Kante Lazopoulos hate thread
Printable View
Kante Lazopoulos hate thread
Αυτός ο Σερβετάς είναι απόλυτα φαιδρός/διόλου συμπαθής.
Πινκς ή μούτζες, δίκην mini-poll.
για μενα σερβετας μακραν ο χειροτερος , τελειως γλοιωδης.
μαλάκας είσαι? Σερβετάς εχει ένα κάποιο πηγαίο χιούμορ τουλάχιστω Κανάκης γτπ και ηταν και στην ΟΝΝΕΔ μαλακα μου
αρχιδια χιουμορ εχει , ασε που εχει το στυλ.. ειμαι αστειος λαφ γουιθ μι.
Ψιλο-βαρετοί. Ποτέ δεν τρελάθηκα, πλην από κάποιες φάσεις με Καλυβάτση και τον Κανάκη με την ανεκδιήγητη περούκα σαν δημοσιογράφος. Ανέκαθεν το καλύτερο πράγμα στην καριέρα τους ήταν τα outtakes. Τους προτιμώ από Θέμους, Λαζόπουλους και τους κατατάσσω στο ίδιο επίπεδο με Ελληνοφρένεια, δηλ. ποσοστό πετυχημένων περίπου 1/10 και μετά βαρεμάρα/αδιαφορία. Ο τέρμα αριστερά δεν κάνει για τηλεόραση αλλά είναι συμπαθής, που το κάνει ακόμα χειρότερο. Το χειρότερο πράγμα είναι όταν ο κανάκης σοβαρεύει και με καυστικό λόγο λέει μια μεγάλη αλήθεια, για τα νιάτα, τους πολιτικούς, τον νεοέλληνα. Πάντα ζάπινγκ εκεί.
Για τις μουσικές, όταν φέρουν καμιά μπάντα να ΒΑΡΑΕΙ, το συζητάμε.
Το αφήνουμε καμιά φορά να παίζει μέχρι να φάμε και να δούμε τα κατεβασμένα μετά. Από ελληνική τηλεόραση υπάρχει άπειρο πράγμα πριν τον πάτο πάντως.
lol καμμία σχέση, η ελληνοφρένεια είναι κατά κύριο λόγο ραδιοφωνική εκπομπή (φαντάζομαι δε λες την τηλεοπτική όπου απλά υπάρχουν μονταρισμένα βίντεο) σχολίου κκέδων με χιούμορ (σπάνιο αλλά εξωφρενικά φοβερό είδος). οι άλλοι είναι γραφικοί θέμοι, λίγο πιο προοδευτικοί, που το εξαργυρώνουν διοργανώνοντας πάρτυ του γκιουλέκα. στη σοβιετική ένωση θα ήταν στα γκουλάγκ να κάνουν το μαέβιους παχατουρίδη για τους εργάτες.
Για το τηλεοπτικό έλεγα με τον τσολιά και τα βίντεο και εμμένω στην άποψή μου. Δεν ακούω ραδιόφωνο, μόνο όταν ο αγώνας είναι στο conn-x.
Μη ξεχναμε οτι ο Κανακης ειναι και επαναστατης.. του χουν καψει το Ρειντζ ροβερ!
μην ασχολειστε με τζαμπα μαλλιαδες
http://i.ytimg.com/vi/IBb92XnFInU/0.jpg
ολικη σαλαμοποιησις σε καθε βακαροειδες χαχαρικα
Ρε, ο Σερβιετάς βαράει τη γυναίκα του? Θέλω να ξέρω.