Πείτε και για multiplayer γιατι για χλιαρά πράγματα άκουσα/διάβασα.
Printable View
Πείτε και για multiplayer γιατι για χλιαρά πράγματα άκουσα/διάβασα.
δεν ξέρω, δεν το έβαλα γιατί δεν έχω νετ κάτω. δεν νομίζω να με απασχολήσει ιδιαίτερα πάντως.
κελντ μιας και το είδα :
Spoiler
Χαχ, με repeater το έκανα τελικά.
Για πες για τον ήχο, υποθέτω εννοείς
Spoiler
Spoiler
Το έχω χρησιμοποιήσει μόνο δυο φορές. Γενικά, προτιμώ να κάνω τις διαδρομές, γιατί έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά στα τοπία και στην όλη ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Είναι πάρα πολύ καλοστημένα τα πάντα και δε το γαμάει με το να συμβαίνει κάτι σε κάθε γωνία, όπως στο Saboteur παραδείγματος χάριν, που χαλούσε εντελώς το ρεαλιστικό του κλίματος.
Σε PS3, ειτε δεν εχει γινει καλο coding ειτε το PS3 παλιωσε.
ΧΑΜΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ και ΧΑΜΗΛΟ framerate.
Απο την αλλη, οταν κυνηγαω αλογα με το λασσο, εχω ενα χαμογελο στο προσωπο μου!
Ισχύει, διάβασε αυτό: http://www.eurogamer.net/articles/di...ption-face-off
Εν συντομία, το Red Dead χρησιμοποιεί το γνωστό Rage engine που ανέκαθεν δούλευε καλύτερα στο X360 (όπως και σχεδόν ολα τα multiplatform engines) απλά δεδομένου πως το παιχνίδι το έκανε η Rockstar San Diego που είχε κάνει και το engine ήξεραν πως να το φτάσουν "στα όρια" και ως αποτέλεσμα φαίνονται παραπάνω οι αδυναμίες στην PS3 έκδοση. Αυτά.
βγαίνει μίνι ταινία απ'τον σκηνοθέτη τoυ proposition! απ'ότι κατάλαβα του έδωσαν το ελευθερο με την έντζιν και έφτιαξε ότι γούσταρε. θα προβληθεί σε τηλεοπτικό κανάλι σε λίγες μέρες. σχετικά με ποστ ρωχάμη, όντως αρκετά προβληματάκια η πσ3 βέρζιον.
Χμχμχμ.
Οταν επαιζα Fallout3/GTA IV/Assassin's Creed ποτε μα ποτε δεν ειχα ενα προβλημα, να πω ρε παιδι μου "α αυτο επρεπε να το ειχαν κανει καλυτερο".
Τωρα τα σπασιματακια του τα εχει, εχω βρει και κανα 2 bugs (μετα το 1.10 patch), περιμενα κατι παραπανω στον τομεα της υλοποιησης!
Παραμενει παιχνιδαρα ομως! Yee-haw
συμφωνω με deggial στο fast travel.μερος της ομορφιας ενος παιχνιδιου με ανοιχτο μεγαλο κοσμο ειναι το ταξιδι και τα σκηνικα.
τελικα σε 1-2 μερες θα το εχω και γω.
multiplayer δοκιμασε κανεις;
Θα ντελιβεράρω οταν πάω σπίτι το source,αν και είναι ψιλο γνωστό οτι ισχύει αυτο γιατι είμαι σχολή τώρα.
Τα πιο πολλά παιχνίδια codarονται στο xbox επειδή είναι και 1 χρόνο παλιότερη κονσόλα και οι πιο πολλές εταιρείες έχουν 'συμβόλαια' για coding στο xbox(καταραμένη M$ κλπκλπκλπ) και έχουν team που τα κάνουν port για το ps3.
Το δεύτερο σημαντικό 'μειονέκτημα' του ps3 έναντι στο xbox είναι οτι όταν δεν χρησιμοποιείται blu ray το ps ωχρειά.
Είναι γνωστό πως το xbox έχει καλύτερο gpu και οταν δεν χρησιμοποιείται το advanced cpu του ps3 και η χωριτικότητα για loading textures και περιθώρια 'φορτώματος' απο το bluray τότε προφανώς τα περισσότερα πορτ είναι 'χειρότερα' στον τομέα γραφικών/peformance.
Άρα όταν κάτι σχεδιάζεται για το xbox και απλα γίνεται πορτ ξεχνάμε καλούδια όπως bluray και το τερατώδες cpu του ps3.
Το τι τραβάει και που 'φτάνει' το ps3 φαίνεται στα exclusive.
ΥΓ: Μην άγχεσαι συναγωνιστή φανμπόι ps3ιτη Ρωχάμη,έχει ακόμα πολλά να δώσει το ps3. :pink:
YΓ2: Σόρρυ για το οφτόπικ,θα επανέλθω με το βίντεο.
ΥΓ3: Οκ,το βρήκα δες και το 2,3 και 5 αντίστοιχα τα εξηγεί εκτενώς.
δλδ αυτό πως προκύπτει; έχεις στοιχεία;Quote:
Τα πιο πολλά παιχνίδια codarονται στο xbox επειδή είναι και 1 χρόνο παλιότερη κονσόλα και οι πιο πολλές εταιρείες έχουν 'συμβόλαια' για coding στο xbox(καταραμένη M$ κλπκλπκλπ)
σχετικά με τένα χρόνο παλιότερη κονσόλα, ε δεν μπορεί να ισχύει πλέον μιλάμε για τρία γεμάτα χρόνια στην αγορά. το προβλημα εντοπίζεται στο σαφώς μεγαλύτερο κόστος και στην επιπλέον μανούρα κοουντινγκ στο πσ3.
μην είστε σόνυ φανμπόηδες ρε, εδώ τρελάθηκε ο ελπρεσαντόρ