sto sport24 itan re ti na kanw..to eida kai mpika
Printable View
sto sport24 itan re ti na kanw..to eida kai mpika
να θυμίσω εδώ την πάγια θέση μου πως όποιος βλέπει αυτό το πράγμα είναι χμμμ...
άξιος της μοίρας του (δεν δέχομαι αντίλογο επ' αυτού)
και να σας συγχαρώ που ανήκετε στο 85-90% των Ελλήνων που το παρακολούθησαν
άντε και κατοστάρα του χρόνου
ε θείο δεν είναι τίμιο το παιχνίδι σου.
"Βασικά είστε μαλακες, αλλα δε σας λεω γιατί και ούτε θα μου πείτε οτι δεν είστε γιατι δε θα σας ακούσω"
καλα τα λεει ο πωλ και ας ακουει(ουμε πλεον) το γιουροβιζιον ροκ των γουοτερμπους.
5 σελιδες συζητηση για αρχιδιες.αυτοι ειστε.χαρντ κοκ χαλι-λουια.
μα τι είπε που δεν αντιλαμβανεται ο μεσος χρήστης? Είπε καμια φοβερή κουβέντα?
΄Η νομίζεις είσαι ο μόνος μαζί με τον παυλο που κατανοείτε ότι ο διαγωνισμός ειναι τζιτιπί, και ότι ο κοσμος πλερώνει λφτα για να γίνει κι οτι δεν ειναι τεχν η και ξερω γω τι αλλο.
Ας σοβαρευτούμε λίγο, υπαρχει κι οχαβαλες της υπόθεσης.
Αμα ήταν ετσι δε θα βλέπαμε ούτε καν και το Μουντιαλ της ΝΤΟΠΑΣ.
Και το ελληνικό πρωτάθλημα της ΒΡΩΜΑΣ.
Τι θες να λεω "θα με πλακωνε η δικιά μου αμα δε το βλεπα"
"το βλέπαν κατι φιλαράκια που είχα καιρό να τους δω"?
Πω δεν εχω με ποιον ν'αρπαχτω μεσημεριάτικα και βουαλά σας βρήκα.
ποιος χαβαλες ρε,χαβαλε εχει η σαρρη.
αυτα ειναι ψοφια τελειως.στραβωει η μασελα απο το χασμουρητο.και να ακουω τον κωσταλα να μιλαει μου τσακιζει το νευρικο συστημα,μετα θελω λη ντοριαν απο το δευτερο ναπαλμ ντεθ για να στρωσω χαρακτηρα.
και περα απο την αστεια πλευρα,δεν μπορω να κατσω να δω μια μαλακια για την οποια:
a)θανατωθηκαν 10 χιλιαδες αδεσποτα για να μην θιξουν την κωλοτρυπιδα του καθε φλωρου-σακη
β)ξοδευτηκαν 100 εκ ευρω ενω θα μπορουσαν ανετα να δωθουν καπου αλλου πχ σε εμενα καμια 3-4 για να φτιαξω την ζωη μου και την δισκοθηκη μου.
λεφτα στους πανκς,και οχι στα μουσικα τανκς.
λεφτα στους πανξ=οξυμορο
ας τα δωσουν και ας τα φαμε και στραγαλια/ας τα πιουμε και γκαζοζες.γλου γλου γλου
καταρχάς DoPa τα είπα πέρσι και με χειρότερες εκφράσεις για το ποιόν σας
και κατά 2ον, μπήκα στον κόπο να εξηγήσω τα αυτονόητα περί λίνκιν παρκ
δεν θα επιχειρηματολογώ για κάθε μαλακία που σας δέρνει ;)
φιλαρακι ρεγκιουλαρ πωλ εχουμε καταλαβει τι ελιτιστικο κουναβι εισαι.
να πας να κανεις εσυ την δικια σου γιουροβιζιον με λαστ ντραιβ,γουοτερμπους και αντερτοοουνς.
εμεις θελουμε να δουμε μπουτια και να ακουσουμε καλογυαλισμενες παραγωγες.τι να κανουμε,ειμαστε ρηχοι.δεν μπορουμε να πιασουμε το μουσικο αικιου σου.
πλακα πλακα εχετε σιαξει κατι ωραιες συλλογες αλα γιουροβιζιον
εσυ νομιζω μια πανκικη και ο 11νθ μια μεταλλικη
και ο ταμαγκοθι μια εθνικ (?) παλιοτερα
θα κανω κι εγω καμια στονερ ή γκαραζ ή ό,τι μου ρθει
(εννοω με μπαντες απο ολον τον χαρτη)
λόγος για να δείς γιουροβίζιον
εγω παντως την ωρα που εδειχνε την γιουροβιζιον προσπαθουσα να ψησω γκομενακι στην παραλια με αποτυχημενο οπως παντα αποτελεσμα :dfinger:
Vsk oso malakia einai na porwnesai me thn eurovision allo toso einai na to paizeis oti eisai anwteros apo ayth kai tous an8rwpous pou thn vlepoun.
Einai apo tis liges paparies pou exei epinohsei o eyrwpaikos an8rwpos gt ksodeyoume ta kerata mas gia na deiksoume oti mas teleiwsan ola ta provlhmata kai mas emeine h eurovision. Alla san idea den einai kako. Mousikh, diorganwsoules ktl ktl.
Pio aksiopreph ta pramata apo persy pantws. E tou azerbaijan kai ths tourkias 8a kanoun 8raysh twra pou erxetai to kalokairi. Ths Norvhgias kalytero apo ta ypoloipa alla ligo sthmeno mou fanhke. Kai pou vghke me tetoia diafora enw dn htan kati extraordinary kai to olo styl pou poulage o norvhgos (o harry potter pou oles oi 14xrones 8eloun).
ποιόν μας. Και είμαστε οι?
σορρυ, αλλα δε θα κατσω να ψαξω τα περσινά σου επιχειρήματα για καθε μαλακία που μας δερνει.Απλά πες οτι δεν εχεις χρόνο.
λινκιν παρκ=?
Μοιάζει σα να χεις φτιαξει μια ταμπέλα με ζώα τα οποία πανε μύκονο, ακούνε γιουροβίζιον, πορώνονται με λίνκιν παρκ και δε φορανε σταράκια.
Ο μόνος λόγος που ήθελα να ακούσω κατι παραπάνω απο σενα είναι ότι απο αλλα τόπικς εχω καταλαβει οτι δεν είσαι καννιβαλος.
@ Reject: Τώρα τι να κανουμε χαβαλε κανουμε με τη σαρρη, αλλα είμαστε τόσο γαμάουα που τα καταφερνουμε να κανουμε και με γιουροβίζιον.
Καταμέτρηση σε φοιτητικές εκλογές 2006 και 2005:
Αντί να φωναζουμε για καποια παραταξη είμασταν μεσα στο αμφιθέατρο και σπαγαμε το πανυγηρακι τους με συνθηματα αλληλεγγυης στους εκαστοτε τραγουδιστες που κατεβαιναν. Μαζέψαμε τρελλο κόσμο σε σημείο που τα Εαακ στραβώσαν (είμασταν δίπλα τους) επειδη ακουγομασταν πιο πολυ απο αυτους. Μεχρι και κουτί ενισχυσης στην Παπαρίζου είχαμε στήσει.