηλαδή ότι έχει δημιουργηθεί μια σκηνή και μπορεί αυτή η σκηνή να κάνει κάποιες συναυλίες χωρίς ξένα ονόματα. Τόσο πολύ στα πάνω του. Εσύ άκουγες στόνερ. Σε χαλάει που ακούει κι άλλος κόσμος; Δεν καταλαβαίνω τι σε πειράζει τόσο πολύ σε αυτό. Οι VIC δεν είναι ακριβώς η μπάντα που περιγράφει την άνοδο του στονερ γιατί αυτοί τραβάνε κόσμο από πολλές και ετερόκλητες πηγές.
ναι εχουν υπαρξει εποχες οπου δεν ειχαμε σοβιετικες καταστασεις στην ελλαδα (και αλλου)
σε ποιο 'Αντεργραου'' μωρε? το Side FX βγηκε απο την Ιπταμενοι Δισκοι του ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ Θοδωρη Μανικα, εδω εχουμε φτασει σε σημειο να διαβαζομε για παπαριες περι επιστροφης στον παλιο ηχο και ''αχ που ειναι ο γερος'' και τετοιες αηδιες....ΓΙΔΙΑ
το στονερ σκηνη? ε ναι βεβαια....οπως τοτε με το Πιστολι Στο Πιατο του Πετρου Θεοτοκατου
το ''ε ουρανε'' ηταν καλο χιτ τοτε...