σμέουρο (raspberry) φρέσκο στη La Boqueria
Printable View
σμέουρο (raspberry) φρέσκο στη La Boqueria
Το χειμώνα, μόλις έχει αρχίζει να κάνει ψόφο, βγαίνεις από το ζεστό σπιτάκι σου και έξω "μυρίζει χιόνι", κι ας μην έχει χιονίσει.
oxi
αργησατε να πειτε για βενζινη και ανησυχησα ε!!!!
ΒΕΝΖΙΝΗ ΡΕ!!!!
μετα
αναψυκτικο βερντια!
ριγανη!
μελανι!
σοκολατα!
τυραμισου της κουρδιστης μαμας!
θηκη απο cd (γνωστο και ως ταπερ)!
καινουργια παπουτσα-καταστημα παπουτσων!
σαν μαγειρας που (δεν) ειμαι πρεπει να πω η μυρωδια της καθαρης κουζινας! αν και η πρωην μου φωναζε οτι ΒΡΟΜΑΩ κουζινιλα,εγω την γουσταρα!! (οχι την πρωην μου-την μυρωδια)
ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ
ΟΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΗΣ LETHARGICA!!!!!
Τα cd της relapse
Τα αρώματα όλα (ειδικά light blue)
To ταλκ
Νυχτολούλουδο, Γιασεμί, Γαρδένια
Η μυρωδιά που αναδύεται από τον Τερκενλή σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο στη Θεσ/νίκη
Κεράσια & Φράουλες
Φρεσκοπλυμένα ρούχα
α και Διαλυτικό :P
Τραγικά υπερεκτιμημένος ο Τερκεν-Lee, ιδιαίτερα από τους Αθηναίους. Μάλλον γιατί δεν γνωρίζετε τι εστί Κωνσταντινίδης.
pesta re KRUX
Κρουξ! αυτον ξερω, αυτον εμπιστευομαι!
ναι γιατι στη Αθηνα δεν εχει Κωνσταντινιδη...
Ρε σεις γενικά η μυρωδιά ζαχαροπλαστείου τα σπαέι, απλά είναι το μόνο που μυρίζει τόσο πολύ :S. Έχει και δω Τερκενλή αλλά δεν έχω πάει. Για πείτε για Κωνσταντινίδη τι λέει να τιμήσω τώρα που θ' ανέβω
Φιξ. Ξαναδιάβασε το ποστ της ιμπιούρ πλιξ πλοξ. Και μδγ έχει και Αθήνα.
Ιμπιούρ τσεκιτάουτ http://www.konstandinidis.gr/menu.html
1) ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΛΟΥΣΤΡΟ ΡΕ?
2) κωνσταντινιδη οχι απλα εχει αθηνα εχει σε 35982137589 σημεια ε
3) το τσουρεκι του τερκενλη ειναι χαλαρα καλυτερο απο κωνσταντινιδη ΑΛΛΑ μιλφειγ κωνσταντινιδη σας γαμαει καλα
Αυτο που εννοουσα πανω σε αυτο το ποστ, ηταν οτι γιατι να μη γνωριζουν οι Αθηναιοι τι ειναι ο Κωνσταντινιδης, αφου εχουμε τουλαχιστον 2 και στην Αθηνα? Για μενα και τα δυο αυτα υπερεκτιμημενα ειναι, χιλιες φορες η Dalia για οποιον την ξερει, οποιον οχι, θα τον παω εγω το καλοκαιρι για προφιτερολ και λεμονιτα.