http://www.autospies.com/images/user...m-1%5B1%5D.jpg
ο αδερφος μου πηρε σμαρτ και ειναι πολυ ικανοποιημενος , αλλα ο ηθελε και για μικρες αποστασεις οποτε...
το αυγο ειναι και φτηνο δεν καιει , φτηνα ανταλακτικα , γαμω.
Printable View
http://www.autospies.com/images/user...m-1%5B1%5D.jpg
ο αδερφος μου πηρε σμαρτ και ειναι πολυ ικανοποιημενος , αλλα ο ηθελε και για μικρες αποστασεις οποτε...
το αυγο ειναι και φτηνο δεν καιει , φτηνα ανταλακτικα , γαμω.
κιεγω άουγκο σκεπτόμουν
Kανονικά είχε σαραντάρια, γύρω στα 140 άλογα πρέπει να βγάζει. Πολύ κοντό κιβώτιο όμως και ανεβάζει στροφές υστερικά, 800 κιλά απ'τη μάνα του. Ο ιδιοκτήτης ηλιθιωδώς έβαλε κάτι billstein αναρτήσεις τελευταία που το έκαναν νευρικό στις αργές στροφές και να μη μαζεύεται στις γρήγορες. Χωρίς πίσω αντιστρεπτική καλύτερα πάει οπως κατάντησε, δεν πρέπει να πειράζονται τέτοια διαμαντάκια :mrgreen: Έχω στα σκαριά δικό μου 205 αλλά ξέμεινα από λεφτά φέτος και δεν έχει κινητήρα πάνω καν, χώρια λαμαρινοδουλειές κλπ που κάνω με τα χεράκια μου. Του χρόνου θα φάει τον 1,9 από κανένα 405 ΜΙ16, δε θα ζητιανέυω άλλο και θα έχω χρόνο να πάω πιο πέρα από χορτιάτη πριν πέσει τηλέφωνο "φερε το αμάξι μου επιτέλους". Αντε με το καλό να πάμε και βολτίτσα και να αντιλαλούνε τα βουνά :D
den exw provlima me to topic na arxisoume na leme o kathenas to makru tou kai to konto tou. apla nomizw oti xefeugoume ligo kai ws vasiko skopo to topic eixe na voithisoume ton amnesiac h kanw lathos?
opote mexri na as pei epitelous posa dinei nomizw oloi to paratravame?
egw den xanapostarw an de mas pei o amnesiac posa dinei kai ti epizhta apo ena amaxi. apla na ton phgainei? na exei gazi?
na exei xamhlh katanalosi?
na mh vgazei shmies?
ti?
gia na mporesoume na eimaste pio katatopistikoi
giati amaxi pou na trexei na exei krathmata xamhlh katanalwsh kai na einai fthino kai na mh vgazei provlhmata den uparxei
Το abs όμως είναι ψιλοστάνταρ πλέον, και δεν είπα "προτιμήστε esp από abs". Επίσης το 1 στο 1000000000000000000 που λες είναι και η πιθανότητα να σκοτωθείς, και ναι, για εκείνη τη μία φορά το θέλεις. Τέλος εγώ έχω 500 1.4 με esp αλλά δεν το έχω καταλάβει στην πράξη, από την άλλη δεν οδηγώ και σαν καγκούρι οπότε υποθέτω αυτό φταίει.Quote:
Originally Posted by attila
Μπέρνι ακριβώς αυτά που ρωτάς έγραφα στο ποστ που άνοιγε το τόπικ.
Επαναλαμβάνω : Με 6-7 χιλιάδες € και κάτι μικρό και οικονομικό θα ήμουν εντελώς ευχαριστημένος.
Για να καταλάβεις πού περίπου βρίσκομαι από θέμα γνώσεων δεν ήξερα καν ότι η μιτσουμπίσι βγάζει αυτοκίνητα.
Επίσης δεν είμαι καγκούρι στο δρόμο (αν εξαιρέσουμε ότι οδηγώ απότομα) οπότε δε θέλω κάτι που να γαμάει και να δέρνει.
θα ψάξω για πόλο που το ξέρω και το αγαπώ και αν δε βρω τίποτα εδώ είμαστε!!
re amnesiac xanaarwthsa giati oloi arxisan na sou lene gia kainourgia kietsiQuote:
Originally Posted by Amnesiac.
me 6-7000 pairneis ena amaxi tou 2002-2003 axioprepestato leme
na mh sou pw kai 2004
apo ekei kai pera xreiazesai kati to opoio tha einai kai skuli
ara xehname gallika
nomizw ena yaris tha htan oti prpei. oso gia ta polo den einai kako apo thn apopsi oti ta volkswagen den xanoun polu se metapwlhtiki axia omws einai gegonos ot i vw exei gamhsei to thema poiotita kataskeuis kai pelon olata polo psofane sto dromo
diladi kamia sxesi paaiotera montela po uhtan skulia kai ousiastika ekanan na leme to oti vw einai egguhsh
nomizw me ena yaris i corsa re paidi mou de gietai na vgeis xamenos
alla kaluetra na doume kamia aggelia paw na dw mpas kai exei tsampa sto net na psaxw gia sena. alliws thelei periodiko kafe ktl ktl gia na deis ti ginetai.
pantws ta lefta pou dineis einai kala kai mporeis na pareis kalo prama e
thelei apla ligo psaximo
λεοφορειο ρε μουνια.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/151464
πσαχε γενικα εδς ρε σθ εχει οτι τηεσ
Renault Clio '09 - 6.200 EUR (Συζητήσιμη)
* Αποστολή με email
* Εκτύπωση
* Παρατήρηση
Στοιχεία
Τιμή:
6.200 EUR (Συζητήσιμη)
Κατηγορία:
Λοιπά
Χιλιόμετρα:
70000 km
Κυβικά:
1200 cc
Ιπποι:
76 bhp
Χρονολογία:
9/2009
Πινακίδα:
μονό
Χρώμα:
Ασπρο
Καύσιμο:
Βενζίνη
Πόρτες:
5
Ιδιαιτερότητες
Κλιματισμός(A/C), Ηλεκτρικά παράθυρα, Immobilizer, Ζάντες, Κεντρικό κλείδωμα, Μπροστινά Airbag, CD Player, Υδραυλικό τιμόνι
Περιγραφή
ραδιοcd-mp3-usb-cardreader,α/c,ζαντες 15",παρκομετρο με ενδειξη στο εσωτερικο,σε παρα πολυ καλη κατασταση,ατρακαριστο,δεκτος καθε ελεγχος.
loipon polo tou 06 kostizei peripou 8000
yaris 1300 tou 05 7600 euro
aygo tou 07 7900
opel corsa 1400ari tou 05 me 7500
skepsou kai provlhmatisou
autespou lew einai oi meses times agoras e
pare kai ena mitsubishi colt re
http://www.autoelite.gr/Car/5350/Mitsubishi-Colt.aspx
genika gia na mh kathomai na lew malakies egw, an grapaeis sto google metaxeirismena vgazei apeira site kai ola exoun search engine re su
stampare merika postare ta link edw na sou poume gnwmes
pantws olo pou itheles vriskeis xalara re polla
pleon einai thema mhxanikhs katastashs amaxiou xronologias axesouar (xiliometra de grafw oloi ta rixnoun) kai kolofardias
kalo mhxaniko vres gia na to pas e
Αυτό να πάρεις, έχει και χρονομηχανή.Quote:
Originally Posted by BURNIN AMBITION
Οντόπικ, κι εγώ θα έλεγα γιάρις αντί για πόλο. Είναι μικρότερο όπως θέλεις για παρκάρισμα, έχει χώρους και λογικά θα βγει και πιο αξιόπιστο. Και μακριά από μάντρες, μόνο από ιδιώτη να αγοράσεις και να το πας σε μηχανικό γνωστό των γονιών σου τον οποίο θα ρωτήσεις όταν δεν είναι μπροστά ο πωλητής γιατί αλλιώς τον φέρνεις σε δύσκολη θέση και εντάξει, επαγγελματίας είναι. Εγώ είχα πάει ένα μεταχειρισμένο και μπροστά στον πωλητή έλεγε "τι να λέμε τώρα, μια χαρά είναι το αυτοκίνητο, αφού φαίνεται" και μόλις γύριζε πλάτη μού έκανε νοήματα "μακριά" κι είχε πλάκα.
Εγώ θα τον σάπιζα στο ξύλο τον πωλητή.
ή θα του έκλανα μια μάντρα. :!:
Θενξ σε όλους, όπως ξαναείπα δεν έχω καθόλου λεφτά αυτή τη στιγμή οπότε βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να έχω πολύ χρόνο να το σκεφτώ και να ελπίζω να πέσουν κι άλλο οι τιμές.
Μάλλον θα απευθυνθώ σε αυτό τον οικογενειακό φίλο που έλεγα, ε αν με κοροϊδέψει κι αυτός τι να πω, θα περιμένω το 2012 που θα πέσει ο κομήτης.