?
Printable View
ε δεν ήταν και τόσο πρωτοποριακό το ep. Maiden/Priest inspired είναι, από καλούς συνθέτες/παίχτες. Τέτοια κυκλοφορούσαν άπειρα στην Αμερική τότε.
Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο και δεν κατάλαβα καλά
Εννοώ το πόσες μπάντες μετά από το EP αυτό ήταν 'Ryche inspired πλέον.
Μεγάλη κουβέντα αυτή, και πάλι ψιλοδιαφωνώ, από το ep συγκεκριμένα των qr δε μπορώ να σκεφτώ και τόσες πολλές μπάντες που να έχουν ξεκάθαρη επιρροή
Κάποια πρόχειρα που μου έρχονται τώρα στο μυαλό (και μπορώ να βρω στο γιουτιούμπ). Υπάρχει και εκείνη η διασκευή των Shadowkeep στο queen of the reich αλλά δεν παίζει πουθενά.
Α εγώ νόμιζα μόνο από το ep. Siam & Lethal είναι εντελώς κλώνοι.
Για Crimson Glory και Sortilege διαφωνώ.
Είναι ψιλοάσκοπο να απομονώσουμε το EP και να βρούμε μπάντες που επηρεάστηκαν αποκλειστικά και μόνο από αυτό.
Προφανώς μιλάω για την αρχή που έγινε με το EP και μέχρι το The warning.
Δεν πάω παρακάτω στην δισκογραφία τους γιατί είναι βαρετό να γράφω σεντόνια από μπάντες που έχουν επηρεαστεί από Ράιχ.
Κ επίσης, πέρα του μουσικού συνθετικού στοιχείου, υπάρχει κ η επιρροή του άρχοντα Tate, αυτός κ αν έχει επηρεάσει λαρύγκια :)
2010: Οι Queensryche έχουν γίνει για σφαλιάρες
Από αυτή την τελευταία περιοδεία είναι? Δε θέλω καν να το δω :|
πρέπει να το δω αυτό το cabaret show.
Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι οι περισσότερες μπάντες επηρεάστηκαν από τις μετέπειτα δουλειές των ryche και όχι από το ep και το warning. Αυτά ετσι κι αλλιώς δεν έχουν και τη τρελή πρωτοτυπία, καλοπαιγμένο us metal είναι με σαφείς αναφορές στους ήρωες των ryche. Από το rage και μετά έχουν τον πολύ προσωπικό ήχο.Quote:
Είναι ψιλοάσκοπο να απομονώσουμε το EP και να βρούμε μπάντες που επηρεάστηκαν αποκλειστικά και μόνο από αυτό.
Προφανώς μιλάω για την αρχή που έγινε με το EP και μέχρι το The warning.
Δεν πάω παρακάτω στην δισκογραφία τους γιατί είναι βαρετό να γράφω σεντόνια από μπάντες που έχουν επηρεαστεί από Ράιχ.
εννοείται αυτό που λες. συμφωνώ.
Πλάκα κάνετε έτσι; Είναι δηλωμένο από τον Κάι ότι η στροφή στα Κίπερς από το Walls οφείλει πάρα πολύ στους Queensryche. Δε θες και τίποτα άλλο.
Πρώτη φορά το ακούω αυτό !