μου τα κανει ρισαιζ. σταστειλα σε 30Χ30. αλλα ναι ειναι πιο καλο ετσι. κατι καταλαβαινω. :pink:
Printable View
μου τα κανει ρισαιζ. σταστειλα σε 30Χ30. αλλα ναι ειναι πιο καλο ετσι. κατι καταλαβαινω. :pink:
Γενικά πολύ ωραίο τελικά, αλλά είναι λίγο μαλακία το ότι τα ποστς καταλαμβάνουν πολύ χώρο ακόμα κι αν είναι μια μόνο γραμμούλα. Πώς τα λέω έτσι. Τεσπα καταλάβατε.
Αλλάξτε και τα banners όμως!
Χμ, όπως αναφέρθηκε τα ονόματα να γίνουν λίγο μεγαλύτερα.
Μπορεί να είναι θέμα συνήθειας αλλά επειδή στο οριζόντιο κομμάτι δεν πιάνει όλη τη σελίδα, αλλά έχει περιθώρια, μου δίνει την εντύπωση πως παραείναι συμπιεσμένο. Ειδικά στο Index. Σαν να βλέπεις 16:9 σε 4:3 χωρίς resize ή τέλος πάντων καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. :P
Επίσης bug του προηγούμενου VBulletin αλλά είχα γεμάτο PM Inbox και έλαβα mail ότι μου έστειλαν μεν αλλά επειδή είναι γεμάτο δε μπορώ να τα δω πριν αδειάσω τίποτα. Άδειασα και δεν ήρθε ποτέ. Φαντάζομαι πως τώρα με την αλλαγή μάλλον θα χάθηκαν ε;
εδιτ: Το folder path είναι επίτηδες ακριβώς πάνω/κολλητά με το ad; :P Θα το προτιμούσα απο κάτω, μην σου πω και κάτω από το Post reply κουμπί, αλλά εκεί που είναι μπορεί να το προτιμάτε εσείς μιας και ένα misclick είναι εύκολο και κερδοφόρο!
Καλά, το υπάρχον css/xml/όπως-σκατά-το-κάνουν θέλει άπειρη δουλειά λέμε. Για να συνεχίσω για τα breadcrumbs(έτσι λέγονται στο vbulletin?) γίνονται άσπρα τελείως, σα χυμένα ενώ έχουν φάει ρετουσάρισμα όχι κίτρινης μπογιάς στη μάπα. Το font πολύ μικρό imo επίσης.
Επίσης τώρα το είδα, στα recent posts στο newreply.php δε βγάζεις τίποτα, όλα είναι στο ίδιο basic style χύμα, ούτε καν υποτυπώδη divs δεν έχει.
Δεν το πολυέψαξα, αλλά για ρίχτε μια ματιά εδώ πχ. Αν και λέει πως μέσα στο Σ/Κ θα βγάλει νέα έκδοση με ακόμα περισσότερες αλλαγές, άρα...
Γενικά όσο το χρησιμοποιώ τόσο νομίζω ότι πρέπει να πάρει πούλο. Είναι πολύ crowded σε σημεία, τα ποστ είναι πολύ μεγάλα λόγω μεγάλου κενού μέχρι το σιγκ, γενικά είναι κακή δουλειά. Ρούθλες το darkness το είχαμε δοκιμάσει και παλιότερα, στο 3.8. Δεν είναι κακό. Απλά ρε γαμώτο νομίζω ότι σε κανα δυο μήνες θα έχουμε αρκετές επιλογές. Πχ ο τύπος που είχε φτιάξει το προηγούμενο skin δεν έχει βγάλει ακόμα τίποτα γιατί λέει από το 4.0.3 θα είναι designer friendly το vb. Μου φαίνεται θα αφήσω κάτι για να κάνουμε τη δουλειά μας και θα κοιτάξουμε τότε για τίποτα περισσότερο της προκοπής. Περιμένω να βγάλει τη νέα έκδοση και θα ανεβάσω και το darkness.
os tora , to pio enoxlitiko einai to "Started by ... " kato apo tous titlous twn topic . An mporeis na to kaneis mikrotero , i se kapoio skouro xrwma wste na mi fenete toso entono , 8a einai arketa kalytera .
dragon τσεκαρε μια το mail σου σε παρακαλω :)
edit: α και το resize της εικονας στο μεγεθος της οθονης εχει γινει disabled. :$
Ποσταρα για να δω πως φαινεται ενα ποστ μου με το καινουριο.
θα το ψαξω πιοτερο και θα σας δωκω 2 σεντς.
http://www.electricrequiem.com/forum...s/firstnew.png
αυτό ΑΝ είναι εύκολο , να γίνει λίγο πχιο μεγάλο :oops:
auto pou ontws thelei diorthwsi opws eipan arketoi einai auto me ta megethi stous titlous ton topics..episis na einai pio eudiakrito to an exei neo post kapou i oxi..
εφτιαξα αλλα κουμπακια τζακ. περιμενω να τα εγκρινει ο ντραγκον :P
gia na doume gia na doume :P giati auto me tous fakelous sta plagia einai ligo gtp kai tha mas vgoun ta matia :P
ε βασικα ειναι το ιδιο σχεδιο αλλα εχει κιτρινο φακελακι καπως για να χτυπαει το ματι.
Μόνο εμένα μου φαίνεται τεράστια μαλακία η κατάσταση;