Το'χα ακουσει καιρο τωρα..αλλα φαινεται οτι εχει βαση:
Spoiler
Printable View
Το'χα ακουσει καιρο τωρα..αλλα φαινεται οτι εχει βαση:
Spoiler
μετά απο αρκετό καιρό κι εγώ επιτέλους τέλειωσα τη σειρά. Ειλικρινά έχω ανάμεικτα συναισθήματα για το τέλος.
Spoiler
Παντως προκειται για μια απο τις καλύτερες σειρές που έχω δεί,άρτια και με όσο το δυνατόν λιγότερα κλισε γίνεται.
με τα αστεια εφτασα 3χ05. it grows on me
το ειχα παρατησει κανα χρόνο, αλλά η τρίτη πάει καλά και όταν τελειώνει το ένα, βάζω αμέσως το επόμενο. εξακολουθούν να με εκνευρίζουν χαρακτήρες, ο τρόπος που μιλάνε, που αναπνέουν, που έχουν τα νύχια τους και τέτοια, αλλά συνηθίζω. θα την τελειώσω
εχω λιώσει με το 4χ03 (αυτο με τον Κολομβο)
η 6η σεζον εχει τοσες χαιλαιτ σκηνες, που ειναι σκετη απολαυση
Και το πιο ευφυες φιναλε που εχω δει σε σειρα.
τους 4 πρώτους τους είδα όταν πήγαμε διακοπές δυο βδομάδες Βόλο... οι άλλοι δύο μου πήρανε κάνα μήνα αλλά άξιζε.
ευχαριστώ το θεό του ΗΒΟ που με φώτισε και το συνέχισα.
Ό,τι είπατε, έχω λίγα πράματα να προσθέσω
Spoiler
μόλις το τελείωσα. μια ομορφιά. boardwalk empire σου 'ρχομαι.
Ρε βασικά βοήθεια. Το 'χα κατεβάσει πρώτη φορά πριν κανα χρονο και δεν έβρισκα ούτε έναν συγχρονισμένο υπότιτλο. Αποφάσισα να το ξαναδώ, κοίταξα στο addicted, DvD-Rip XG subs ολη η πρωτη σεζον, λέω ωραία, εδώ είμαστε, κατεβάζω αντίστοιχο ριπ. Και ρε, δεύτερο επεισόδιο και ο υπότιτλος ειναι ΣΚΑΤΑ. Παίζει για το συγκεκριμένο rip κανενας σόι αγγλικός ή ελληνικός; Ό,τι σας βρίσκεται.
A, κατέβασα κάτι ελληνικούς που λένε DvD-Rip αλλά βγάζει αλαμπουρνέζικα (έκανα την μόντα στο VLC, ctrl+P -> subtitles κι έβαλα ελληνική, αλλά παρέμειναν τα ίδια ακαταλαβίστικα σύμβολα, παρόλα αυτά, φαίνονται να συμβαδίζουν)
συμβαίνει αυτό με το vlc και τα ελληνικά. δοκίμασε άλλο (π.χ. k-lite codec pack) θα παίξουν.
ας βάλει κάποιος ένα spoiler στα ποστ #8, #10, #11, #12, #13 (το οποίο είναι σπόιλερ χωρίς καν να έχει δει τη σειρά αυτός που το πόσταρε, wtf), #49, #50
ψείρας ίσως, αλλά απλά κάντε τα ένα edit, δε βλάπτει
Θέλω να κάνω ένα τεράστιο φανμπόυκο ποστ για αυτή τη σειρά αλλά μάλλον δεν χρειάζεται.
Θα πω ότι οποιαδήποτε σινεφίλ φατσούλα που σέβεται τον ευατό της, οφείλει να την έχει δει.
Επίσης καλύτερο τέλος στην ιστορία της μικρής-μεσαίας-μεγάλης οθόνης.
molis teleiwsa.pwpwpw anatrixila entelws
de mporwna perigrapw allo. tony soprano tha mas leipseis