έσκασε μύτη το Blut Aus Nord
Printable View
έσκασε μύτη το Blut Aus Nord
αν και έχω κόψει το μέταλ λίγο μετά το γάλα, οφείλω να παραδεχτώ ότι κάτι σαπίλες μπλακμεταλλιές τις ακούω φου και φου.αρκεί να μην έχουν καλό ήχο
σιγά τα ωά είναι αυτό
γενικά blut aus nord προσκυνάμε καταρχην: ultima thulee, memoria vetusta I & II
και μετά κανα work για τους τρου (εμένα να μου κιόλας μπροστά στην καύλα των αποπάνω)
α, το MoRT ήταν ψαρωτικό γιατί ήταν από τα πρώτα της μεταβατικής περιόδου που άκουσα, οπότε γαμάει.
και το προηγουμενο σιγα τα ωα ηταν!
άντε ρε βλάκα έχεις κι άποψη.
σιγα που το work ειναι για τους τρου ρε σιχαμενο. το αλμπουμ του λαου ειναι και το αγαπαμε και εχουμε και αποψη.
ε ναι, μεγαλώσανε γενιες και γενιες με το δεύτερο πιο ανορθόδοξο άλμπουμ τους και το κάναμε και λαϊκό.
η γενια των πεντακοσιων ευρω στηριζει ομως. επισης το τελευταιο galar ειναι ο δισκος που θα βαλεις στο ροκιν.
το τελευταιο galar που δεν έχεις ακούσει και θα το βάλεις τρέχοντας μόλις το ακούσεις στο rocking θες να πεις!
αρκετό σπαμ, η συνέχεια στο μσν
Εγώ έκοψα το black metal λίγο μετά τους galar πάντως
τρομαχτικο το Subvertio Deus. το ειχα ακουσει οταν ειχες κανει το θρεντ αλλα δεν μου ειχε αρεσει. ειναι οπως πρεπει τελικα.
εδω ειμαι τις τελευταιες μερες
http://www.metal-archives.com/images/2/6/2/8/2628.jpg
Helrunar - Sol
Δασικό γερμανικό. Το τρίτο τους, αν μετράω σωστά. Παρόλα αυτά έχουν κι ένα τεράστιο demo και σε αξία και σε διάρκεια. Το φετινό (2011) αποτελείται από δύο cd, τα οποία πωλούνται και ξεχωριστά.
Wald Geist Winter - Teufelskreise
Ακρίβως ίδια περίπτωση με το από πάνω (στο πιο παραδοσιακό όμως - οι helrunar είναι πιο ποιητικοί). Το πρώτο τους full. Περσινή κυκλοφορία. Αρκετές μελωδίες, καλούτσικη παραγωγή. Όσοι πιστοί...
Hordagaard - Visions From The Other Side
Εντάξει... Τώρα τί να πεις; Μην σας πάρω και στο λαιμό μου! :razz: Από τις αρκετά ιδιαίτερες σύγχρονες μπάντες της Νορβηγίας. Έχουν και σε αυτόν το δίσκο κακή παραγωγή, παρόλα αυτά πάντα με μαγνητίζει η μουσική (?!) τους. Περσινό κι αυτό.