ε πλατεία εξαρχείων είναι η προσυγκέντρωση.
Printable View
ε πλατεία εξαρχείων είναι η προσυγκέντρωση.
ε ξέρω γώ,φτάνω Αθήνα,ο σταθμός Λαρίσης νομίζω είναι μια καλή αρχή.
Ηλεκτρικος (ΗΣΑΠ) προς Πειραια ειναι μια αξιοπρεπης λυση, μην σε μπλεξω τωρα με λεωφορεια.
Thanks,για γυρισμό να φανταστώ ταρίφα τέτοια ώρα?
Ε ναι εκτος αν παιζει καποιο νυχτερινο λεωφορειο που να σε εξυπηρετει, τσεκαρε.
ΗΣΑΠ για πειραιά, βγαίνεις απ' το σταθμό, πας απέναντι στις στάσεις και παίρνεις όποιο λεωφορείο βρεις εκτός απο ενα-δυο, πρώτα τσέκαρε τα δρομολόγια. Κατεβαίνεις πλατεία Κοραή. Για να πας πάλι κέντρο παίζει το 040 που είναι 24ωρο και έχει στάση στην Κοραή και κάνει τέρμα Σύνταγμα.
Αν δεν κάνω λάθος ΗΣΑΠ δε περνάει από σταθμό Λαρίσης, οπότε ας κάνει κάποιος την καλή να του πει ποια γραμμή να πάρει με το μετρό έξω από τον σταθμό Λαρίσης και που να κατέβει.
η κόκκινη είτε προς άγιο αντώνιο, είτε προς άγιο δημήτριο έχει κοινές στάσεις με τον ΗΣΑΠ, έχει πινακάκια μέσα στα τρένα, δεν θα χαθεί εκτός αν είναι η γιαγιά ευφροσύνη από τα κολιματσάνικα
ρε Afropsaros που να είχες και κανένα nick από πιπίτσα ... μέτρα πόσα άτομα προσφέρθηκαν να σε βοηθήσουν και πόσταρε στο MLR
άστο το mlr γιατί ο οασα αποφάσισε να τον ταλαιπωρήσει.
http://www.oasa.gr/news.php?id=funk416
Είπα να πάω στην σχολή μια φορά και ξεσαλώσατε.Οπότε τώρα το ψάχνω με αυτή την γραμμή 11 express?Γενικότερα θα βρεθεί η άκρη,ευχαριστώ για ανταπόκριση και τι στο διάολο είναι το mlr?
:puke:BUMP VIDNA ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ:malakia:
εφιάλτες με αυτούς τους θανατος τον ιουνη! πριν καμιά 15 χρόνια νομίζω είχε πέσει ένας δίσκος τους στα χέρια μου και απο τότε δεν έχω καταφέρει να αντέξω να τον ακούσω.
faith to humanity restored .