δυστυχως εχω παρευρεθει τυχαια.. και με επεισε οτι ειναι υπερ - σιχαμενος.
Printable View
Όσοι δεν έχετε ακούσει τους δίσκους "ΔΙΑΙΡΕΣΗ", "ΦΥΣΑΕΙ" και "ΟΛΑ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΚΑΜΜΕΝΑ" τότε ξανασκεφτείτε το πριν τον απορρίψετε ως τραγουδιστή. Αυτούς τους δίσκους τους έχουν γράψει κάποιοι που ξέραν τι τους γίνεται από στίχους και μουσική. Άσχετα με το αν τους τραγούδησε ο Β.Π. (γιατί μόνο αυτό έκανε στην ουσία) τον οποίο δεν γουστάρετε. Το "ΦΥΣΑΕΙ" συγκεκριμένα είναι από ποίηση του Λειβαδίτη και το "Όλα από Χέρι Καμμένα" του Τριπολίτη.
Τώρα το αν είναι σιχαμένος αριστερός και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, πάω πάσο γιατί δε μ'απασχολεί κιόλας.
γιατι δεν κουρευετε γαμω το scotchbrite του?
εγώ με αρέσνει το Πριν το τέλος.
i ali8ia ine pos mexri prin kati xronia -den 8imame poion disko twra- itan enta3ei k oi diskoi pou leei o sotos kaloi episeis alla meta to 3eftilise, opote den sikonete apo ton pato.
re sy Yanqui, gia 3igise ligo to sxoliaki sou giati den to epiasa:-)
το ότι έχει πιάσει πάτο σε σχέση με την αρχή της καριέρας του είναι δεδομένο....
αλλά όχι σε σημείο να πεις ότι είναι και σιχαμένα τα τραγούδια που έχει τραγουδήσει στο παρελθόν.
Και θα ξαναπώ: άλλοι έγραφαν, αυτός τραγουδούσε. Το πόσο "σιχαμένος" ή όχι είναι ο ίδιος δε μειώνει την αξία κάποιον κομματιών ή και δίσκων.
τι να εξηγησω.επεσε κατευθειαν στο επιπεδο του βασιλη επειδη εκανε συνεργασια με τον σαββοπουλο.ειναι σαν να σου λενε να κανεις συνεργασια με το ινδαλμα σου παροτι ειναι παραπεουσα πλεον η κατασταση του και να την αρνησε.
koita otan exeis mia poria k mia stasi alpha stis sinavlies sou k otan vgeneis k milas k meta pas k sinergazese me to ka8e tsoutseki opos o dionisakos, e nai pefteis poli xamila.
k nai re sy an to "indalma" mou ekane tetoies malakies, fisika k den 8a sinergazomouna mazi tou.
A8lios. Mou aresan merika tragoudia tou otan hmoun gumnasio-lukeio, alla genika patos. Kai pio a8lio apo ta tragoudia tou einai to xioumor tou.
Ωραία, να εξηγηθώ, μιας και αναφέρθηκε ο Σαββόπουλος, τον οποίο μέχρι "τραπεζάκια έξω" λατρεύω και επίσης τον θεωρώ πλέον από τα μεγαλύτερα σίχαματα στην ελληνική πραγματικότητα, μουσική και κοινωνική και όλα.
Σαββόπουλο, άκουγα από μικρός στο σπίτι, μεγάλωσα ακούγοντας ξερωγω την ΕΦΕΕ (π.σ.γ.σ θα έπρεπε να λέγεται :p) και το μυστικό τοπίο, έχω βιώματα από δαύτα. Αργότερα, που άρχισα να ακούω περισσότερη μουσική, άρχισα να εκτιμάω βαθύτερα την κομμάτια του και το πόσο μπροστά δίσκος είναι το "βρώμικο ψωμί" και απόλα. Ναι, είναι σιχαμένος, είναι γλίτσας, είναι μπλιαχ αλλά αγαπάω την μουσική του, έχω δεθεί μ'αυτήν.
Βασιλάρα δεν άκουσα ποτέ, τον γνώρισα σιχαμένο, μπορεί να έχει ωραία φωνή, να έχει πει ωραια τα κομμάτια από τον Σταυρό, αλλά χέστηκα, είναι ένας τύπος που τα παίρνει από αριστερά και δεξιά, πουλάμε λιγό "αριστερά" και λίγο ΚΝΕ, βγαίνουμε και στο mad όμως και δεν ξέρωγω που αλλού, μιεχ.
Υποκειμενικό τελείως δηλαδή.
νομιζω παντως πως το ανοιγμα-ξεφτυλα-στροφη του Βασιλη εγινε τα τελευταια 10-12 χρονια. Δεν διαφωνησω καθολου για τα τραγουδια -ποιηση κλπ αν και δεν κατεχω το σπορ καθως και οτι η φωνη του ειναι αρκετα καλη, αναγνωρισιμη κλπ ωστοσο η ταυτιση ως ενα χρονικο σημειο με την κνε κλπ διακρινω πως αποτρεπει ενα ποσοστο "εναλλακτικων" να μπουν εστω στην διαδικασια να τον εκτιμησουν αποστασιοποιημενα απο την γενικοτερη "κοκκινη" ταση που εξεφραζε ή πουλαγε. τεσπα. οι 2 κορωνες μου.
η πλάκα είναι ότι η ιδέα που έχει η λέιντι για τη σχέση τέχνης/πολιτικής στράτευσης/στάσης ζωής κτλ είναι ίδια με της κνε.συζητάμε άμα θέτε άμα είναι σωστή ή λάθος, αλλά είναι ίδια!