http://www.xblog.gr/wp-content/uploa...i-syntagma.jpg
βουβη διαμαρτυρια και πουτσες μαυρες
Printable View
http://www.xblog.gr/wp-content/uploa...i-syntagma.jpg
βουβη διαμαρτυρια και πουτσες μαυρες
μπλογκερς...κουραδοπελτεδες στον ντορβα
ενας με φλογοβολο δεν βρεθηκε εκεινη την μερα?
μια ναπαλμ ενα κατιτις
Σάλτα δομήσου εσύ ρε μαλάκα.
Έκατσα και το σκέφτηκα. Εάν πήγαινα σε πορείες, πολύ πιθανόν να στήριζα.
ξέρω που μένεις, πρόσεχε ε
Ετσι ηθελα να απαντησουν ικονοκλαστ και κανσερ, οπως παντα. Νομιζουν οτι ξερουν τα παντα για καθε αλλο ανθρωπο, για το πληρες πολιτικο σκηνικο και για το μελλον του κοσμου, φυσικα ολα αυτα μεσα απο ενα φορουμ. :touched:
discuss.Quote:
Άλλο ένα ξαναζεσταμένο παραμύθι. Οι αστυφύλακες είναι ο μοναδικός κλάδος που ο μισθός πέφτει βρέξει χιονίσει από τα 21. Ακόμα και οι μαθητευόμενοι αστυφύλακες αφού πρώτα απαλλαχθούν από τη στρατιωτική θητεία πληρώνονται με ένα επίδομα γύρω στα 350€, όταν οι άλλοι φοιτητές πληρώνουν για να σπουδάσουν. Στα 21 ο μισθός είναι αντίστοιχος με οποιονδήποτε μισθό δημόσιου υπαλλήλου με τη διαφορά ότι ο καθηγητής διορίζεται κατά μέσο όρο στα 30 ενώ εδώ ο διορισμός έρχεται 10 χρόνια νωρίτερα. Και μόλις κλείσει 25 χρόνια υπηρεσίας μπορεί να βγει στη σύνταξη, όταν οι υπόλοιποι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει 35ετία και να έχουν πατήσει τα 60 ή και τα 65 χρόνια. Δεν υπάρχει κανένας κλάδος πέρα από τα σώματα ασφαλείας και το στρατό που να συνταξιοδοτείται κανείς αν το επιθυμεί σε ηλικίες 45 έως το πολύ 50 χρονών. Για το σκάνδαλο αυτό που ρημάζει τα ταμεία του δημοσίου δεν μιλάει κανείς. Ας μας πούνε όλοι αυτοί που κλαίγονται στα κανάλια, για τις συντάξεις «πείνας» των αστυνομικών και τι σχέση έχουν με των υπολοίπων εργαζομένων που βγαίνουν στη σύνταξη μετά τα 65. Και όλα αυτά χωρίς να αναφερθεί κανείς στις έξτρα νόμιμες ειδικές αμοιβές και άλλες εξωυπηρεσιακές ενασχολήσεις των αστυνομικών οργάνων που τους αποφέρουν τουλάχιστον έναν ή και δύο ακόμα μισθούς.
Το αστικό κράτος φροντίζει επιμελώς τους φύλακές του και κάθε κλάψα για τις εργασιακές σχέσεις και τους μισθούς των πραιτοριανών της αστυνομίας είναι μόνο εκ του πονηρού.
Οι αστυνομικοί μπορεί να είναι μισθωτοί, αλλά δεν ανήκουν στην εργατική τάξη. Η θέση τους στον ταξικό ανταγωνισμό καθορίζεται από τον ειδικό τους ρόλο ως πραιτοριανό σώμα της αστικής εξουσίας και των καπιταλιστικών σχέσεων εκμετάλλευσης. Η εργασία τους και τα ιδιαίτερα προνόμια που απολαμβάνουν εξαρτώνται άμεσα από αυτό το ρόλο που τον υπηρετούν με πλήρη συνείδηση. Ο αστυνομικός δεν είναι ένας απλός πολίτης ή ένας παραπλανημένος συνειδησιακά εργαζόμενος. Είναι αναπόσπαστό μέρος ενός κατασταλτικού μηχανισμού, του ένοπλου σώματος στην υπηρεσία της άρχουσας τάξης, ένα σώμα ταυτισμένο με το βαθύ αστικό κράτος. Αυτός ο ρόλος καθορίζει με τη σειρά του και την πολιτική τους συμπεριφορά. Δεν είναι τυχαία η επιρροή που απολαμβάνουν το ΛΑΟΣ ακόμα και η ναζιστική συμμορία της «χρυσής αυγής» στους «ένστολους πολίτες».
Σε αυτό τον διαδιακτυακό τόπο έχεις κάνει ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ δημοσιεύσεις μέσα σε ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ. Με πολύ ακριβείς υπολογισμούς και δεδομένου ότι στο αθλετικς κάνεις και κάποια σεντόνια που ανεβάζουν τον μέσο όρο των λέξεων των ποστς σου (ο οποίος είναι ακριβώς 52.6 λέξεις το ποστ), έχεις γράψει ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ κομμα ΤΕΣΣΕΡΙΣ λέξεις.
Θέλω να ξέρεις ΦΙΞΕΡ ότι εγώ προσωπικά δεν κάνω απολύτως τίποτα στη ζωή μου, δεν έχω δουλειά, δεν έχω φίλους, δεν έχω γκόμενα, δε σπουδάζω και δεν είμαι μαθητής, δεν έχω καν τηλέφωνο και το κουδούνι του υπογείου που μένω (όλο γεμάτο με φωτογραφίες σου) δεν έχει το όνομα μου. Δεν κάνω κάτι άλλο, έχω διαβάσει ΟΛΑ τα ποστς σου και θα διαβάσω και όλα όσα θα κάνεις ακόμα: Ξέρω πως είσαι, ξέρω που μένεις, ξέρω τι σπούδασες και πως, ξέρω ποια πηδάς και ποιά πηδούσες, ξέρω τι ομάδα είσαι, ποιές είναι ΟΛΕΣ οι αγαπημένες σου μπάντες και τα κομμάτια που γουστάρεις απ' αυτές, ξέρω τι μουνιά σε καβλώνουν και πότε, ξέρω πως νιώθεις και ξέρω τι σκέφτεσαι.
Όταν λοιπόν σου λέω ότι είσαι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ και -ανεξάρτητα απο το τι θες να πιστεύουμε- ΕΓΩ υπολογίζω ότι στην "πραγματική ζωή" σου ΔΕΝ μιλάς για στρουχτούρες, θεωρήματα μη πληρότητας και ατονική αβανγκαρ αλλά μιλάς για γαύρο, μουνιά και μετάλλικα ΔΕΝ θα φέρνεις αντιρρήσεις θα το βουλώνεις γιατί ασε με να το ξέρω καλύτερα ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ.
on topic ψήφισα όχι.