Συμφωνώ αλλά classical mushroom και bp empire ρε μουνή.
Printable View
Μινμιν και φθόγγονα μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Εχουν βγει φοβεροί παραγωγοί μέσα απ'την psy-trance σκηνή. Πολλοί από δαυτους παίζουν μπάλα σε minimal trance ή και dub λημέρια μακρυά απ'το κανγκούρικο της υπόθεσης.
Χαρακτηριστική περίπτωση ο Simon posford (hallucinogen) και στην τελική έχουν βγει άπειροι υπερποιοτικοί δίσκοι που πρωτοξεκίνησαν το ιδίωμα (τα τελευταία 2,3 χρόνια δεν έχω ασχοληθεί οπότε δεν ξέρω τι γίνεται).
http://2.bp.blogspot.com/_7NTWUhAVQX...320/simfs.jpeg
νεο Sphongle...να το βαλετε στον κωλο σας
στο nodata.tv
o pio eukolos tropos gia na mpei kapoios sth fash einai isws oi Astral Projection kai oi Cosmosis , alla mesa ston ateleiwto Fruity Loops oxeto pou xarakthrizei to olo psy-uplifting-prog-goa klp trance skhniko , thelei polu psaksimo kai blog discussion search gia na vrei kaneis kala pragmata. Btw , poios thymatai to trance kommataki pou ekleine san hidden track enan disko twn Horna?
έχω στον σκληρό μία συλλογή (goa νομίζω) ονόματι cosmic conspirancy,με nasha/mushroomman/the muses rapt.
καμμένοι φίλοι μου έχουν βάλει πολύ πράμα αλλά αυτή μ'αρέσει πολύ,πρέπει να είναι δύναμις.
αν δεν προλάβω,άυριο.
Ναι αλλά ακόμα να ακούσετε αυτό το αριστούργημα παλιόγιδα!
http://psybient.ru/cds/vibra_lun.jpg
Trance κυκλοφορία του 08 (ναι, τις άκουσα ολες και ξέρω). Kαμία σχέση με psy πια, σχεδόν καμία σχέση με τα παλιά, ΜΟΝΟ θριαμβευτική γκομενίστικη ambient minimal electro synthpop coldpads illuminating post trance. Αφου έτσι πρέπει.
είμαι ο πλέον άσχετος με το άθλημα αλλά πρόσφατα μου δωσαν να ακούσω τούτο και αν και γέλασα λίγο την πρώτη φορά που το άκουσα μου φάνηκε ότι είναι καλούτσικη "καγκουριά" (με την καλή έννοια) κι έκατσα κι άκουσα όλο το vicious delicious. Δεν έχω άποψη ακόμα αλλά είπα να ποστάρω έτσι να γίνει κι ένα bump μπας και αρχίσει πάλι τα χωσίδια ο Μικές :P
soto ase tis malakies, den einai trance auto
akou kana tetoio kalitera
btw poly senio albumaki apo tous tristan kai laughing buddha persino, aptin kaliteri isws etaireia auti ti stigmi sto xwro (nano records), tsekaroume edw
ε, απιστευτο το Fearsome Engine, ο ορισμος του εμπνευσμενου σακιεντελικ.
για παλιό goa με ωραία σνεράκια έχετε να προτείνετε κάτι?
nikola edo eisai