Εγώ κάπου είδα ότι στα 10 ποστς στο θρεντ σου χαρίζουν άδεια εξάσκησης και τιμητική πλακέτα. Σκέφτομαι να γίνω ασυρματιστής πλοίων, ξέρετε αν ισχύει το ίδιο;
Printable View
Εγώ κάπου είδα ότι στα 10 ποστς στο θρεντ σου χαρίζουν άδεια εξάσκησης και τιμητική πλακέτα. Σκέφτομαι να γίνω ασυρματιστής πλοίων, ξέρετε αν ισχύει το ίδιο;
γιατί, με τις ελάχιστες δεν έχει 10% προπληρωμένο φόρο?
το 20% σιγά την εξασφάλιση. ξέρω πολλούς που πληρώνονταν 1000 ευρώ και έκοβαν τιμολόγια για 500 για να πληρώνουν λιγότερο φόρο οπότε αρχίδια καταπολεμάει τη φοροδιαφυγή..
οι ελάχιστες αμοιβες εξασφαλίζουν μια στάνταρ φορολογία όσο και να χρεώσεις εσύ τον πελάτη (που στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων βγαίνεις χαμένος). όπως και το 3% (1% για φέτος) στα δημόσια έργα.
Ναι και αυτός που δεχόταν και τους τα έκοβε το έτρωγε τόσο εύκολα αυτό παρόλο που σημαίνει ότι ταυτόχρονα και ο ίδιος σαν πελάτης θα φορολογηθεί για παραπάνω (500 ευρώ λιγότερα έξοδα από τα πραγματικά). Εκτός αν καταφέρατε και κάνατε ΤΟΣΟ πουτάνα τους πελάτες. Οπότε και δεν πρέπει να κλαίγεται κανείς για τις ελάχιστες. Άλλωστε και όσο ισχύανε χρόνια τώρα οι περισσότεροι τις γράφανε στ' αρχίδια τους κάνοντας εκπτώσεις απλά για να πάρουν την δουλειά και ποτέ κανείς δεν τους έκανε τίποτα. Ποια η διαφορά λοιπόν τώρα?
ρε γμτ τι τραβάμε... ΜΕΧΡΙ ΦΕΤΟΣ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΣΟΔΑ - ΕΞΟΔΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, οπότε όταν δεν είχες έξοδα να δείξεις σύμφερε το τεκμαρτό. από τη φορολογική δήλωση του 2010 κ μετά παίζουν ΜΟΝΟ έσοδα - έξοδα, οπότε εχει ένα νόημα αυτό που λες.
επίσης, ΠΟΙΟΣ κλαίγεται για τις ελάχιστες. προσωπικά πιστεύω ΚΑΛΩΣ υπάρχουν. αλλά με το υποτιθέμενο "άνοιγμα" του επαγγέλματος που θα καταργηθούν, θα δηλώνω ότι θέλω! απλά πράγματα.
Τουλάχιστον κατάλαβε ο Κοιλιάς τι λέω..
καλά μωρέ ολόκληρο θρεντ έκανα που ησουν εσυ
Δεν τα προλαβαινω ολα. Me blushes.
jnb γιατι ξενερωνεις (αν ξενερωνεις δλδ και δεν εννοας κατι αλλο με τις τελίτσες)
Ξενερώνω γιατί αν και είμαι υπέρ στο να κατοχυρωθούν επαγγελματικά δικαιώματα στους αποφοιτους των σχολών αυτών, βλέπω μια ισοπέδωση/εξίσωση που είναι άδικη.
Εκτός αν δε διαβάζω κάτι καλά.