τον εχω να δει να φοραει μπλουζα βιρτζιν στιλQuote:
Originally Posted by Witchkiller
Printable View
τον εχω να δει να φοραει μπλουζα βιρτζιν στιλQuote:
Originally Posted by Witchkiller
να πω κ εγώ τη σοβαρή παπαριά μου. το θέμα με τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι αν ζητήσεις από 200 άτομα που ασχολούνται με το χώρο να φτιάξουν ένα αφιέρωμα στο ελληνικό heavy metal, θα δεις σίγουρα 200 εντελώς διαφορετικές εκδοχές. οπότε αφήνω τελείως στην άκρη τυχούσες παραλείψεις που έγιναν, αφού είναι αδύνατο να καλύψεις ένα τόσο ευρύ φάσμα. αυτά γούσταρε ο τύπος που το γύρισε, αυτά έβαλε.
επίσης, δε διέκρινα το τόσο "διδακτικό" ύφος που ανέφερε ο φορδ, αν και το ύφος του αφηγητή και κάποιες μεμονωμένες ατάκες των συμμετεχόντων φτάνουν στα όρια της γραφικότητας. αλλά οκ, ας πούμε ότι ο φορδ έχει δίκιο ως ένα βαθμό. έτσι κι αλλιώς βλάκες που πιστεύουν ότι το να εκπροσωπούν έναν καλλιτεχνικό χώρο τους κάνει καλύτερους ανθρώπους, υπάρχουν παντού. δε θα μπορούσαν, λοιπόν, να λείπουν από ένα τέτοιο ντοκιμαντερ.
όσο για τα 90ς που αναφέρθηκε ότι δεν αναλύονται επαρκώς, εγώ είδα να μιλάνε τόσα άτομα για τη φάση των 80ς, αλλά ούτε οι μισοί δεν έχουν την ηλικία για να έχουν ζήσει πραγματικά τέτοιες καταστάσεις. εγώ το '89 ήμουν 11 χρονών. μόνο αμυδρά θυμάμαι τα σκηνικά της εποχής κ φυσικά ο ίδιος σχεδόν δεν είχα μυρωδιά από μέταλ. ο γκρεκ, άλλωστε, ανέφερε ότι το πρώτο live που πήγε ήταν το '94 αν δεν κάνω λάθος. άρα οι μισοί κ βάλε μπορεί να αναφέρονταν σε συγκροτήματα των 80ς, αλλά ουσιαστικά τα έζησαν μέσα στα 90ς.
σε γενικές γραμμές το εγχείρημα κρίνεται από εμένα πολύ ικανοποιητικό, γούσταρα, γέλασα, θυμήθηκα καταστάσεις.
ΥΓ. κάποιοι που είδαν τα 2 πρώτα λεπτά κ πετάχτηκαν σαν τις πούτσες να μας πούνε ότι τα ακούσματά τους γαμούν κ δέρνουν, τους συνιστώ να συνεχίσουν να ακούν αυτά που γουστάρουν κ να μην μας πρήζουν τ'αρχίδια. για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, δεν αναφέρομαι στον πανκη, ο οποίος εκτός του ότι σίγουρα το είδε όλο κ παρόλη τη γλαφυρότητα των απόψεών του, συνήθως ξέρει σε τι αναφέρεται όταν μιλάει για τέτοια θέματα.
Raven egw pantws pou apexw to krinw san documentary kai oxi san tainia eswterikis katanalwshs gia na anapoloume ta palia h na vlepw diaforous mantraxalades na kanoun kati tetoio.
Genikws otan parakolou8w kati sxetiko, panta exw tin kryfh epi8ymia na asxolh8w ek va8eos me kati pou deixnei na agapietai, me mia mousikh skhnh pu einai zwntanh, anoikth kai tha eniw8es evprosdektos kanontas ta prwta su vhmata. Typades san ton Eatmetal, tous battleroar kai kana 2 akomh, deixnoun thn apaitoumenh axioprepeia se ena idiwma pou profanws gustaroun xwris polla polla kai fanfares. Mousika to ellhniko heavy metal mporei na einai mia skhnh pou axizei na asxolh8eis, me to documentary ayto apo8arynesai omws re sy. Einai san kapoios na su leei ''den katalavaineis, ante geia''. Kai ekei anarwth8hka epanalamvanw, poia h xrhsimotita tou na gyriseis kati tetoio otan stin teliki to target group sou einai oi typoi pou phran meros stis synentevxeis kai oi filoi aytwn. Ante kai kana 2,3 pou parakolou8oun sxetika forums stin tyxh.
Dld etsi deixneis thn axia ths topikhs sou skhnhs?
Fysika kapoios mpazoukokefalos tha pei, poios se xreiazete re zarzavatiko.
Alla kai apo texnikhs fyshs na to deis, to documentary epasxe.
H8ela na dw kati pou tha kanei documentation tin topiki hm skhnh kai oxi na akuw accept, manilla road ktl se ena mousiko xali pou to 50% (h liga lew) htan 3enwn sygkrothmatwn. H8ela na dw ena sxetiko xronodiagramma oxi diasparta plana me synentevxeis.
To thema den einai kan mousiko. Yparxoun apeira documentations topikwn skinwn apo tin pio mikrh pollh ews oloklhrh xwra. Northwest passage, american hardcore, screaming masterpiece, hype!, decline of wstern civilization pt 1, the year punk broke einai monaxa merika apo ta kalogyrismena rockumentaries pou mou erxontai sto myalo. Kai ayta me ta psegadia tous, allwste einai adinato se mia tainia 120 leptwn na ta xwreseis ola.
Telos einai eirwniko na vlepeis tous misous na kathgoroun tous mousikous, tous akroates ktl (afto to ftaime oloi, AKOMA KAI ESY, poses fores pia), otan o idios o tipas pou to gyrise htan koutourou. Einai adianohto na mhn zhtas proxeirothtes kai na se katalamvanei to synais8ima kai oxi i logiki. Ase pou dipla sto description o typas leei oti einai kai kalogyrismeno dld :pingpong:
Tespa ayta gia emena toulaxiston. Se 100% filiko klima enoeitai giati se vlepw ta phres (mporei oxi me mena)
Εδώ είναι το πιο μεγάλο δίκιο στο ποστ του Μαρίλλιον (και νομίζω το έχει επισημάνει ήδη κι άλλος). Κι εγώ περίμενα ή θα προτιμούσα, αν θέλετε, μία ιστορική καταγραφή της ελληνικής σκηνής με μόνο κριτήριο τη μουσική και όχι το attitude.Quote:
Originally Posted by Marillion
Επίσης, άλλος ο καμένος Νίκος Παπακώστας των Vice Human κι άλλος ο Νίκος Παπακώστας των Strikelight, που σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ (επειδή έχω την εντύπωση ότι τα μπέρδεψες :P).
επισης μαρουλιον, κανε κατι με τα γκρικλις :!:
yeap sorry mono gia to reviews to kanw epeidh ta grafw se word prwta, ama vgenei megalo opws ayto tha to allazw.
Αν το θέτεις έτσι καταλαβαίνω τι εννοείς.Εγώ δεν εντόπισα κύρηγμα σε αυτές τις φάσεις της ταινίας γιατί έμαθα να γράφω κανονικά τέτοιες στάσεις με αποτέλεσμα να μου είναι αδιάφορες (στη καλύτερη).Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
ωωωωωω,προσβόλα.Quote:
Originally Posted by Razor
Καλά πάνκη,αυτοκτόνα.......................
από τη σκοπιά που το βλέπεις συμφωνώ ως ένα βαθμό, πέρα από το "οπαδιλίκι" δηλαδή (όχι ότι υπήρξα ποτέ προσωπικά "οπαδός" κάποιας μουσικής σκηνής) και τη νοσταλγία κάποιων σκηνικών που μπορούν να σε κάνουν να δεις κάποια πράγματα με μεγαλύτερη ανεκτικότητα. απλά δε βλέπω τόσο αρνητικά κάποια χαρακτηριστικά της ταινίας. στην τελική πιστεύω ότι αν κάποιος ψιλο-άσχετος καθόταν να την παρακολουθήσει, θα έβλεπε 5 πραγματάκια για τη σκηνή. για το "χαλί" που αναφέρθηκε, νομίζω ότι όντως θα έπρεπε να μπουν μόνο ελληνικές μπάντες. υλικό υπάρχει άπειρο.Quote:
Originally Posted by Marillion
49:19 κανει μπιπ το "πουτανας"
ΠΟΛΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΗΤΕΙΑ \μ/
Session Time: Fri Jan 09 23:00:00 2009
[23:51] <mpagoudo> xax, sthn arxh leei "periexei sklhrh glwssa" kai sthn pragmatikothta exoun riksei beep sta mpinelikia.
[23:51] <mpagoudo> </enitharmon>
ΤΕΛΟΣ.
πω ρε πουστη ακομα και η ενιθαρμον το ειδε
ομολογω οτι σοκαριστηκα απο τις αναφορες στη βια, το αλκοολ (ηταν τρομαχτικες τοσες πολλες αμστελ ομολογουμενως), τη νυχτα, την αλητεια και τη σκληρη γλωσσα, αλλα ηθελα να λιωσω λιγο κουλ και συνεχισα να το βλεπω
γκετ α λαιφ ε
τσου ρε φαλαινα
pou?Quote:
Originally Posted by locust
o a8anasoglou mou thimise klasiko komparso apo seires tou dalianidi. o ygies opados.
"polloi apomakrinontai apo to xevimetal logw twn ginaikwn. h mallon logw tis elleipsis autwn"
ase re 8eio.
sto 1:39 poio kommati paizei?
to diskadiko exaggelos pou brisketai sti saloniki?