paradeksou oti pisteyeis pws mounia suck genikws, mhn to ferneis apeksw apekswQuote:
Originally Posted by katwrimos
Printable View
paradeksou oti pisteyeis pws mounia suck genikws, mhn to ferneis apeksw apekswQuote:
Originally Posted by katwrimos
:rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by rincewind2k
paizei kai na 3enerwsw an exei trixesQuote:
Originally Posted by necropethamenos
xalara kiolas
aaa kai h ang69 den einai sto avatar ths :P
poios pshfise eswteriko kosmo??
XIAIOXAIOXIOAIOA :P
i do
kai dhlwsa kai to giati sta prwta post tou thread kai nai pali den eirwneuomai kai milaw sobara
Prepei na tin eixes patisei poly asxima... :?Quote:
Originally Posted by StationEleven
oxi apla de de kerdiza tpt parapanw apo ena kabliariko sex kai de leei pia mono auto gia thn psyxh mou
tespa mhn kanw analyseis twra de leei :P
Emena pali to hard-hot-horny-dirty sex oxi apla arkei alla me gemizei ki olas :DQuote:
Kati san ayto pou 8a doume stis 18 Aprili :twisted:
νομίζω αυτό κολλάει σε άλλο φόρουμ :P
Ena kalo gamisi pantou kolaei :PQuote:
Originally Posted by Raven Lord
eimai gay ka ianwmalos epeidh xreiazomai perisotero agaph kai storgh apo sex kai "mourh" tous styl "ouao autos ta xei me th gioulh th mounara apo to n.hrakleio,ouao autos ta xei me thn elenh pou douleuei sthgrand,ouao autos fasw8hke me th kabliara thn krhtikia pou xe er8ei Salamina"? :roll:
p.s. opoiadhpote anafora se atoma einai alh8inh "rompa inc" :P
Oxi re, kaneis den eipe kati tetoio... Anti8eta, emena 8ewrw anwmalo giati paraeimai yper tou sex... :sex: :DQuote:
Alla etsi m'aresei!!! :twisted:
standar :lol:Quote:
Originally Posted by Stormtrooper
Quote:
oxi alla oti ola afta einai to PRWTO pou koitas se mia gynaika einai psilovlakeia. Giati SIGA MI KATALAVEIS apo tin arxi.
Pas me mia gkomena pou s'aresei kai an meta sou kanei tote meneis online, alloiws pas gia tsigara (i gia tsizmpergker an eisai egw)