Οκ επιλέγεις πλάσμα. Αν αφού την πάρεις πας σπίτι, τη συνδέσεις, εντυπωσιαστείς και μετά από ώρα πας στο πισί και ανοίξεις το εξέλ και έχει το πρόβλημα που περιγράφω στο άλλο τόπικ, τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να το λύσεις;
Printable View
Να φας κεφτέδες με πιλάφι από τάπερ.
τελικά κατέληξα και εγώ , μιας και η παλιά WEGA μας άφησε χρόνους.
Μετά από πρήξιμο σε διάφορους γνωστούς πήρα σε προσφορά από μίντια μαρκτ
42LH9000 η τυχερή που μπήκε στο σπιτικό μας .
Πρώτη εντύπωση , φοβερή (αλλά λογικό μιας και μετά από την crt όλα θα με ενθουσίαζαν).
Αλλά το σοκ+δεος το έπαθα όταν από usb stick έβαλα και έπαιξε mkv, ναι κυρίες και κύριοι, παίζει από το usb stick mkv (και ελληνικούς υπότιτλους).
χαζη χαζη ερωτηση ξερω:αυτη εδω δεν χρειαζεται σημα απο κεραια,right?γενικα,προσανατολιζομαι σε 22-23 ιντσες για μικρο χωρο,αν εχετε να προτεινετε κατι πειτε παιδια.
οκ,θενκς κοιλια =)
kai pou tha tin valeis re papara
πανω στο γραφειο.
vale k ena fournaki k ena psigeiaki.xorane
exo mia lorenz touu 100evrou k me volevei mia xara,mikroula kserogo,tora pezei naxei k 60e,kai a fact:
thn tv sou ths synithizeis an alakseis px apotoma megalh h mikrh tha s fanei etsi giath 1h vdomada,meta de se noiazei, den ein gkomena na th varetheis.
bump!!
θελουν οι γονεις νεα τιβι για δωματιο (το σκυλι HITACHI 15ετιας τα επαιξε μαλλον :P).... ιντσες γυρω στις 26 (κατω απο 32 σιγουρα).. λεφτα το πολυ 400..
μεχρι τωρα εχω σταμπαρει αυτες:
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/H...M2380DF-PZ.htm
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157019
σχολια προτασεις??
βασικα η samsung ειναι καλυτερη απο την LG. και σαν εταιρια που φτιαχνει τηλεορασεις και αυτα τα 2 μεταξυ τους.
χμ γουαι?
ε δεν ξερω. εχω βαλει μπροστα μου τουλαχιστον 20 LG και 20 samsung τους τελευταιους 2-3 μηνες και η samsung εχει εντυπωσιακες επιδοσεις σε σχεση με την LG σε επιπεδο χρωμα contrast κλπ κλπ.
πειστικος ακουγεσαι :P το μονο που με κανει να σκεφτομαι την LG ειναι λογω LED και συνεπως η αντιθεση ... βεβαια επειδη δεν εχω δει απο κοντα δεν εχω ιδεα