τα τελευταία (δε θυμάμαι πόσα) χρόνια.....
Printable View
Πλάκα έχει ποιοι ακριβώς απάντησαν. Διαβάστε το ξανά.
Ο Τεν Κάτε έκανε λάθος στο στήσιμο της ομάδας. Σε κάποια άλλη χρονική περίοδο που η ομάδα θα μπορούσε να τρέξει, θα άπλωνε το παιχνίδι στα άκρα που η Σπάρτα έχει εμφανές πρόβλημα. Τώρα πήγε για ένα αμυντικογενές σύστημα με τη λογική να μη χάσουμε και να περάσουμε στο εντός έδρας. Όμως η ομάδα δεν αντέδρασε σωστά (ευθύνη και του Ολλανδού προφανώς), για παράδειγμα όταν οι μπροστινοί (Σισσέ, Σάλπι, Καρά) πρέσαραν, τα αμυντικά χαφ έμεναν πίσω από τη σέντρα με αποτέλεσμα τεράστια κενά. Όλα αυτά διορθώνονται φυσικά μόλις η ομάδα ρολάρει, αλλά ο Χενκ έχει ευθύνη για την ήττα. Από την άλλη ο Σισσέ έχασε πέναλτυ, ο Γκάμπριελ σερνόταν κλπ, δεν μπορούμε να γίνουμε γαυροι και να λέμε ότι φταίει μόνο ο γιαννακης μας.
Θα μπορούσε να παίξει τον Βύντρα δεξιά και να κάνει εκεί τη γκέλα του (τότε θα έφταιγε επειδή δεν πήρε άλλον), τον Λετο αριστερά και να μη μαρκάρει κανείς στο κέντρο λόγω έλλειξης φυσικής κατάστασης (τότε θα έφταιγε γιατί δεν ετοίμασε την ομάδα) ή φυσικά θα μπορούσε να είχε μπει το πέναλτυ και να μετρήσει το γκολ του Σάλπι ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ και να λέμε άλλα τώρα.
Όχι δεν είμαι ατζέντης του, προτιμώ όμως να κρίνω τον αγώνα και όχι να το παίζω προπονηταράς που ξέρει καλύτερα χωρίς να είμαι σε μια προπόνηση έστω ή να έχω δει τη Σπάρτα. Είδα κάποια λάθη, τα επισημάνω, αλλά φέτος ο Τεν Κάτε κρίνεται και αυτό θα γίνει όταν πρέπει.
Ρε συ Οντονιανε, καλα ολα αυτα, και αντε να δεχτουμε οτι τις 100 φορες που εχει φαει κραξιμο ο Τεν Κατε δεν το αξιζε γιατι ξερω γω τη μια ηταν ψηλο το χορταρι, την αλλη ηταν σε περιοδο προετοιμασιας η ομαδα, την τριτη δεν του πηραν τον παικτη που ηθελε, την τεταρτη ο Νινης ειχε βγαλει ανεμοβλογια και δε του εβγαινε το πλανο και ουτω καθεξης. Ακυρωνουμε καθε κριση του Τεν Κατε ετσι, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ.
Που εχεις δει εσυ δηλαδη ΕΝΑΝ (1) αγωνα στον οποιο να διεπρεψε προπονητικα ο Τεντοπαντος ετσι ωστε να τον υπερασπιζεσαι τοσο σθεναρα? Να ανετρεψε ενα σκορ με σοβαρη ομαδα αντιπαλο, να κερδισε ενα ματς 5-0 με μετρια αντιπαλο ισοπεδωνοντας την, να κερδισε ενα ντερμπυ με μαεστρια και τακτικες κινησεις ματ, να εκανε κατι ρε παιδι μου για να δικαιολογει αυτην την υπερασπιση. Μπορεις φυσικα να καθεσαι μεχρι το 2015 να λες οτι ειναι καλος προπονητης και μπορει ο ΠΑΟ να αγωνιζεται στην Β Εθνικη, αλλα δεν ειναι ακομα καιρος να κριθει.
Είναι πάγια άποψή μου ότι ένας προπονητής κρίνεται όταν προλάβει να φτιάξει μια ομάδα και να διδάξει 5 πράγματα στους παίκτες του. Μίλαμε εκτός των άλλων και για κάποιον που διδάσκει και ξέρεις καλά ότι παίρνει χρόνο. Οπότε τον κρίνω από φέτος όπως έχω ξαναπεί.
Αν θέλεις παιχνίδια που έστησε την ομάδα όπως έπρεπε και πήρε μεγάλο αποτέλεσμα, τα εκτός έδρας με Βέρντερ (0-3) και Ίντερ (0-1) είναι η απάντησή σου. Σου δίνω ΔΥΟ (2) για να είσαι σίγουρος.
καλά όλα αυτά, αλλά ακόμη μου φαίνεται παράξενο πώς προπονητές με το 10% του μισθού του κλαριτζή και παίκτες με το 1% της αξίας των σημερινών, έχουν παίξει καλύτερη μπάλλα κατά καιρούς.
εγώ βλέπω (και εδώ που τα λέμε όποιος δεν το είδε χτες είναι τυφλός) ότι ο τεν τεν ξανα-μανα επαναλαμβάνει την περσινή χρονιά. πειράματα πριν από κρίσιμα ματς. αλλοπρόσαλες αλλαγές στις θέσεις των παικτών. στην ήττα μεταβίβαση ευθυνών στους παίκτες. άδικη αντιμετώπιση απέναντι σε πολύτιμες μονάδες της ομάδας.
τονίζω ότι η ομάδα παρουσιάζεται με καλή φυσική κατάσταση, αλλά ο άνθρωπος προφανώς δεν μπορεί να διαχειριστεί το υλικό (που είναι πολύ καλό imo). να δούμε πού θα πάει αυτή η ιστορία και αν θα τον πάρουμε χαμπάρι πριν διαλύσει όλη την ομάδα.
Μπορεί να έχεις δίκιο στην κρίση σου Ρέιβεν, εγώ απλά διαφωνώ ότι μπορούμε να κρίνουμε με σιγουριά ακόμα. Κάπου στα Χριστούγεννα θα πω κι εγώ τη γνώμη μου. Ας μας βοηθήσει ο Θεάνθρωπος.
:santa:
αν δεν περάσει ομίλους, δύσκολα θα τον βλέπουμε ως τα χριστούγεννα
μιας που λετε ολοι σας την αποψη σας θα πω και γω τη δικια μου.
Δεν ειναι δυνατον να κανεις ετσι το πλανο σου ωστε να υπολογιζεις τα 2 δευτερολεπτα που θα κερδισεις στην κυλιομενη. Κατι αλλο σου φταιει εκει και οχι οποιος καθεται στην αριστερη πλευρα γιατι επελεξε να ΜΗΝ περπατ........
Οκ, λαθος τοπικ.
ον τοπικ για μενα απ τα ματια μου και οχι απ την καριερα του (σαν βοηθος ε, και σαν coach, σαν πρωτος προπονητης, γενικα τα σκατωσε στον Αγιαξ αν και οποιος εχει αναλαβει τον αγιαξ εδω και 5-6 χρονια τα εχει σκατωσει) ο Τεν Κατε ειναι σαφεστατα υπερεκτιμημενος. Αυτα. Η αυτος μας υποτιμαει ολους τελος παντων, αλλα ας προσεχε, δεν χανω εγω.
Για τον Άγιαξ να πω κι εγώ τη μαλακία μου ως Ολλανδός και ο ΤΑΚΑΡΟΣ να πήγαινε θα τα σκάτωνε. Τους έχει φάει εκεί πάνω.
αν εννοεις τον Λεμονη, δε καταλαβαινω την αντιστοιχια. Εγω εχω πει (παλι) οτι ο Λεμονης εχει και κολληματα και επισης μου τα χαλαει λιγο προπονητικα.
Αλλο το αν παραμενει με διαφορα ο προπονητης με τα καλυτερα μεμονωμενα αποτελεσματα στην ιστορια του Ολυμπιακου. ναι, απ το 1925.
Αστειάκι ήταν μωρέ, τον θεωρείτε από τους καλούς που πέρασαν και δε διαφωνώ.
Να τονίσω πόσο χαμένη υπόθεση είναι ο Αίαντας ήθελα.
οκ, οκ, μολις ξυπνησα και γω. χεχ.
εγω το δα στον συνδεσμο εδω ... και ειχα παππου απο πισω μου που μετα το τετ α τετ ... τον περασε για ολο το υπολοιπο παιχνιδι γενναιες 14... λες και εφταιγε.. αλλα αμα εισαι "μυρωδιας" (ολο το ποστ το εγραψα για να πω την εκφραση μυρωδιας που γαμαει)
κιόλας? παίζει να'χει άστρο ο καράφλας!