ακόμα κάποιος να ξυπνήσει τον ρούθλες.
δεν έχουμε 2004 πλέον και το η αρ ασχέτως με το πως ξεκίνησε ΔΕΝ είναι πλέον καθαρά μέταλ φόρουμ. φίφτυ φίφτυ παίζει.
ζαλούρα από μπάφους έχεις και δεν νιώθεις τι γίνετε?
Printable View
ακόμα κάποιος να ξυπνήσει τον ρούθλες.
δεν έχουμε 2004 πλέον και το η αρ ασχέτως με το πως ξεκίνησε ΔΕΝ είναι πλέον καθαρά μέταλ φόρουμ. φίφτυ φίφτυ παίζει.
ζαλούρα από μπάφους έχεις και δεν νιώθεις τι γίνετε?
Βρε παιδάκια.
Δεν είμαι εδώ καιρό και δεν ποστάρω και πολύ, αλλά δε χρειάστηκαν περισσότερες από λίγες μέρες για να καταλάβω ότι όλη η μαλακία (που γαμάει το φόρουμ, όχι η αγνή χαβαλετζίδικη μαλακία) οφείλεται σε 2-3 άτομα.
Ε, ένα γουόρνινγκ δύο γουόρνινγκζ, κάντε κανα προσωρινό τουλάχιστον μπαν μπας και νιώσουν.
Δε πάει να σας βρίζουν και να σας λένε φασίστες (τό'χω δει κιαυτό), στα παπάρια σας, εσείς τη δουλειά σας κάνετε για να μην κατεβάζουν γαμωσταυρίδια άσκοπα οι απλοί, μη-ζώα, χρήστες.
Αυτ(ι)ά.
Ψηφισα οχι.
το προβλημα δεν ειναι το φορουμ, ειναι οι γιουζερς.
αν κανουμε ενα τοπικ για Armored Saint, για Orange Goblin, για KLF και για Ζαμπετα και στα 4 απαντησει ο Ρα Παρια βαζοντας δισκοι Thrashυβουλος (γαμανε αδερφες!!!!!!!!!!) τοτε ειναι εμφανες το προβλημα.
Συνυπολογιζοντας δε οτι οι παλιοτεροι σε φαση Ruthless, Razor κλπ, γενικα δε δημιουργουσαν θεμα, ενω αντιθετα η μαλακια ξεκινησε απο τοτενες που μπηκαν οι Ra Pariah σε συνδυασμο κιολα με το οτι ο συγκεκριμενος παραβιαζει και βιαζει ασυστολα τον Κανονα 3 τοτενες αν συνεχισει να παιζει την πουλαρα του η λυσις ειναι σχετικα απλη.
υ.γ. για υπεργκασμαδες τυπου Midnight δε χρειαζεται καν να αναφερθουμε.
ψηφισα Ναι !!!
τωρα δεν προλαβαινω να εξηγησω αλλα θα επανελθω
Δεν θα υπάρξει διαχωρισμός, είναι υπερβολή κάτι τέτοιο, όσο και αν τον έχω ευχηθεί βαθιά μέσα μου βλέποντας ορισμένα ποστς.
Το βασικό πρόβλημα παραμένει η καθυστέρηση.
Και θα την νικήσουμε.
(αρχίδια θα νικήσουμε.)
για μενα η καλυτερη λυση θα ηταν να πυροβολησουμε τους μεταλλαδες, αλλα εγω ειμαι αγριος. σε πιο ηπιους τονους, ο διαχωρισμος μου φαινεται καλος γιατι ολοι οι βλακες του φορουμ ειναι μεταλλαδες - μην στραβωνετε, δεν ισχυει το αντιστροφο - και αυτοι που δεν ειναι βλακες, παρ'οτι ειναι καλα παιδια, επελεξαν να ακουν χεβι μεταλ και η κοινωνια τους περιθωριοποιει κατι τετοιους. οποτε, θα κοψουμε αυτο το γαγγραινιασμενο ποδι και θα δημιουργησουμε ενα μουσικο εθνος των καλυτερων που θα μπορεσει να φερει την ταξη, την προοδο και την ειρηνη στην μικρη μας ιντερνετικη γωνια. με τραγουδια, οπλα και σπαθια.
http://isurvived.org/Pictures_iSurvi...NaziParade.GIF
η βλακεια δε νικιεται, ΤΕΡΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
απλα βλεπεις εναν παιδι user, που εχει συνδρομο DOWN :ημισεληνος: οχι το συγκροτημα :ημισεληνος: , ε.. στο δρομο, στο σχολειο, μπορει και να χλευαζεζ, πειραζεζ τους ΒΛΑΚΕΣ, αλλα το παιδι με την γονιδιακη καθυστερηση κι οχι τη γονιδιακη βλακεια, δε σου πηγαινε καρδια να τον πειραξεις, ασχοληθεις, αντε να κανες κανα πολυ "κακο" πετυχημενο αστειο με τους φιλους σου :ημισεληνος: χαχαχα δες τον που του τρεχουν τα σαλια, να πα να δουλεψει σε κανα ταχυδρομειο ρε μαλακα να κολλαει γραμματοσημα,χαχαχα :ημισεληνος: , ας τους αντιμετωπισουμε λοιπον σαν γονιδιακα καθυστερημενους, ετσι κι αλλιως ολοι ειμαστε λιγο γονιδιακα βλακες, ε καποια στιγμη θα βαρεθει και θα παει στο τελειοςγαμος φορουμ και θα ποσταρει εκει ουγγρικο προγκ power...
αγνοηστε τους! ψηφισα οχι!
το ποστ του καλκη με εκανε να σιχαθω τα ελιτοπαιδα.
στηριζω ρουθλεςς πλεον.τερμα τα αστεια,μας σωζει μια επικη νηστεια.
προτεινω να γινει ΜΟΝΟ μεταλ το φορουμ,και να παρουμε ολοι οι ακυροι πουλο.χωρις πλακα τωρα,βαρεθηκα.
Ρε πλάκα έκανε, έλεος
εχει χαζεψει αυτος να πουμε.
εγω σοβαρα μιλουσα.
θα ηθελα ενα μιουζικ θρεντ,οπου ο καθενας θα κραζει τους αλλους,με ενα μονο ποστ εκαστος.και εξηγουμαι.
ο ραπαπαρια να ποσταρει γιγαπικς των ζοζερ μεζ και να λεει "ακουστε ρε τσουτσες"
να πεταγεται ο γκουντσαν να βαζει τα σκατομουτρα του ζαππα και να λεει "σας γαμαει με στραπον"
το χτικιο να ποσταρει κουλτουριαρικη πικ του μαιλς ντεηβις και να λεει "δεν νιωθετε,ειστε λιγοι"
τον λοκιτρικυφανςγιουναιτεντγκοντ να σηκωνει πικ το χαππυ αουρς των mogwai και να λεει "προσπαθηστε να εντοπισετε τον εαυτο σας μεσα απο τον καθρεφτη του εξωφυλλου,μεταλλαδες,ε μεταλλαδες."
τον μαριλλιον να τσακιζει τα νευρα του πανκη ποσταροντας γκεηκορ μπαντες και μιλωντας για υποκουλτουρα των χαμετιπιων που μαστιζει την σκηνη αυτη.
τον πανκη να κλαιει.για το βινυλιο angry samoans που εχασε.που μαντεψτε ποιος του το πηρε-αυτος που κραζει τους καφροπανκς,ναι!ο μαριλλιον.
τον καρχαρτια να στηλιτευει το παθος του ρουθλεςς για τους μπαθορυ."μαλιστα.ο ρουθλες.για μπαθορυ.ο ρουθλες"
τον καλκη να τσιμπαει απο την δηθεν εμπαθεια μου απεναντι του (και στον ελιτισμο του) και να ποσταρει πικ του rock for light.εγω ομως παλι να τον κραζω γιατι ακομα και στις φρυγανιες τρωω μονο ΕΛΙΤ,και ποσταρω το πρωτο 7αρακι χερεσυ ποθ ξεμουνωκωλιαζει το ροκ φορ λαιτ.
τον αμνεζιακ να βαζει το δερματινο παντελονι και να ποσταρει το παθος του για αγνες ΠΟΥΣΤΙΕΣ και να χαιδευει το πουλακι του κατω απο το γραφειο.αχουτο.
Ωραια τωρα παμε ενα ΜΠΑΝ στο Ρουθλες!Μας εχει κανει τα παπαρια μεντολες.Επισης το ιδιο πιθανως να προτεινω και για ραπαραια,αν συνεχισει ετσι.Να σημειωσω εδω πως υπαρχουνε μεταλαδες σαν τους γκαρντιανς και τον γουιτσκιλλερ που δεν ειναι ΖΩΑ σαν καποιους.Οποτε ΜΠΑΝ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ.Η απλα βαζουμε ιγκνορ
πάλι τα κάναν μπάχαλο; τα καλύτερα χάνω.
Νομιζω ντραγκον οτι δεν υπαρχει λογος διαχωρισμου οσο και αν καποιες φορες γινεται μπαχαλακι. υπαρχει το ιγκνορ. και αν καποιοι σηκωνανε και καμια μυγα στο σπαθι τους ...και εννοω και απο τις δυο "παραταξεις" - ο πανκης ειναι δικη του κατηγορια - και δεν απανταγανε σε καθε μαλακια ξερω γω που θα πει ο καθε βλακας, κατα την γνωμη τους, θα ειμασταν πολυ πιο ωραια. οχι οτι εγω διαπιστωνω καποιο προβλημα. σιγα τα αυγα. θιχτηκε καποιος που του βρισαν την μουσικη του και τα προτυπα του....Ανοησιες. του καταστρεψαν την συζητηση. σιγα τα σοβαρα θεματα.