Atom 1η είπες έρχεσαι;
Printable View
Atom 1η είπες έρχεσαι;
nai. 8 βραδυ
Οκ, οπότε αν κάτσει φάση για μεσημέρι νωρίς απόγευμα Σαββάτου λέμε, θα σου στείλω πμ από Δευτέρα.
οκ. στελε. γκοθικ θα μενω.μπαρτσελονετα θα μαι να συνελθω απο τα ξυδια το φαι και την αυπνια που βλεπω να χτυπαω ως τεταρτη (σαν γνησιος μαλακας της τελευταιας στιγμης)
http://desmond.imageshack.us/Himg210...pg&res=landing
http://desmond.imageshack.us/Himg152...pg&res=landing
κάντε μια μετάφραση κιόλας αν μπορείτε (στο δεύτερο)
katalanika einai,kammia elpida
"θέλουμε μια γειτονιά για αγανακτισμένους"
"Η τυχη είναι κάτι αστείο. Είναι εύκολο να τη δεχτείς οταν είναι υπερ σου αλλα οταν ειναι εναντιον σου τη λες αδικία"
Nou Candanchu όντως γαμάει και να το προτιμήστε όσοι πάτε. Δεν ξέρω αν τα κατάφερε ο Atom να πάει τελικά, όταν τον άφησα πάντως για εκεί πήγαινε.
Επίσης καταπληκτικά, τα Los Caracoles και 4 Gats. Το πρώτο πονάει λίγο στην τσέπη, το 2ο μοιάζει να πονάει επίσης αλλά φάγαμε 1ο/2ο/3ο πιάτο και αρκετό κρασί με 19 ευρώ το άτομο. Επίσης με Atom πήγαμε σε ένα βάσκικο αλλά δε φάγαμε, μόνο κρασί.
Κατά τα άλλα ο συνδυασμός φεστιβάλ και τουρισμός κράτησε μόνο 2 μέρες, τις υπόλοιπες μόνο φεστιβάλ και ότι βλέπαμε στις διαδρομές για φαγητό.
γεια και απο μενα!ω γύρισα απο τον νότο με κατάθλιψη μιας και εσκασα στον Βορρα και είχε 9 βαθμους. και καπακια πρωι χθες δουλεια για 8 ωρες..Δεν μπορεσαμε να κατσουμε στο νου κανταντσου μιας και γινοταν της ποπης το σαββατο που πηγαμε. αντιθετα κατσαμε καπου αλλου που ειχαμε ξαναφαει πριν 3 χρονια. Αλλα οκ η γκρασια ειναι η αγαπημενη μας περιοχη. Γενικα περασαμε ομορφα. οικονομικα..καηκαμε την πρωτη μερα. περπαταγαμε ωρες γενικα. Συναυλιες κυριακη και βροχουλα. Η φιλη μας γνωρισε με ενα σαντουιτσαδικο διπλα στον κτηριο του ταχυδρομείου στο δρομο για μπαρτσελονετα που ειχε κατι επικα σαντουιτς με 3,5 ευρω και σε κραταγαν για αρκετη ωρα. ουρα απεξω για να παραγγειλεις. τιγκα στα λαχανικα με κρεας ή βετζετεριαν. Κατα τ αλλα τα ηπιαμε λιγο και με τον Αρτ ιν Χειστ. μεναμε ακριβως πανω στην λα ραμπλα σε ενα ικανοποιητικοτατο χοστελ αν και λιτο το δωματιο. κοσμος αρκετος και η βαρκελωνη παραμενει απ τις αγαπημενες μου πολεις (παλευει με κωνσταντινουπολη για πρωτια) απ οσες εχω δει.
Καλά είναι, αλλά μόνο για 5-6 μέρες.
Μετά σίγουρα σου γυρνάει το μάτι από τις ορδές των χίππηδων.
είμαι εδώ με έναν βλαμμένο και ρωτάει αν υπάρχει να δούμε πουθενά τον παοκ. καμια ιδέα;
δεν τον βαρας λιγο στο κεφαλι να κοιταξει προς την θαλασσα και τις γκομενες εκει ;
σε 20 μερες εκει :D