μαλακα χιλια σορι που δεν βγηκαμε την επομενη για ρακιες να κλασουμε πανω μας...αλλα γυρισα στις 9 σπιτι ... ουτε ξερω πως :roll:αλλα εχουμε μελλον εμεις :pink:
Printable View
auto na legetai e
tou xronou tharthw xania monos
a sou exw kai ena neo e tha se sokarw. stelnw pm
htan apisteuta x8es sto chania rock festival e.phge kaneis?
logika o neroxuths tha pige
εγω εφτασα ως εξω για να δω την μπαντα του γιουζερ ντρημθιατερακια (πλεηγκραουντεντ) αλλα δεν τους προλαβα και την εκανα να καταφερω να προλαβω το πλοιο.
λοιπον πουστηδες, εμεινα 3 βδομαδες στην κρητη και εχω να πω τα εξης:
α) ουτε βορεια, ουτε νοτια. η καλυτερη κρητη που ειδα ειναι στα ορεινα: ιδαιον αντρον-νιδα, ανωγεια, ψηλορειτης γενικοτερα κι απ'τις δυο πλευρες, λευκα ορη, τα περισσοτερα απ'τα ορεινα χωρια της.
β) στην τριτη παραλια του αγιου παυλου (οχι σ' αυτη με το μπητς μπαρ, ουτε σ'αυτη με τις σαραβαλιασμενες ξαπλωστρες) γυριστηκε το ζαμπρισκι ποιντ. ο υπολοιπος αγιος παυλος σκατα.
γ) πηγα και στο αγιοφαραγγο που καταλαβα πλεον οτι ο τουρισμος δεν εχει τον θεο του.
δ) το ροδακινο πρεπει να αδειασει επειγοντως, προς στιγμην ειναι σκατα.
ε) το ρεθυμνο ειναι χαλια το καλοκαιρι. χαλια ομως.
στ) αποφυγετε τα κρητικα πανηγυρια, μοστ οφ δεμ σακ. αν πετυχετε καλο ωστοσο, απ'οτι καταλαβα θα πρεπει να γαμαει πολυ αγριως.
ζ) το ελαφονησι ειναι οπως φανταζομαι την καραϊβικη. αδειαστε το κι αυτο πλζκθνξ.
η) κεδροδασος. πω. ρε. φι. λε. τε. λει. ο. τη. τα.
θ) να πατε για φαϊ στο θερισο, ταβερνα ο ανταρτης. ισως το καλυτερο φαϊ που εχω φαει ποτε μου, καναμε να χωνεψουμε δυο μερες, ηπιαμε μεχρις αναισθησιας, πληρωσαμε 10 ευρω το ατομο. και φοβερος τυπας ο ιδιοκτητης. επισης να δειτε το φαραγγι του θερισου να μεινετε με το στομα ανοιχτο.
ι) μπαλο και φαλασαρνα δεν πηγα, ακουσα απο καποιους αλλους της παρεας που πηγαν πως ενω ειναι πανεμορφα, γινεται της πουτανας και δεν παλευεται.
ια) στα χανια περασα κατι παραπανω απο τελεια. ενθουσιαστηκα που η ροζανέρα (κατάληψη αναρχικών) ειναι και το καλύτερο σημείο της πόλης.
το ξεχασα τελειως ρε πουστη μου . :sad: ηθελα να δω ροτινγκ κραιστ για την καβλαντα :(
α ο ανταρτης που λεει ο καλκις γαμαει για τρελα κολεστερολ παρτι!! ρεθυμνο οντως ειναι σαπιλα το καλοκαιρι με τους απειρους τουριστας. επισης ελαφονησι τα σπαει ασχημα αλλα ...πολυς κοσμος ρε γαμωτο.
rotting christ paizei na htan to pio aparadekto set list ever sta xania e....o tragoudisths twn piligrim kai oi anathema mou hpian to miso jack daniels.
Eiste oloi mainstream.Den kserete apo Creta kai idiaitera apo swsto re8ymno.
An phges apo kei perases kai apo to xwrio mou!
eilikrina rush pes kana meros edw konta giati h polh tou re8ymnou den paleuetai k polh tetoia epoxh. mexri th 1-2 to poly kosmos.meta erhmia
εδω κοντα που?
έφυγα γάμα το
τώρα μου έφεραν τις πιξ, τώρα τις βάζω.
http://img22.imageshack.us/img22/8997/p1030044nd.jpg
http://img23.imageshack.us/img23/677/p1030057p.jpg
μελαγχόλησα.
Κανείς να κάνει update στο που πίνουμε ένα ροκ ποτό Ρέθυμνο και Χανιά; θα κατέβουμε 02.10..Κάτι καζάνια μας είπανε να πάμε να δούμε πως γίνεται η ρακή