+11111111111111111111
Printable View
Χαχαχα. Χαχα. Χα.
?
Χίππιδες έχει μόνο η οδός μεσσολογγίου και τα λάιβ των Locomondo. Όποιος γνωρίζει που αλλού μπορώ να τους συναντήσω ας με βοηθήσει.
:moutza:
μη τα μπλέκεις, η μεσολογγίου έχει καθυστερημένους και τα λάηβ των λοκομόντο κακόγουστους. αλλού να αναζητηθούν οι χίππηδες!
δεν με βοηθάς! χίππι είσαι οταν τη βρίσκεις εναλλακτικά, φοράς τζίβες και καπνίζεις τρελόχορτο ;
Τα μπέρδεψες. Πρέπει να καπνίζεις εναλλακτικά, να φοράς τρελόχορτο και να βρίσκεις τζίβες.
εσύ πως τα ξέρεις όλα αυτά ; πήγες ικαρία ;
Γαυδος.μονο χιππηδες.
.
δεν είναι αστείο εικονοκλάστη
είναι τραγελαφικό κύριε!
εντωμεταξύ νιώθω τέτοια ανακούφιση στην αθήνα πλάι στους μίζερους, φωνακλάδες, αγχωμένους, αγχωτικούς, πανικόβλητους, τσιτωμένους, καταθλιπτικούς, νευρωτικούς, άπλυτους, κακοξυπνημένους, κακοκοιμισμένους, κακογαμημένους, σεβνταλήδες, μερακλήδες, παραλήδες, χαμάληδες, δεξιούς, σοσιαλιστάς αστούς -
μια ανακούφιση λοιπόν. στους χίππιζ πλάι μόνο πανικός!
Λόκι πάρε, πρίν πάρει κανέναν ο διάολος..
http://theherbalchronicles.blogspot.com/
οργανωμενο δε μπαιζει δηλαδης?
ή δωματια ή φυλακή?
οι δρομοι πως ειναι στο νησι (γιατι ειμαι λιγο χαρος)?
Παίζει ένα οργανωμένο, ψιλοπαράνομο μάλλον, στον αρμενιστή αν θυμάμαι καλά. Δωμάτια θα βρείς παντού. Οι δρόμοι είναι κομπλέ.
Μμμ τους δρόμους δεν τους λες πολύ κομπλέ. Πολύ στενοί, ανηφορικοί και με μεγάλη κλίση, ανύπαρκτος φωτισμός και δεν υπάρχουν και μπάρες πουθενά. Πολύ χειρότεροι από συνηθισμένους δρόμους νησιού.
Προς Άγιο Κήρυκο πχ πριν κάποια χρόνια δε θα έπρεπε να επιχειρήσεις για κανένα λόγο να πας, αλλά λένε ότι το έργο ολοκληρώθηκε επιτέλους (πρέπει να τραβούσε γύρω στα 10 χρόνια) και ότι ο δρόμος είναι οκ τώρα. Πέρσι που ξαναπήγα Ικαρία δεν πήγα Άγιο Κήρυκο οπότε δεν ξέρω. Για Μαγγανίτη επίσης ο δρόμος είναι προβληματικός. Οι μόνοι πιο νορμαλ δρόμοι είναι από Αρμενιστή για Ράχες, βέβαια κλασσικά στενοί, αφώτιστοι, κλίση γάμησέ τα, αλλά νομίζω ότι θα δυσκολευτείς κυρίως αν έχεις μηχανάκι. Με αυτοκίνητο δε θα έχεις πρόβλημα. Α και Αρμενιστή - Εύδηλο είναι αρκετά καλός ο δρόμος.