δεν αντέχω τον ήχο του ξυπνητηριού.
Printable View
δεν αντέχω τον ήχο του ξυπνητηριού.
A εγώ παιδιά για ξυπνητηρι έχω βάλει το theme απο το Fistful Of Dollars και δε χορταίνω να το ακούω :smile:
Kai gw me to ksupnhma exw erna 8ema. Koimamai panta arga, sta8era meta tis 1 kai sunh8ws kata tis 3, pragma pou mou exei meinei apo diabasma gia panellhnies kai to panepisthmio, kai den mporw na ksupnhsw me tipota to prwi. Ston strato psiloestrwsa me prwino ksupnhma, alla meta egina xeirotera.
Genika fobies sto dhmotiko fobomoun na eimai monos sto skotadi (giati kukloforouse mia fhmh oti oi eikones tou Xristou zwntaneuan sto skotadi) kai an kai kserw kalo kolumpi (logw kolumbhthriou kai para8alassias polhs) fobamai na paw monos mou polu ba8ia, mhn skasei kanas karxarias (lol) kserw gw. Epishs den trww tipota 8alassino, oute psaria oute xtapodia oute malakies, kai den kserw pou ofeiletai auto giati mexri na ginw 4-5 etrwga ta panta.
Telos exw mia apex8ia (den 8a to elega fobo) pros diafora shxamera zwifia, blepe katsarides (an kai exontas kanei apentomwsh ston strato kai blepontas oles tis katsarides tou kosmou mazemenes se ena dwmatio thn epomenh mera, to psilokseperasa), samiamidia, ktl.
γνωστό κόμπλεξ να ανοίγεις την τηλεόραση πριν κοιμηθείς.
είχα και ένα γνωστό που το έκανε, κομπλεξικό τον φωνάζαμε όλοι!
δεν ειπα οτι ειναι κομπλεξ, συνηθεια ΣΑΟΥΝΤΣ ΜΠΕΤΕΡ
Οι κατσαρίδες αποτελούν έσχατη φοβία απο τα παιδικά χρόνια. Σε φάση τσιρίζω άμα δω.
εγω πιστευω οτι θα εισαι πανω σε μια καρεκλα και θα τις πετας παντοφλες λεγοντας τους να πανε να γαμηθουν τα ξεσκισματα του ελεους, οι διψασμενες για Baygon τσουλαρες με κεραιες, που να τις βαλουν στον γκωλο τους, ενω ταυτοχρονα θα τσιριζεις.
τραβωντας βεβαια και φωτος για το ΠΑΟΥΖ ΦΩΤΟΓΚΡΑΦΙΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΜΠΕΛΖ ΕΝ ΕΗΤ ΛΕΓΚΝΤ ΦΡΕΝΤΣ ΚΟΛΛΕΞΙΟΝ.
Pou na deis ti ginetai an breis kai psekaseis thn fwlia tous.
ela mwre oi katsarides mia idea ine vasika.
otan pia pas k meneis monos sou den mproeis na vazeis ta klamata ka8e fora pou mia sou empodizei ton dromo.
kala mia fora alla3a pezodromio giati me kitage sta matia ena alogaki tis panagitsas, alla auto standaraki eixe nevra.
pou lete prepei na epanalamvanome, alla k egw eixa 8ema palia me auta ta entoma.
mexri pou emeina me tin sis i opoia tis sixenete k eprepe egw na tis skotonw.
k oxi autes tis megales, alla tis mikres tis xazes.
eleos!
ase pou ixa kapote mia gkomena pou e mene kipseli.
ekei 3eperasa ka8e ti pou me agxone se autes k katalava pos paizei sinomosia enantion tis an8rwpotitas.
Εγω μια φορα που ειχα μεινει μονη σπιτι, ειχα παρει αγκαλια το μπαηγκον επειδη ηταν εποχη που εμφανιζονταν ανα δεκαδες οι πουστικες και περιμενα να εμφανιστει καμια να της ριξω. Με το που βλεπω μια με κοιταει την κοιταω και κοιταζομαστε τρυφερα για λιγο. Μετα πηρα τηλεφωνο τη μαμα μου να ερθει απο οπου ηταν για να τη σκοτωσει. Χεζομουν τελειως.
Φετος το καλοκαιρι στο σπιτι της κολλητης μου καθε μερα πεφταν πτωματα απο κατσαριδες. Ημασταν εκει μια αρκετα μεγαλη παρεα, και ετοιμαζαμε ποτα και ξηροκαρπιομαλακιουλες να παμε εξω να φαμε υπο το σεληνοφως, ωσπου πεταγεται μια γαμημενη..
Ηταν τεραστια και καφε απο αυτες που εχουν φτερα. Δεν ηθελα να γινω ρεζιλι στο αγορι μου που ηταν μεσα στην εν λογω παρεα και δεν τσιριξα ουτε τιποτα. Και λεει ο βλακας ''θα τη σκοτωσω εγω.''
Μετα απο ενα επεισοδιακο κυνηγητο, με εμενα να εχω μεινει κοκαλο για να μην μπηξω τις φωνες, την κολλητη μου να τσιριζει σαν τρελη και τους υπολοιπους να κυνηγανε επισης, καταφερε να τη σκοτωσει. Μετα κυνηγουσε την κολλητη μου με την ψοφια κατσαριδα μεσα σε χαρτοπετσετα και κανανε 5 κυκλους το σπιτι.
Εγω σαφως ειχα πεθανει στα γελια, και μου κανει καποια φαση ''εσυ τι γελας?'' και μου εφερε την ψοφια κατσαριδα στη μαπα μου σε αποσταση αναπνοης. Δεν εβγαλα αχνα.
Απο τοτε σκοτωνω κι εγω ανετα κατσαριδοειδη.