Μαζικές εκτελέσεις φιλοκανταφικών καταγγέλουν ανθρωπιστικές οργανώσεις
Printable View
Νόμος της Σαρίας από δω και στο εξής στη Λιβύη, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου. Ούτε μία μέρα δεν πέρασε από το θάνατο του Καντάφι, ποιος τους πιάνει.
Ζητω το ΝΑΤΟ. Αναμενομενο ηταν να γινει κατι τετοιο απο την στιγμη που υπηρχε τοση στιριξη των ανταρτων. Θα δουμε την Λιβυη να μεταμορφωνεται σε μια νεα Σαουδικη Αραβια.
ΕΟΚ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ .
φιλαρακο το ΝΑΤΟ δουλευει για να χεις και συ φτηνο πετρελαιο να ουμε , εκτος και αν εσυ το παιρνεις απο τον συντροφο Τσαβεζ :p
δεν παιζει να σου απαντησω στα σοβαρα γιατι δεν ξερω αν εισαι χαζος πραγματικα η απλα τρολαρεις.
edit: Ο συντροφος τσαβεζ μονο στον τσιπρα δινει πετρελαιο δικε μου.
ψηλε σε ενα παραλληλο συμπαν που δεν θα ειχε επεμβει το ΝΑΤΟ τι διαφορετικο μπορει να συνεβαινε? Το πολυ πολυ να μη κερδιζαν οι νατοβοηθουμενοι ρεμπελς και ο Κανταφι να τα παιρνε στην κρανα και να κλεινε τις κανουλες για την δυση και να δινε μονο σε ρωσσοκινεζουν και να ανεβαινε η τιμη του πετρελαιου τρελα φανταζομαι εγω , και οτι καφριλες κανουν τωρα οι αντικαθεστωτικοι θα τις καναν οι καθεστωτικοι οπως εχει αποδειξει η ιστορια . Η γεωπολιτικη δεν εχει συναισθηματισμους .
για κακό το λέει ρε φρικ.
για μας τους δυτικους δεν αλλαξε και κατι και απο τι καταλαβα δεν θα αλλαξουν και πολλα και εκει , same shit different leader . Και ο Κανταφυ φιλοδυτικος ηταν απο το 80 και μετα... και τσιρακι του νατο και των Αμερικανων.
ναι βρε αστροπελεκι, το θεμα ξεκινησε με τον νομο της Σαριας που ανακοινωσε ο Abdel Jalil οτι θα ισχυσει, προφανως αφορα τους Λιβυους μονο και προφανως θα αλλαξουν πολλα στην καθημερηνοτητα τους οσον αφορα το κοινωνικοπολιτικο...εδω αναγεται η Σαουδικη Αραβια.
edit:
Παρομοίωση
Παρομοίωση είναι το σχήμα λόγου, στο οποίο για να τονίσουμε μια ιδιότητα ενός προσώπου ή ενός πράγματος, το συσχετίζουμε (συγκρίνουμε) με κάτι άλλο πολύ γνωστό, που έχει την ίδια ιδιότητα αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό.
Βασικά ο stam and the witches το ανακοίνωσε και η αλήθεια είναι ότι έχουμε βαρεθεί να σας βλέπουμε ντουέτο. Το Γεωπολιτικά Ευαίσθητο Ζευγάρι του ER έχετε καταντήσει.
εγω το ονομαζω αλληλεγγυη.
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΑ;
εγω δεν καταλαβα πως κατεληξες στον συλλογισμο οτι - αφου το νατο στηριξε τους ανταρτες ειναι φυσικο οι Λιβυοι να επαναφερουν τον νομο της Σαριας ...? Στο Ιραν τον επεβαλαν πχ οταν πηγε ο Αγιατολαχ και εφυγαν οι φιλοδυτικοι... στα αρχιδια τους στο ΝΑΤΟ και αν κανουν κυβερνηση ομοφυλόφιλων κανιβαλιστων αρκει να παιρνουν τον μαυρο χρυσο οο ο
πιο σκληρο θεοκρατικο καθεστως (Σαουδικη Αραβια, Ηνωμενα Εμιρατα κλπ)
Σ Υ Ν Ε Π Α Γ Ε Τ Α Ι
καλυτερος ελεγχος ορυκτου πλουτου και δυναμικου.
Εγω δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει το Ιραν του Χομεινι με τον Κανταφι, αρκετα διαφορετικα.
Απο 'κει και περα, το ΝΑΤΟ προφανως γνωριζει που να στραφει για να βγει κερδισμενο, εσυ τι πιστευεις οτι υποστηριζαν τους ανταρτες για την καρδια της μανας τους;