Printable View
Όχι, δεν θα έρθω. Πρώτον δουλεύω μέχρι 7 και και δεύτερον μετά έχω προπόνηση. Και όλα αυτά γιατί για κάποιον μυστήριο και ανεξιχνίαστο λόγο έχετε ΜΟΥΛΑΡΩΣΕΙ στην Πέμπτη ενώ κανείς από εσάς δεν θα είχε πρόβλημα Παρασκευή και ταυτόχρονα θα μπορούσα άνετα κι εγώ. Ε, με γράφετε στ' αρχίδια σας, καλά να περάσετε.
kiegw volevomai kalutera paraskevh gamw tous PoS.
ωραία, αν μπορείτε ΟΛΟΙ μόνο Παρασκευή, πάω εγώ μεθαύριο για έναν καφέ με τον Κρουξ (και όσους άλλους θέλουν) και την άλλη Παρασκευή κανονίζουμε να βρεθούμε βράδυ για ξύδια για ναρθει και ο razor.
Πέμπτη έχει απεργία.
θα πατε για καφε τελικα εσυ με κρουξ?
να κουβαληθω?
ναι για πείτε τι αποφασίσατε τελικά, παίζει να είμαι σαλόνικα πέμπτη απόγευμα
Κανείς δεν έχει μουλαρώσει και κανείς δεν σε γράφει στα αρχίδια του. Το ξέρεις οτι και εγώ έχω γυναίκα και παιδί και αρκετές υποχρεώσεις αλλά αν είναι να κάνουμε ένα κόφι στην φάση, θα το βολέψω.
Τριτη-Τετάρτη έχει μπάλα, Πέμπτη έχει προπόνηση, ΠΣΚ λείπουν οι μισοί και παραπάνω, την Δευτέρα έχει ωδείο, Τρίτη πάλι practice με τις κασσέτες του Bob Ross, Τετάρτη έχει σημαντικό επεισόδιο Ονούρ. Γενικά γαμήστε με. Είπαμε να κανονίσουμε μία μέρα που να βολεύει την πλειοψηφία αλλά αν το πάμε έτσι δεν παίζει να βρούμε ποτέ άκρη.
Πέμπτη 6.30 η ώρα στην Καμάρα. Οποιος ενδιαφέρεται να δηλώσει παρόν εδώ για να μπορέσουμε να συναντηθούμε.
Τελικά θα είμαι Σαλόνικα, οπότε για καφέ το ψήνω κι εγώ.
kala re pousth krux, 6mish re malaka? ntala hlio :(:(:(
αλλαξε ρε μαλακα αβαταρ επιτελους τον βλεπω και κλαιω :touched: