γιατι ανοιξε ο αποπανως σου θρεντ.
το ειδα κι εγω, πως γινεται το σχεδιο να ειναι χειροτερο απο την παλια σειρα; και γιατι ο σνιαρφ θυμιζει πικατσου;
Printable View
γιατι ανοιξε ο αποπανως σου θρεντ.
το ειδα κι εγω, πως γινεται το σχεδιο να ειναι χειροτερο απο την παλια σειρα; και γιατι ο σνιαρφ θυμιζει πικατσου;
ποιος νοιάστηκε για το θρεντ, φέρε το γεμάτο νόημα ποστ του εδώ, είναι καρτούν πώς να το κάμουμε.
το σχέδιο δεν είναι χειρότερο, είναι μοντέρνο και θίγει την παιδική μας ηλικία. για τον σναρφ θα συμφωνήσω, πολύ πετ ο ρόλος του.
Εγώ απογοητεύτηκα. Μαλακιούλα.
ασκετο...η φανισμεντ μισει τις γατες εντωμεταξυ
πσυχεδελεια
μεχρι κι ο Μιτς γουσταρει θαντερκατς, αλλο πραμα
περιεργως, ναι!
Μαλακια να μην ανηκουν στο Cinema/DVD κατι τετοια θρεντ...
Για πειτε, απο που κατεβαζουμε? Τορεντιλα κι αγιος ο θεος?
ιζιτιβι
Ωραίο ήταν.
Αλλάξανε αρκετά την ιστορία αλλά νταξ, δεν είναι και άσχημη έτσι.
Το μόνο που με χάλασε λιγάκι είναι ότι σαν να προχώρησε πολύ απότομα το πράμα στο 2ο επεισόδιο.
Διαβαζω ολα τα ποστς και νιωθω οτι ειμαι σε παραλληλο συμπαν...
Ο Tigra οντως δεν επρεπε να ειναι κοπανος, αλλα δεν ειναι ακριβως αδερφος του Liono, αφου ειπαν σε καποια φαση οτι ο Liono θα γινει βασιλιας γιατι το σπαθι πρεπει να παραμεινει στο bloodline. Αρα καποια μαλακια ειχε παιχτει και τον ειχε υπο την προστασια του ο πατερας του Liono. Επισης, τι αλλο storyline ρε κατσικοποδαροι, απλα η νεα σειρα ειναι προφανως prequel. Αφου η κλασικη σειρα ξεκινουσε με τους 7 εναπομειναντες ThunderCats σε καψουλες σε διαστημοπλοιιο να φτανουν στη New Earth (αν θυμαμαι καλα) μετα απο την καταστροφη της Thundera απο τον Mum Ra Pariah, και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ο πατερας Liono και ο Jaga εμφανιστηκαν μονο σε visions και μαλακιες, και ηταν ηδη νεκροι, τι διαφορετικα storyline και παραλληλα συμπαντα λετε?
Γενικα δεν το περιμενα τοσο καλο, εκει που πηρε ο Liono το σπαθι και εκανε το ΧΟ και σε αλλες κλασικες φασεις απλα ελιωσα ε. Στη συνεχεια περιμενουμε πολλα εννοειται, και που σκατα ειναι ο Μητροπανθρο. Ο Σνιαρφ εννοειται πως εινια καλυτερος να μη μιλαει, ουτως ή αλλως παντα τον σιχαινομουν. Αναμενουμε και μεγαλυτερο ρολο απο τα διδυμακια.
ΥΓ. Jaga's Clerics ειμαστε ε, χεβι μεταλ απλα.
Ο Τζάγκα δεν πέθανε από πυροβολισμούς σαυρών όμως.
Γενικά διαφωνείς για να διαφωνείς, όσα σημειώσαμε στην προηγούμενη σελίδα, είναι όντως διαφορετικά γεγονότα από την πρώτη σειρά.Quote:
Jaga died en route to Third Earth following the Thunderian exodus from Thundera.
how you like me now.Quote:
For one thing, the core cast of characters were depicted as traveling to another world after the mutant lizards destroyed Thundera in the original, wereas here we ony see the seige of the capital city. Lion-O was a little boy whose body slowly aged while he was in hypersleep, so therefore he was presented as a child inside a grown man's body; but here no such extrapulation happens either and instead he is simply a teenager in mind and body alike. Mum-Ra was also a villain that the Thundercats nor the lizards had never encountered before until the second episode, wereas here he is depicted as an evil they had faced in the ancient past and his alliance with the lizards is alredy forged.
Αυτό που κατάλαβα εγώ πάντως είναι σαν sequel του παλιού. Πως ο Mumm-Ra είχε εξολοθρευτεί, πως ζούμε στο μέλλον αν και η τεχνολογία έχει εξαφανιστεί και πως κάπως επανεμφανίζονται τα ίδια ονόματα για να πολεμήσουν τον ίδιο κακό που επέστρεψε μετά από χρόνια.
Αυτό με τον Mumm-ra στη Θαντέρα είναι σημαντικό πάντως ε. Μεγάλη ξενέρα.