Το καλό ποδόσφαιρο.
Printable View
ψηνεστε να μαγειρεψουμε ενα φαητ κλαμπ;
για να λυσω τις αποριες πολλων, ο χρηστης νταηθορ εχει φαει πολυ ξυλο, τοσο που το συνηθισαμε οποτε περασε προχθες οικειοθελως απ'το σπιτι μου, του ριξα της μπουνιες του διημερου, ηπιαμε καφε και αραξαμε.
Είναι ωραίο να υπάρχει μια συνέπεια.
Επίσης, ε, το ανθρώπινο σώμα είναι εύθραυστο πράγμα, σε ξύλο χωρίς παρέμβαση δεν εγγυάται κανείς ότι δε θα σπάσουν μέλη, κεφάλια, family lines και γενικά πολλά. Αυτό θέλεις να το αποτρέψεις. Ως τώρα έπεισες κάπως ότι δεν είναι προφανές να χωρίζεις κόσμο, αλλά εδώ νομίζω φτάσαμε στο προφανές.
Εν τω μεταξύ μου φαίνεται ότι έχεις στο κεφάλι σου ένα σύνολο περιπτώσεων όπου οι προς αλληλοξυλισμό 1) είναι πλήρως νηφάλιοι 2) έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως το ότι θέλουν να πλακωθούν, και θα υποστούν τις συνέπειες 3) καταλαβαίνουν ότι είναι κακό να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά ο ένας στον άλλο και θα προσέξουν να μην το κάνουν 4) έχουν ελέγξει εάν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος γύρω τους και προσπαθούν ενεργητικά να τον αποφύγουν 5) είναι περίπου ίδιας δύναμης 6) είναι κωλόφαρδοι και δε θα τους συμβεί τίποτα στην τύχη.
Σκέψου και πες πόσα ξυλίκια εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία, και πόσα είναι ανάμεσα σε ανεγκέφαλους για ομάδες, γκόμενες, επειδή ο ένας έσπρωξε τον άλλο κατά λάθος και έχουν πιει κι οι δύο. Σκέψου σε πόσα συμμετέχει ο ένας μαλάκας που δε βλέπει ότι είναι τόσος δα και ότι ο άλλος τύπος μπορεί να του σπάσει τα δάχτυλα με το στήθος του, αλλά δεν έχει το μυαλό να κάνει πίσω. Πόσα γίνονται με μαχαίρια, καδρόνια, περαστικούς και κατάνα.
Το πόιντ μου είναι ότι ΟΚ, με έπεισες ότι σε μερικές περιπτώσεις ίσως απλά πρέπει κάποιοι να τις παίξουν για να λύσουν κάτι δικό τους στο οποίο δεν έχω ανάμιξη, αλλά επειδή μπορεί να παιχτεί καμιά μαλακία, νομίζω ότι ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να χωριστούν για να μην παιχτεί καμιά μαλακία. Αυτά. Όχι ότι θα μπορούσα να χωρίσω κανέναν, εδώ που τα λέμε.
ο Raven Lord τους χωρίζει για να μην τους δείρει
καταρχήν δεν τριγυρνάω στο δρόμο και να χωρίζω κόσμο που πλακώνεται. εννοείται αναφέρομαι σε καταστάσεις που ως ένα βαθμό επηρεάζουν κ εμένα.
από εκεί και πέρα ο καθένας φέρεται όπως θέλει. εσύ ντυθορ άμα δεις δυο φίλους σου να σκοτώνονται, άστους στη μοίρα τους. εγώ ξενερώνω.
γυμνασιακά/λυκειακά χρόνια ήταν πολύ συχνό το ραντεβού "17,00 στις μπασκέτες ρε μουνί", για διάφορους λόγους.
μετά έγινα άνθρωπος και κατάλαβα πως δεν πρόκειται να μου κατέβουν αρχίδια όσες και να φάω/δώσω οπότε κλείνω σχεδόν δεκαετία που είμαι Qρία με κάποιες λαμπρές εξαιρέσεις που τις σκέφτομαι και συγκινούμε.
τώρα θυμήθηκα ότι έχω σηκώσει χέρι (ελαφρά) στον κάλκι και μας χωρίσανε.
:touched:
Χαίρομαι που το τόπικ εξελίχθηκε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Σιγά σιγά ξεχωρίζουν οι ΑΝΤΡΕΣ από τις αδερφές που μπορούμε να ειρωνευόμαστε άφοβα.
Να απαντήσει στο τόπικ και ο ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ.