Χτύπησα blade-άκι τελικά, όλα πολύ ωραία του, τώρα το μοντάρω για 2.3 κλπ. Ευχαριστώ για τα ινφο.
Printable View
Χτύπησα blade-άκι τελικά, όλα πολύ ωραία του, τώρα το μοντάρω για 2.3 κλπ. Ευχαριστώ για τα ινφο.
λεω να παω για το ideos υπαρχει καμια σοβαρη αντιπροταση? η να παω να βαρεσω κανα τουμπανιασμενο παλιο αι φοουν με δοσεις? ιδου η απορια!
απαντήστε μετά από σκέψη:
πόσο χρησιμοποιείτε το ιντερνετ του κινητού σας; για φβ και τουιτερ δεν ειναι σοβαρες απαντησεις. πόσο διευκόλυνε τη ζωή σας γενικά;
έχω σμάρτφοουν εδώ και 6 μέρες
είναι βολικό
τουιτερ αξιζει μονο για την επανασταση κι αμα εισαι δημοσιογραφος. κι αμα πας σε κανα φεστιβαλ και κανεις νιανιανια βλεποντας κατι γαματο που αλλοι δεν ειδαν. κατα τα αλλα, δεν το χρειαζομαι προς το παρον.
ξερω οτι οι "αναγκες" δημιουργουνται (παλια ζουσαμε και χωρις κινητα), αλλά αναρωτιεμαι αν αξιζει η προσφορά των 19,99 το μήνα με αυτό το κινητό για δυο χρόνια
δες εχω σμαρτφοουν αλλα μπαινω που και που κανα φεισμπουκ απο το κινητο για 2-3 δευτερολεπτα να δω τι παιζει.τγουιτερ δεν γουσταρω
εεε εντάξει δεν έχω παράπονο, είναι εντελώς πλαστή ανάγκη αλλά σε φάσεις βαρεμάρας εκτός σπιτιού ή και σε διακοπές (σε συνδυασμό με λάπτοπ, σα χοτσποτ) βολεύει. Κυρίως τσεκάρω αν μου έχει στείλει κανα γκομενάκι μήνυμα στο φέισμπουκ ή αν θυμηθώ κάτι και θέλω να το γκουγκλάρω, είναι καλή φάση να το κάνεις επιτόπου αντί να σκέφτεσαι "να το θυμηθώ όταν πάω σπίτι" και να το ξεχνάς 9 στις 10. ινφοχόλιξ
οποτε αξιζουν τα 19,99 το μηνα ξερωγω;
Προσωπικά γουσταρίζω τη φάση να βρισκεις wireless να μπαίνεις, στην πραγματικότητα σπάνια μου χρειάζεται ιδιαίτερα πέρα απο mails. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω και θα έχει ενδιαφέρον είναι το google phone.
Επίσης άσχετο αλλά βάλτε pda/mobile skin στο ER.
αυτό που λέει ο Ικονοκλαστ σχετικά με google phone θα είναι όντως πολύ ενδιαφέρον , επίσης το skype κάνει θραύση , απλά να περιμένετε τρελό μπούκωμα από τους providers
Και μη ξεχνάμε ότι η βασική χρήση του mobile internet είναι για τέτοια, google goggles και γενικά για να ρίχνεις γκομενάκια.
ma;akes mpaineis internets kai einai gamw me to smartphone, vlepeis diakopes to prwi me kafedoumpa athlhtika, paizeis online pokergames (tsampe) kleidwnei to gps grhgopra doruforous, e genika ta mbyte gamane. kai ta evriza prin ligo kairo e
parte nokia n8 kai afhste tis alles malakies. milame gia fwtografiares gia videares kai porwsi
Αυτό ακριβώς. Για τις διακοπές γαμάει, τις υπόλοιπες 50 εβδομάδες σχεδόν τίποτα.