ναι αλλά εγώ είμαι αισιόδοξος ότι όταν το βγάλει το γαμημένο κανονικό ελπί, θα γαμάει.
Printable View
ναι αλλά εγώ είμαι αισιόδοξος ότι όταν το βγάλει το γαμημένο κανονικό ελπί, θα γαμάει.
νταμπολ ποστ
!
*yawn*
Απ' ότι έχω καταλάβει γουστάρετε lo-fi, down tempo και λοιπές τέτοιες πουστιές για ανοργασμικούς.
Οπότε αυτό το δισκάκι παίζει και να σας αρέσει. Κατηγοριοποιείται σαν drum n bass και leftfield. Δεν τα πάω και καλά με κατηγορίες, αλλά είναι αρκετά ενδιαφέρον και πολυπρόσωπο album πάντα κρατόντας χαμηλό (απ' ότι έχω συνηθίσει that is) τέμπο όμως, και με αρκετά 8-bit στοιχεία
Οπότε
Εξωφυλλάρα
http://www.phuturelabs.com/word/wp-c.../bop_pixel.jpg
Μερικά samples
Εγω θα λεγα αυτό . Επισης και η συνεργασια με Exillon (φετινο) καθως και το Cyclical απο Ital Tek απο παλιοτερα
O xkore ειναι 18 χρονω από UK και τον ανακάλυψε ο sKream από το soundcloud. Toν τελευταίο καιρό ακούγεται πααααρα πολύ αφού είναι σαν να καναν παιδι ο datsik με τον downlink και τον excision, με μελωδικά builds που ξεπαρθενιάζουν
Καθαρά wub wub, hit play at your own risk. Ότι πρέπει για πρωινό ξύπνημα :)
Ή και ο skream.
ή και ο skreamθαυμαστικό :-?
άμα είχα subarukwloftiagmeno θα έβγαινα στις γειτονιές με τσίτες. μου ξυπνά τον μικρό κάγκουρα μέσα μου. και μαρέσει. γκάβλες το 18χρονο. =)
stazei o poustis
1998.
Αυτός λοιπόν έβγαλε τοτες drum n bass ( που breakckorιζει λιγο; ) παυλα trip hop cd ( ή κασέτα τότε δενξερω )
γαμαει λιγο
είναι το ένα από τα τέσσερα που είχαμε ακούσει σε εκείνο το hyperdub showcase στην ιταλία κάπου πριν κάμποσους μήνες
το γυρίζει στα οκτάλεπτα όπως φαίνεται
θα υπάρχει στο kindred ep που σύμφωνα με την εταιρεία: "Vinyl/digital and def less than 25quid" (ΛΟΛ)
(δε θα ξαναποστάρω για μπέριαλ μέχρι να βγάλει ένα κανονικό λπ, δεσμεύομαι. το κλιπ γαμάει βέβαια αλλά είναι το 1/4 του κομματιού οπότε meh, τι να καταλάβεις)