Μπαίνω στον πειρασμό να μετονομάσω το θρεντ σε "The FUCK"
Printable View
Μπαίνω στον πειρασμό να μετονομάσω το θρεντ σε "The FUCK"
Τότε θα μπω και γω στον πειρασμό ν' αφήσω το πισι μου να μπαίνει ελεύθερο σε ΟΛΕΣ τις σελίδες :grin:
κάτσε, μπλοκάρονται σελίδες επειδή γράφει FUCK?
o yeah, και αυτό οδηγεί σε τραγελαφικά αποτελέσματα τύπου να μπλοκάρεται η wikipedia στο λήμμα "Fuck Buttons", σελίδες διεθνών ιατρικών οργανισμών σε θέματα για σεξουαλικότητα (μπλοκάρει και το "sex") κλπ.
εδιτ. Μερικά πιο μουράτα walls νομίζω μπλοκάρουν και το συνδυασμό xxx, φάση έμμεσο μπαν στον φιξξξερ :pink:
ignore θες να πεις
γαματο αυτο δε θα με διαβαζει ο καθε πουριτανος μαλακας
αφού από λαπτοπ δεν εκτυπώνει, γιατί επιμενεις;
γαμησέ τα, μακάρι να ήταν μόνο αυτό :-|
egw ena xerw.kala thasas gamane gia panta oi rage
το ξέρω μια μέρα θα φάω τόσο ξύλο που δεν 8α αναγνωρίζομαι αλλά τι κάνεις ρε μλκ όταν πέφτεις σε φασιστοταρίφα και σου αρχίζει τα δικά του;
και δεν ήταν τόσο πως ήταν φασιστάκι ήταν και πασοκατζής, δλδ μιλάμε για μεγάλη βλαχάρα.
φόραγε και γυαλιά "μύγα" (βλαστ φρομ τηε παστ)...
Πες (ολοκληρωμένη) την ιστορία.
αν ήταν τίποτα σοβαρό θα την είχα πει την ιστορία από την αρχή.
Μια διαμάχη για το αν θα ρίξουμε στη θάλασσα τους μαύρους που βρομίζουν το κέντρο ή τους φασίστες έπαιξε, με λίγα λόγια.
ε και λίγο ότι τον Γιωργάκη τον στηρίξαμε αλλά αν δε κάνει αυτά που λέει θα αναγκαστούμε να τον καταψηφίσουμε τον Σεπτέμβρη και δε θέλουμε κλπ κλπ.
παίζει η τάση στο σπίτι σαν πουτάνα κ ακούγεται κάτι σαν να τσιτσιρίζει απ'τον πίνακα
να κάνω κάτι η να περιμένω να καούν τα πάντα?
οταν λες παιζει η ταση;
βλεπεις τα φωτα να παιζουν ;
σε πολυκατοικια μενεις; ρωτα τους αλλους αν εχουν το ιδιο προβλημα.
εχεις κοντα κανεναν π κανει οξυγονοκολλησεις;
δοκιμασε να δεις απο ποια γραμμη παροχης ακουγεται ο θορυβος κατεβαζοντας τις ασφαλειες για ολες τις αλλες.
ενα γκες ειναι οτι εχουν χαλαρωσει οι επαφες αλλα επειδη με ρευμα δεν παιζουμε φωναξε εναν ηλεκτρολογο να το δει.