χμμμ, βλέπω το τόπικ είναι για "αριστεροπερίεργους" (πλην guardianofκτλκτλ) αλλά θα κάνω κι εγώ μια προσπάθεια το βράδυ. για την ώρα ξέρω σίγουρα το πρώτο.
Printable View
χμμμ, βλέπω το τόπικ είναι για "αριστεροπερίεργους" (πλην guardianofκτλκτλ) αλλά θα κάνω κι εγώ μια προσπάθεια το βράδυ. για την ώρα ξέρω σίγουρα το πρώτο.
εννοώντας??Quote:
Originally Posted by Raven Lord
τα tea party και τετοια? Δε πιστεύω να περίμενες να πεφτουν συνεχεια κομμάτια ροκ και και μεταλ?
καταρχάς αυτό
έπειτα:Quote:
Originally Posted by distortionofperception
αντικειμενικότητα δεν γίνεται να υπάρξει σε τέτοιο τοπικ
ακόμα κ καθαρά "μουσικά" να το πάμε μπορεί εσένα να σ'αρέσει κάτι που εμένα μου φαίνεται άθλιο
τελείως, μα τελείως υποκειμενικά, τα παρακάτω είναι η υπερβολικά μικρή λίστα μου
κ ο τρόπος που μίλησαν σε 'μένα τα κομμάτια αυτά (όπου μπορώ να σχολιάσω, το κάνω), αφήνοντας έξω κάποια που έχουν αναφερθεί από άλλους χρήστες
Π. Σιδηρόπουλος - Γερομαθιός
Δάμων κ Φειδίας βσκ. κιθάρα/κρουστά/φωνή μόνο και κόσμος να δίνει tempo.στίχοι που μιλάνε για όνειρο ζωής, για έναν πραγματικά ευτυχισμένο άνθρωπο που θα θέλαμε όλοι να του μοιάσουμε
Black Sabbath - Solitude
οι στίχοι μιλάνε από μόνοι τους δεν χρειάζεται καν να σχολιάσω κάτι. Η μοναξιά κ η απόγνωση σε όλο της το μεγαλείο κ παιγμένο από μια αγαπημένη μπάντα με τον καλύτερο τρόπο
Active Member – Γερνάς
Ν. Παπάζογλου - Το Πηγάδι
Τρύπες – Αμνησία
Όσοι περνάν τη χώρα της απόγνωσης, παθαίνουν αμνησία..
Anathema - Parisienne Moonlight
γιατί υπάρχει εκείνη
Kyuss – Whitewater
Γιατί με κάνει να πιάσω ότι υπάρχει μπροστά μου εκείνη τη στιγμή και να το κουνάω ρυθμικά μαζί με το κομμάτι, να χοροπηδάω σαν κατσίκι, να φωνάζω τους στίχους κ όπου δεν έχει φωνή να ουρλιάζω τα ριφ. Και ‘κει κάπου στα 3-4 λεπτά. να αράξω, να ανοίξω μια μπυρίτσα με συνοδεία τσιγαρακίου και να χαλαρώσω ακούγοντας την κατάθεση ψυχής από τους Kyuss, μέχρι που θα τελειώσει, θα μπω στον γκρουβάτο ρυθμό well honny you know that you can and will lick my dooooaaaaah, θα σηκωθώ κ θα το ξαναβάλω αμέσως
Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond (Part One)
Το πρώτο κομμάτι Floyd που άκουσα και δεν θυμάμαι κ πότε είναι. Απλά θυμάμαι τον πατέρα να βγάζει τον δίσκο με προσοχή, να τον βάζει να παίζει κ να κάθεται στον καναπέ. Στην αρχή δεν ακουγόταν τπτ. Πήγα κάθησα δίπλα του περιμένοντας. Όταν τελείωσε κατάλαβα.
Pantera - This Love
Συνδυάζει τα πάντα. Έτσι απλά (πρώτη επιλογή ήταν το Fucking Hostile αλλά με κάλυψε ο ντιστορσιον)
The Doors - Five To One
Γιατί είναι μια τελειότητα στα αυτιά μου. Γενικά οι Doors είναι απ’τις πιο αγαπημένες μπάντες, αν όχι η πιο αγαπημένη.
Να μια πολυ ωραια λιστα. Μπερδευτηκες βεβαια λιγο με τους Active Member. :gun:
Καθολου για αριστεροπεριεργους δεν ειναι το θρεντ, για πουστηδες, γκει και φλωρους ειναι. Ηδη εχω 3 λιστες δηλαδη.
Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
anevase to. grigora.
afto 8a lega kai go.punkh welcome back!Epishs sxetika me to periexomeno ths listas afto pou katalava egw eks arxhs htan oti 8a eprepe kapoios na grapsei tragoudia pou ta exei mesa sthn kardia tou kai oxi afta pou 8ewrei texnika h sun8etika ktl kalutera.Outws h allws ap oti vlepw apo tis upergamates 10 pou exoun grapsei oloi ta sxolia tous miloun gia ta sunais8hmata pou tous prokaloun ta kommatia kai oxi gia to poso texnika einai.
joy division - shadowplay
χωρίς μια νότα παραπάνω ή παρακάτω και μια φωνή να σπάει κόκκαλα κλιμακώνοντας χωρίς να υψώνει τον τόνο.βρώμικα πεζοδρόμια, φώτα διερχόμενων αυτοκινήτων και απάθεια και αστικά και εγγλέζικα, και το rock'n'roll στην αποθέωση.
led zeppelin - when the levee breaks
αυτό το τραγούδι κάπως έζησε μέσα στο χρόνο, γραμμένο από ανθρώπους που ταξίδευαν μακριά από την πλημμύρα που τους βρήκε και βρήκε την καλύτερη μπάντα." don't it make you feel bad, when you're tryin' to find your way home, you don't know which way to go? "
pink floyd - time
ticking away the moments that make up a dull day.
(θα μπορούσε να είναι και το julia dream)
portishead - machine gun
θα μπορούσε να είναι και το idioteque.τέλος πάντων, το beat που σε εκτελεί.
gy!be - antennas to heaven
o helm ως συμπλεγματικός χρήστης έχει υποστηρίξει ότι για να εκφράσεις κάτι οτιδήποτε βαθύ και σπουδαίο και λεπτομερές και συγκλονιστικό χωρίς ούτε μία λέξη πρέπει για διάφορους λόγους να είσαι τύπου ο στραβίνσκι.η αλήθεια είναι ότι έλεγε παπαριές.
μάρκος βαμβακάρης - τα μπλε τα παραθύρια
ασυνέχεια αλλά είναι το αγαπημένο μου ερωτικό τραγούδι του μάρκου που ήταν καλλιτέχνης και δεν το πίστευε, που και να ήθελε να πει ή γράψει κάτι περιττό δε θα ήξερε πως.
rolling stones - gimme shelter
I tell you love, sister, it's just a kiss away.
otis redding - ain't no sunshine
τα έχουν πει κι άλλοι.
black sabbath - war pigs
πρώτο μεταξύ ίσων από την άλλη καλύτερη μπάντα.
jacques brel - ces gens la
η (μόνη) σημαντική προσφορά του γιάννη κάλκη σε αυτό το φόρουμ.έπαθα λέμε πλάκα.
και 5 άκυρα αλλά δυνατά!
bathory - song to hall up high
εδώ είναι αυτό που συμβαίνει όταν κάποιος κάνει τραγούδι ένα κομμάτι του εαυτού του, όσο πιο τίμια και άρεια και ειλικρινά και χλατσωτά πάει.
mono - l'america
χωρίς αδερφίστικες περιγραφές.
in the woods... - mourning the death of aase
στην εκδοχή από το heart of the ages.
σoundgarden - jesus christ pose
συμπυκνώνει τη μισή μουσική που γουστάρω ναούμε.
kyuss - freedom run
την άλλη μισή.
Ανεβάστε όμως ε.
Ανεβάζω τώρα.
Marillion - Incubus
O.ti pio periploko kai skoteino, stixourgika kai mousika, exei vgalei i agapimeni mou mpanta.
Kyuss - Odyssey
Giati opote akouw ton ixo aytis tis kitharas nomizw oti apogeiwnetai kapoio aeroplano kapou konta
Megadeth - Hangar 18
Ena 5lepto solo me kapoia fwnitika kai den einai oute kata dianoia vareto...katorthwma
Ozzy - Mr. Crowley
Giati 2 apo ta kalytera guitar solos ever vriskontai sto idio tragoudi
Queens Of The Stone Age - A song for the deaf
Giati tetoio paranoiko riff me tetoia melwdiki fwnitiki grammi den perimena pote oti tha tairiaksoun toso teleia
Soundgarden - Beyond the wheel
H apodeiksi oti o Cornell einai mallon ekswghinos
Mastodon - Iron Tusk
Giati ksekinaei me to kalytero riff pou exw akousei
Arcturus - The chaos path
Den exei giati edw...
Pantera - Mouth for war
Akoma niwthw oti me pataei odostrwtiras opote to akouw
Trouble - Psalm 9
To pio heavy tragoudi pou graftike pote (kai bonus oi xristianikoi stixoi...)
λοιπόν κι επειδή είμαι αλάνι βάζω στη λίστα 11, king crimson - in the court of the crimson king.
The rusted chains of prison moons
Are shattered by the sun.
I walk a road, horizons change
The tournament's begun.
The purple piper plays his tune,
The choir softly sing;
Three lullabies in an ancient tongue,
For the court of the crimson king.
The keeper of the city keys
Put shutters on the dreams.
I wait outside the pilgrim's door
With insufficient schemes.
The black queen chants
the funeral march,
The cracked brass bells will ring;
To summon back the fire witch
To the court of the crimson king.
The gardener plants an evergreen
Whilst trampling on a flower.
I chase the wind of a prism ship
To taste the sweet and sour.
The pattern juggler lifts his hand;
The orchestra begin.
As slowly turns the grinding wheel
In the court of the crimson king.
On soft gray mornings widows cry
The wise men share a joke;
I run to grasp divining signs
To satisfy the hoax.
The yellow jester does not play
But gentle pulls the strings
And smiles as the puppets dance
In the court of the crimson king.
:shock: :shock: :shock:Quote:
Originally Posted by Swollen
:touched: :pink:
Προβλέψιμοι!Quote:
Originally Posted by Griffith
εγω εαν το άλλαζα θα βαζα το cat food!
Εγώ ανέβασα
Αν ήταν να έβαζα κ ένα μπόνους θα έμπαινε σίγουρα κάποιο Psychotic (ίσως I Remember).
Έτσι. Και αν όχι το I remember, το My grave.