Δε σε έπιασα από τα μούτρα. Απλά σου είπα την άποψή μου και εσύ άρχισες τις εικασίες. Το λήγουμε, δε βγαίνει ακρη.
Printable View
τις τελευταίες μέρες έχω διαβασει απανωτά κάτι τέτοια ποστ του ρεηζορ και έχω πεθάνει. :touched:
Ρε ντραγκονλορντ, μην σκαλίζεις. Σοβαρά τώρα. Πέτα ενα λοκ κι άσε με στην ησυχια μου.
Emo is so last year.
Πασόκος is so 10 years ago.
χι ελπίζω πάντως να έχεις τρομερά και φοβερά issues και να είσαι μια πραγματική μαχήτρια της ζωής απέναντι σε χίλιες κακουχίες, κακούς ανθρώπους και αδικίες, επειδή αλλιώς οι σφαλιάρες που πρέπει να φας σαν άνθρωπος με αυτά που γράφεις και πονάνε τα μάτια και το μυαλό μου να διαβάζω τόση ώρα είναι αναρίθμητες. my two cents, over and out.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ισχύουν τα παραπάνω για να μη δίνεις δεκάρα για την πολιτική και για το που θα βρίσκεται ο κόσμος σε 100 χρόνια.
Γενικά πολυ Γκάντι το παίζετε όλοι. Κόφτε κάτι.
Όχι, καθόλου! Στην περίπτωση που δεν συμβαίνουν αυτά να προσθέσω ότι εσύ και οποιδήποτε άλλο άτομο που πιστεύει τα ίδια είναι απλά ένα κακομαθημένο βου που κυνικό μαλακισμένο που δεν αξίζει όντως τίποτα από κανέναν και είναι η αιτία (πολύ περισσότερο από όποιον ψηφοφόρο της νουδου) που πάει ο κόσμος εκεί που πάει. Συγνώμη αν είναι υπερβολικά κάθετος αλλά έχω ξανακάνει αυτή την κουβέντα και έχω ξαναφτάσει σε αυτό το σημείο (άλλο επίσης να μην ενδιαφέρεσαι για πολιτικά κόμματα ή απόψεις γενικά αλλά να έχεις και ανοιχτά τα μάτια σου και να ενδιαφέρεσαι για κάναν άνθρωπο και καταστάσεις γύρω σου, και άλλο το κοιτάω μόνο τον εαυτό μου και φακ δε γούερλντ επειδή δε με αγάπησε κανένας που γράφεις εσύ. Εις αυτό απαντάω εγώ)
den eixa kamia idiaiteri oreksi na iperaspistw ti drumsick, alla re paidia eiste ligaki vlakes e. anoigete topic GIA ti drumsick kai pianeste apo fraseis pou eipe gia na tis tin peite enw taxa den katalabainete to genikotero noima tou ti 8elei na pei.
o warlord de niw8ei distixismenos giati exei spiti. wtg :thumbsup:Quote:
Χμου, αναρωτιέμαι τι θα έλεγες αν είχες γεννηθεί σε καμιά Ταϊλάνδη και σε είχαν πουλήσει οι γονείς σου στα εφτά σε νταβατζή. Ε μην έχεις και παράπονο για το πώς σου φέρθηκε ο άτιμος κόσμος, τι σου λείπει δηλαδή;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ! ΒΟΥ ΠΟΥ! ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΒΟΥ ΠΟΥ!
Ναι ρε φθογκε.. έτσι ακριβώς. Που να'ξερες με πόσες ανέσεις έχω μεγαλώσει και σε πόσο ζεστό και γεμάτο αγάπη περιβάλλον.. Άστα, αδικαιολόγητη. ΕΓΩ είμαι η καταστροφή αυτού του κόσμου!!! Please forgive me.
Κοίταξε να δεις τώρα πως έχουν τα πράγματα.
Με πνίγει απίστευτα που εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο πεθαίνουν της πείνας ενω άλλοι δεν ξέρουν τι έχουν. Με πνίγει που κυβερνιώμαστε απο αδιστακτα ζώα που μας κινούν σαν πιονάκια για να αποκτήσουν αυτά που θέλουν και οδηγούν τον πλανήτη σιγά σιγά στην παρακμή. Πιστεύω πως εγώ μπορώ να κάνω κάποια διαφορα? Οχι, έτσι όπως έχουν τα πράγματα σήμερα δεν πιστεύω πως μπορώ να κάνω κάτι. Γιατί? Γιατι δεν έχω πίστη στον άνθρωπο καταρχήν. Όσο κι αν το παίζετε ψυχάρες εδω μέσα, ο άνθρωπος είναι για την πάρτη του, με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις. Θα πατήσει κεφάλια για να ανέβει. Και ακόμα και σε πολιτικές παρατάξεις που και καλά έχουν σωστά κίνητρα και θέλουν και καλά να αλλάξουν την κατάσταση, πάντα θα βρεθεί ΕΝΑΣ μαλάκας που θα κάνει ότι μπορει, θα πατήσει όσους μπορει, για να ανέβει πιο ψηλα κι απο κεί να κάνει οτι γουσταρει.
Λόγω των παραπάνω λοιπόν επιλέγω να μην συμμετέχω σ'αυτό το τσίρκο και απλώς περιμένω να ψοφήσω.
Τώρα αν είμαι ακόμα εδώ τη στιγμή που ο κόσμος θα ξεχυθεί στους δρόμους και θα τα γαμήσει όλα, trust me, θα είμαι κι εγώ εκει.
Ε, τα κλασικά, τα έχω ακούσει και από κοπέλα της ηλικίας σου ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι αυτά τα πράγματα, που με είχε λυπήσει πολύ και γιαυτό και χώθηκα αμέσως. Λοιπόν, η γρήγορη απάντηση: Όσο και να σε πνίγει η λύπη, το γεγονός ότι "δεν έχεις πίστη στον άνθρωπο" και ότι περιμένεις κάποιον άλλο να κατεβεί πρώτα στον δρόμο για να τα "γαμήσεις και εσύ" συνεχίζουν να σε βάζουν στην πρώτη κατηγορία, γιατί στο γαμημένο αυτό κόσμο δε μετράει η πρόθεση, αλλά η πράξη. Το να περιμένεις να πσοψήσεις και το να είσαι αδιάφορη για τα πάντα επίσης σε τοποθετεί στην κατηγορία των "ήδη νεκρών" κατ'α τη γνώμη μου.
Ζόμπι, ε ζόμπι!
Δε διαφωνώ. Έχω παραδεχτεί απο καιρό πως έχω παραιτηθεί. Δεν έχω φιλοδοξίες καν για τη δική μου ζωή, θα έχω για τον κόσμο?