πω ρε φιλε ειδικα η μια μου αρεσε πολυ, αλλα πρεπει να της πεταξα καποια παπαρια και δεν μου ξαναμιλησε.ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΟΥΖΟ
θενξ για το κονε παντως αλεξακη, περιμενω κι αλλα!
Printable View
πω ρε φιλε ειδικα η μια μου αρεσε πολυ, αλλα πρεπει να της πεταξα καποια παπαρια και δεν μου ξαναμιλησε.ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΟΥΖΟ
θενξ για το κονε παντως αλεξακη, περιμενω κι αλλα!
τωρα με εξεθεσες.μπορεις να παρεις τα αρχιδια μου.
παραξενο που σου αρεσε καποια παντως.σαν πολυ αδυνατες δεν ειναι για τα γουστα σου?
χαχαχαχα πάνκη γύρω απ'το περίπτερο υπάρχουν μαγαζά τσιγγάνων που σίγουρα δεν ενδιαφέρονται για την κορασίδα.
εγώ μιαν ερώτηση θα 'θελα να κάμω: ποιος σας είπε ότι θέλω να τη γαμήσω?
(εκτός του γκουντ σαν δλδ)
έλα τώρα που δε θες :-D
και τι θελεις ρε συ?να πλασαρεις καμια καινουργια τσιχλα για το περιπτερο?
αντε σιχτιρ που ασχολουμαστε με το πουλι σου 4 ωρες τωρα,πολυασχολοι και σοβαροι ανθρωποι...
στον γκουντσαν πες τα
εγώ τον πόνο μου είπα στου ΦΙΛΟΥΣ μου στο ηαρ..
νομίζεις πως μαρέκει που βλέπω από το μεσημέρι ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΟΥΟΛΕΝ τοπικ?
πλακα,πλακα ειναι το πιο εμπνευσμενο τοπικ εδω και κανα μηνα,θυμισε ερ απο τα παλια
η λυση ειναι απλη...βαλτη να διαβασει το τοπικ
Welcome to our newest member, peripterou
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πολύ σωστός
κάπου τώρα στα "παλιά" θα έμπαινε κ peripterou χρηστης?
εντιτ:μαζί το κάναμε το ποστ.. ωραίος
apla pes ths mwre malaka oti eixes kopsei to kapnisma kai to xekinhses exaitias ths
kai kopse antidrash
an xamogelasei kiets kai de stravomoutsouniasei kai eina idektikh stis malakies pou tha ths peis eisai se kalo dromo. an th deis na sfugetai apomakrunsou.
pithanotata tha exei klasei kiolas
λοιπόν θείο! :D
πάνε μια μέρα και ζήτα να σου δώσει γλυφιτζούρι...
όταν στο δώσει πες της: "Εμένα μ'αρέσουν αυτά" και δωσ'της αυτό:
http://img529.imageshack.us/img529/2...4q53756403.jpg
respect. ektos apto "sa mikro paidi", 8a euxomoun na zousa sena kosmo pou auti i frasi de 8a metrouse mia.
+
:touched:
pantws kai o kantiros exei dikio, diladi an exeis na epilekseis metaksi enos mparmpa kai mias gkomenas gia to poios 8a sou dwsei tsigara, e pou 8a pas. grmf.